Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:53:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: За коју сте унију?
Европска унија
27.8%  (15)
Евроазијска унија
40.7%  (22)
нешто треће
31.5%  (17)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Исток зове Србију  (Pročitano 33756 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
Jedan od razloga sto su oni devedesetih aktivno radili na prijemu u EU
Sta su radili?  Smile uveli TV,sta...?Asfaltirali par km puta,sta...?  Smile

...

Usli u NATO, koliko toliko sredili puteve, imaju odlicnu telekom infrastrukturu (tamo optika nije retkost, imas temu na forumu o tome). Prilagodjavali su zakone i slicno. Ax, da nisu bili u ratu sa NATO.

A mi osim farbanja buseva i uvodjenja "evropskih postanskih sanducica" (nebuloza, i nije vezano za neki zahtev iz EU) nismo uradili nista.

"evropski postanski sanducici" i slicne fore se koriste samo zato da bi izgledalo da se nesto radi na tome,a  i da bi nacija firma zaradila.  Inace to pravilo u EU ne postoji.

Jedan od bitnih uslova je:

restitucija

A znas kada ce to nasa zemlja ispuniti ? NIKADA.

Citat
p.s.-sto se "IT kadra" tice(a,to je presudno u picku materinu...  Smile )- i Indija ih ima brdo,bukvalno brdo.Pa opet nekoliko stotina miliona njih zivi u deponijama.

Treba da vidis kvalitet njihovih "proizvoda"  Smile Smile Smile Smile

A sto se dacije tice:

A ovo je nas "proizvod" (bio):

« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 01:02:04 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A evo ga i ovaj...  Smile

Night of the living baseheads...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Bratac, ljudi sa diplomama fakulteta idu iz Beograda u Bukurešt da rade i žive.
ma,jasno...  Smile
Citat
Rumun ti prodaje deterdžente koje kupuje svaka druga domaćica u Srbiji, Dačiju kupuje svako drugi Srbin da bi imao kakav takav nov auto.
Ma,u pravu si ti.Deterdzenti su presudni faktor.to je nesto sto se kod nas ne proizvodi,i sto je visoka tehnologija i umece,te ih zato uzimamo od njih.
Mi nemamo svoje fabrike,niti znanje da pravimo to.Nikad nismo imali,i nikad necemo imati.Sve su to bile izmisljotine.

A Dacia...uuuu,da,evo vidim,svuda okolo Dacije.  Smile
Kako da ne.  Smile To je tako bilo pre par godina,kad su se ljudi napecali,pogotovu taksisti,kojima je bitna cena,pa se nakupovali.  Smile danas vise niko ne uzima to.Nije los autic buduci da ga Rumun pravi,ali je ipak smece.Mnogi radije uzimaju polovne Evropljane,nego te skakavce.  Smile
Citat
.I hebao te bre NATO samit, ni vikipediju ne čitaš kako treba. To je politički skup šefova država..ovo kod nas nema veze s tim. Ne brkaj babe i žabe.
mene hebo?

pa,ne znam ko ga ne vadi iz usta,i ko stalno prica o bumu turizma,a onda i ekonomije,a onda i prosperiteta u Srbiji,kad nam njegova cizma dodje ovde.  Smile

Slobodno ti zivi u svojim iluzijama.  Smile

Ma jok, mi smo bre pametniji od svih. I od Čeha, i Slovaka i Slovenaca i Poljaka i Rumuna i Grka i Italijana.

Koji će nam NATO, koji će nam EU..mi znamo sami najbolje šta treba i kako treba, nećemo stranu čizmu. Ta propagandna priča je mogla dok je ćopavi bio živ  i dok su nas pumpali kreditima i Trumanovim jajima. Onda smo bili "samostalni" i duvali se kako smo neki faktor a zapravo su nas drugi kljukali steroidima. A sad to zvuči tragikomično..

Kad Bugari i Rumuni završe autoput ka Grčkoj, a dobili su već od Evrope pare za to neće više ni oni nesretni Turci i zalutali Poljaci na putu ka moru da koriste ovu našu tugu zvanu E70.  Ali nema veze, mi smo "lideri regiona", samo ne znam više u čemu..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
Bratac, ljudi sa diplomama fakulteta idu iz Beograda u Bukurešt da rade i žive.
ma,jasno...  Smile
Citat
Rumun ti prodaje deterdžente koje kupuje svaka druga domaćica u Srbiji, Dačiju kupuje svako drugi Srbin da bi imao kakav takav nov auto.
Ma,u pravu si ti.Deterdzenti su presudni faktor.to je nesto sto se kod nas ne proizvodi,i sto je visoka tehnologija i umece,te ih zato uzimamo od njih.
Mi nemamo svoje fabrike,niti znanje da pravimo to.Nikad nismo imali,i nikad necemo imati.Sve su to bile izmisljotine.

A Dacia...uuuu,da,evo vidim,svuda okolo Dacije.  Smile
Kako da ne.  Smile To je tako bilo pre par godina,kad su se ljudi napecali,pogotovu taksisti,kojima je bitna cena,pa se nakupovali.  Smile danas vise niko ne uzima to.Nije los autic buduci da ga Rumun pravi,ali je ipak smece.Mnogi radije uzimaju polovne Evropljane,nego te skakavce.  Smile
Citat
.I hebao te bre NATO samit, ni vikipediju ne čitaš kako treba. To je politički skup šefova država..ovo kod nas nema veze s tim. Ne brkaj babe i žabe.
mene hebo?

pa,ne znam ko ga ne vadi iz usta,i ko stalno prica o bumu turizma,a onda i ekonomije,a onda i prosperiteta u Srbiji,kad nam njegova cizma dodje ovde.  Smile

Slobodno ti zivi u svojim iluzijama.  Smile

Nije bitan IT, nije bitna potrosacka elektronika, nije bitna mala privreda, nije bitna auto industrija, nije bitan izvoz ...

pa cekaj bre glavo pa sta je onda bitno ???!??!?!??!?

