Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:31:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: За коју сте унију?
Европска унија
27.8%  (15)
Евроазијска унија
40.7%  (22)
нешто треће
31.5%  (17)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Исток зове Србију  (Pročitano 33766 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jel su ovo mozda ti famozni "Evropski standardi" na delu?Standardi koje je Rumunija zadovoljila,mukotrpnim radom,i ljubljenjem guzice 10 godina?(kao mi,jelte...)

Ja ne znam,pa pitam...mozda gresim...  Smile

Mozda je ova koliba gradjena po "Evropskim standardima"?  Smile
A mislim da je i eco-friendly po "Evropskim standardima"!  Smile
Mozda je ovaj konj na ulici po "Evropskim standardima..."?  Smile
Mozda je ovaj put po "Evropskim standardima"?  Smile
Mozda ovaj covek zivi po "Evropskim standardima"?  Smile
Da nisu mozda ove zgrade gradjene po "Evropskim standardima"?  Smile

Mislim,pitam... sta ga znam...  Smile

Ajde,bre,pa prosle godine mi je buraz bio u Rumuniji.  Smile Mi smo,cak i ovakvi,i dan danas,posle svih ovih godina,zapad za njih.  Smile

To bre beda,nikad gora.  Smile  I to mi je zemlja puna clanica EU vec 6 godina?  Smile

Takve ciganske straćare možeš da vidiš i u sred Italije..

Verovao ti ili ne, znam više ljudi koji su u zadnjih tri - četiri godine otišli trbuhom za kruhom iz Beograda u Bukurešt. Znaš zašto? Ima više multinacionalnih kompanija nego kod nas kojima treba dobar IT kadar.

Sličan fenomen onom iz devedesetih kada su naši mladi inženjeri odlazi u Budimpeštu iz istih razloga..

Rumuni su zaostajali 40 godina za nama, a sada smo u mnogim stvarima egal i oni više prodaju nama nego mi njima..onaj izvikani Ariel i Bonux što kupuje pola Srbije se  pravi u P&G fabrici u Temišvaru. S obzirom da su zaostajali za nama 40 godina, stvari se danas menjaju.

Više nema Čaušeska, imaju more, imaju naftu, imaju onu predivnu Transilvaniju, imaju investicije, veliko su tržište..već sada imaju bolju telekomunikacionu mrežu i širokopojasni internet od nas. Vreme ne radi za nas, pogotovo ako se ovakva traljava politika u Srbiji bude nastavila i u buduće..Bukurešt ima metro, a mi se i dalje kao palanka klackamo na poluraspalim tramvajima i trolejbusima..

« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 00:12:36 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja opet ne dobih odgovor-sta su oni to uradili,i koliko puta vise od nas,da bi dobili clanstvo 6 godina pre nego mi uopste znamo da li cemo dobiti status kandidata?

Naravno.moraju i tamo Cigani i Siptari da imaju gde da zive.
Više nema Čaušeska, imaju more, imaju naftu, imaju onu predivnu Transilvaniju, imaju investicije, veliko su tržište..
Vidim... eno,Dacia postaje rival Mercedesu,a Transilvanija postaje posecenija od Piramida.  Smile

Ti si bre decko zadrt do bola.Ko ono lupetanje o kongresom turizmu,i bumu turizma posle NATO samita.  Smile Smile

Usadio si sebi u glavu da gde kroci zapadnjacko dupe,tu momentalno sve postaje savrseno.Isti @Zglavkar,jbt.Autistican,al jezicina radi samo tako.
Tipa-odrzacemo NATO samit,doci ce dembelani,i otad ce doci do buma turizma u Srbiji.kako da ne.  Smile
Citat
Rumuni su zaostajali 40 godina za nama, a sada smo u mnogim stvarima egal i oni više prodaju nama nego mi njima..onaj izvikani Ariel i Bonux što kupuje pola Srbije se  pravi u P&G fabrici u Temišvaru.
Citat
Bukurešt ima metro

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

E,ovo je presudno...  Smile Smile

p.s.-sto se "IT kadra" tice(a,to je presudno u picku materinu...  Smile )- i Indija ih ima brdo,bukvalno brdo.Pa opet nekoliko stotina miliona njih zivi u deponijama.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 00:31:47 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Ja opet ne dobih odgovor-[b]sta su oni to uradili,i koliko puta vise od nas,da bi dobili clanstvo 6 godina pre nego mi uopste znamo da li cemo dobiti status kandidata?