Ax, da RAKETLE i tenkovi ! Na to jedino mislis.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 01:05:17 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma jok, mi smo bre pametniji od svih. I od Čeha, i Slovaka i Slovenaca i Poljaka i Rumuna i Grka i Italijana.

Koji će nam NATO, koji će nam EU..mi znamo sami najbolje šta treba i kako treba, nećemo stranu čizmu. Ta propagandna priča je mogla dok je ćopavi bio živ  i dok su nas pumpali kreditima i Trumanovim jajima. Onda smo bili "samostalni" i duvali se kako smo neki faktor a zapravo su nas drugi kljukali steroidima. A sad to zvuči tragikomično..

Kad Bugari i Rumuni završe autoput ka Grčkoj, a dobili su već od Evrope pare za to neće više ni oni nesretni Turci i zalutali Poljaci na putu ka moru da koriste ovu našu tugu zvanu E70.  Ali nema veze, mi smo "lideri regiona", samo ne znam više u čemu..
Ohoho...  Smile i ti iz krajnosti u krajnost.  Smile

@Stevo,cestitam ti na tvom prvom djaku.  Smile  Smile

Nije bitan IT, nije bitna potrosacka elektronika, nije bitna mala privreda, nije bitno ...

Ax, da RAKETLE !
Dobro,de,znamo da volis duge ostre predmete.  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 01:05:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

Nije presudni faktor, al jedan u nizu. Mislim, uvozi se nesto sto je danas osnovna stvar u domacinstvu  Smile

Jasno... cim je "Partnerstvo za mir",to sve resava...to nema nikakve veze sa sirejem NATOa.

Svaka slicnost sa stvarnim situacijama je slucajna.

Pa eto i Rusi dolaze, mozda oce i oni u NATO  Smile

Rekoh-Mladic me ne zanima.Dajte nesto novo za gundjanje.

Mladic je fora i adut kad ovi domaci ne znaju kako dalje da se nadmudruju sa EU-om sto ne ispunjavaju ovo ili ono pa onda da ga spektakularno isporuce i u nedostatku drugoga da im nabijaju na nos da eto rade nesto. Inace, opet nece cvetati sve kad se i udje u EU. U Srbiji se uvek i ranije krpilo, stedelo, njakalo i u vremena kad su svi radili. Stanovalo se cesto i sa tri generacije u istom stanu, vozio se Fica, Stojadin, Jugo, mukotrpno kupljen i odrzavan, nove patike deci je bila osetna investicija mada opet ne bas bolna. Stedelo se na hrani, ovome, onome... Nesto slicno danas. Medjutim, investiciju za nov automobil je uzela kupovina stana, samo je to razlika. Nekim pojedincima ce biti bolje, nekih par firmi ce da uposle i da se radi da se prasi, ali to ce biti manjina. Realno, nema potencijala za nesto vise, nema nafte, nema industrije, nema turizma vec od svega nesto pomalo.
A propustena su vremena kad je unija davala sakom i kapom, toga vise nema mada eto domaci politicari to propagiraju na sva usta.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs

Nije bitan IT, nije bitna potrosacka elektronika, nije bitna mala privreda, nije bitno ...

Ax, da RAKETLE !
Dobro,de,znamo da volis duge ostre predmete.  Smile

Smile

Kakav djak ? To je normalan covek, koji verovatno razmislja i mora da resava sve realne probleme koje nosi svakodnevni zivot. Tako da sumnjam da su mu, kao tebi u glavi jedino bulave i ruska vojna tehnika.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Ax, da RAKETLE !
Dobro,de,znamo da volis duge ostre predmete.  Smile

Smile

Mi smo ti jedna tužna priča.

Ranije smo se se merili sa Portugalijom ili Grčkom, a sada se tešimo da smo tu negde sa Bugarima. To zove pad kriterijuma, nedostatak samopouzdanja i visoko zacrtanih ciljeva..Svake godine nam odumire jedan grad veličine Smedereva, jug i istok Srbije su ekonomske pustare bez ikakve perspektive, a ovde i dalje nema ideje šta hoćemo i gde idemo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Frizider
Citat
Kakav djak ? To je normalan covek, koji verovatno razmislja i mora da resava sve realne probleme koje nosi svakodnevni zivot. Tako da sumnjam da su mu, kao tebi u glavi jedino bulave i ruska vojna tehnika.

Ma jeste clanstvo u NATO ce ti resiti svakodnevne probleme a devojcice ce biti manje sponzorisice. Ne budali....
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 02:33:14 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat

Ne! Nama su samo NATO i EU neprijatelji za razliku od gore  navedenih drzava prema kojima nisu bili neprijateljski nastrojeni...

Da nas nisu bombardovali, da nisu naoruzavali sve sprske dusmane, da nisu svojim tajnim sluzbama radili sve da uniste Srbiju, da danas ne rade sve na tome da popljackaju ovo malo sto je ostalo...

Ma sta ja pisem vama kojima to nije bitno dokle god prodajemo sunku americkim nosacima i slicno...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:53:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.