Jedan od razloga sto su oni devedesetih aktivno radili na prijemu u EU dok je devedesetih Srbija zivela u izolaciji. Jos jedan razlog je ulazak u NATO
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jedan od razloga sto su oni devedesetih aktivno radili na prijemu u EU
Sta su radili?  Smile uveli TV,sta...?Asfaltirali par km puta,sta...?  Smile

Pa,sta god da su uradili,sigurno je 10 puta manje nego sto smo mi.

A st ose NATOa tice-pa njih su uvukli samo zato sto su nekada bili u Varsavskom paktu.da eliminisu jednom za svagda potencijalnog nestasca.Ko sto sad oce da uvuku i onu Gruziju,koja veze s mozgom nema,a kamoli sa Severnim Altantikom.  Smile

I ne dobih jos jedan odgovor- sta je to,na ovim postavljenim slikama,sto zadovoljava "Evropske standarde"?
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 00:31:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja opet ne dobih odgovor-sta su oni to uradili,i koliko puta vise od nas,da bi dobili clanstvo 6 godina pre nego mi uopste znamo da li cemo dobiti status kandidata?

Naravno.moraju i tamo Cigani i Siptari da imaju gde da zive.
Više nema Čaušeska, imaju more, imaju naftu, imaju onu predivnu Transilvaniju, imaju investicije, veliko su tržište..
Vidim... eno,Dacia postaje rival Mercedesu,a Transilvanija postaje posecenija od Piramida.  Smile

Ti si bre decko zadrt do bola.Ko ono lupetanje o kongresom turizmu,i bumu turizma posle NATO samita.  Smile Smile

Usadio si sebi u glavu da gde kroci zapadnjacko dupe,tu momentalno sve postaje savrseno.Isti @Zglavkar,jbt.Autistican,al jezicina radi samo tako.
Tipa-odrzacemo NATO samit,doci ce dembelani,i otad ce doci do buma turizma u Srbiji.kako da ne.  Smile
Citat
Rumuni su zaostajali 40 godina za nama, a sada smo u mnogim stvarima egal i oni više prodaju nama nego mi njima..onaj izvikani Ariel i Bonux što kupuje pola Srbije se  pravi u P&G fabrici u Temišvaru.
Citat
Bukurešt ima metro

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

E,ovo je presudno...  Smile Smile

p.s.-sto se "IT kadra" tice(a,to je presudno u picku materinu...  Smile )- i Indija ih ima brdo,bukvalno brdo.Pa opet nekoliko desetina miliona njih zivi u deponijama.

Bratac, ljudi sa diplomama fakulteta idu iz Beograda u Bukurešt da rade i žive.

Rumun ti prodaje deterdžente koje kupuje svaka druga domaćica u Srbiji, Dačiju kupuje svako drugi Srbin da bi imao kakav takav nov auto. A ti se smej do sutra, to ti je naša žalost i tuga..I hebao te bre NATO samit, ni vikipediju ne čitaš kako treba. To je politički skup šefova država..ovo kod nas nema veze s tim. Ne brkaj babe i žabe.

« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 00:32:55 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Bratac, ljudi sa diplomama fakulteta idu iz Beograda u Bukurešt da rade i žive.
ma,jasno...  Smile
Citat
Rumun ti prodaje deterdžente koje kupuje svaka druga domaćica u Srbiji, Dačiju kupuje svako drugi Srbin da bi imao kakav takav nov auto.
Ma,u pravu si ti.Deterdzenti su presudni faktor.to je nesto sto se kod nas ne proizvodi,i sto je visoka tehnologija i umece,te ih zato uzimamo od njih.
Mi nemamo svoje fabrike,niti znanje da pravimo to.Nikad nismo imali,i nikad necemo imati.Sve su to bile izmisljotine.

A Dacia...uuuu,da,evo vidim,svuda okolo Dacije.  Smile
Kako da ne.  Smile To je tako bilo pre par godina,kad su se ljudi napecali,pogotovu taksisti,kojima je bitna cena,pa se nakupovali.  Smile danas vise niko ne uzima to.Nije los autic buduci da ga Rumun pravi,ali je ipak smece.Mnogi radije uzimaju polovne Evropljane,nego te skakavce.  Smile
Citat
.I hebao te bre NATO samit, ni vikipediju ne čitaš kako treba. To je politički skup šefova država..ovo kod nas nema veze s tim. Ne brkaj babe i žabe.
mene hebo?

pa,ne znam ko ga ne vadi iz usta,i ko stalno prica o bumu turizma,a onda i ekonomije,a onda i prosperiteta u Srbiji,kad nam njegova cizma dodje ovde.  Smile

Slobodno ti zivi u svojim iluzijama.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

Sta su radili?  Smile uveli TV,sta...?  Smile

Nisu sedeli i motali prste. Poceli su ono sto Srbija sada radi deceniju unazad. I iskoristilu su priliku kad je sve bilo labavije, bilo vise para, elana i slicno. Tada se nije pricalo o paketima za Grcku, Portugal, Spaniju, Irsku...
Ujedno, non stop se govori da se ne radi o NATO samitu vec o "partnerstvu za mir" gde su i Rusi i ko zna ko jos  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nisu sedeli i motali prste. Poceli su ono sto Srbija sada radi deceniju unazad. I iskoristilu su priliku kad je sve bilo labavije, bilo vise para, elana i slicno. Tada se nije pricalo o paketima za Grcku, Portugal, Spaniju, Irsku...
sta su uradili?ajde,reci mi.Koje su propise uveli?koliko puteva doterali na EU nivo?koliko fabrika podigli?Koliko uslova ispunili?Koliko Generalstaba rasformirali?Aj da cujem.

Ujedno, non stop se govori da se ne radi o NATO samitu vec o "partnerstvu za mir" gde su i Rusi i ko zna ko jos  Smile
Jasno... cim je "Partnerstvo za mir",to sve resava...to nema nikakve veze sa sirejem NATOa.

Svaka slicnost sa stvarnim situacijama je slucajna.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 00:47:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson 
Ma hebala vas Rumunija.
Oni su u EU i NATO i gotovo.
Ne pitajte šta su oni uradili, nego šta smo MI uradili ili nismo uradili.
Ne u vezi EU nego za normalnu državu.
Da li mi može neko objasniti, kako i na koji način će nam biti bolji ako se pridružimo sci-fi evroaz uniji? Pa ako me ubedi, ima vas Malih Rusa +1  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne pitajte šta su oni uradili, nego šta smo MI uradili ili nismo uradili.
Pa,sta nismo?ajde,sta?

Rekoh-Mladic me ne zanima.Dajte nesto novo za gundjanje.
Da li mi može neko objasniti, kako i na koji način će nam biti bolji ako se pridružimo sci-fi evroaz uniji? Pa ako me ubedi, ima vas Malih Rusa +1  Smile
a gde sam ja to rekao da ocu u Evroazijsku uniju?  Smile aj,nadji mi post.  Smile

p.s.- i,cekaj,sto da ne pitam sta je RUmunija uradila?  Smile

Pa,Eu je,kolko znam,prestizni klub univerzuma,u koji ulaze samo odabrani.Zasto ne smemo da znamo sta su Rumuni,Bugari,Madjaaari uradili,da bi u njega usli?  Smile Ocemo da znamo,bas zato da bismo mogli da budemo tako kul kao oni!  Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 00:59:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:31:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.