Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ispovest: Spasla sam bebu i sebe od tajkuna  (Pročitano 17975 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
a ona jadna žalosti kao nije znala odakle mu tolike pare dok nije otišla u Zagreb  Smile Smile Smile Smile isto kao kurvetine narko dilera što ne znaju, pa kad mužić padne kažu nismo pričali o poslu i te fore  Smile Smile Smile  MRŠ MAMU VAM JEBEM DRONFULJE JEDNE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Traze frajere , baje , mangupe..onda kad im izlome sve koske ....e onda su picke,bolesnici,zeno mrsci,imaju male kite XDDDD
Ko je kriv sto je vetar kriv ?
Sama pala sama se ubila.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
zasto stalno dovodite u vezu musakrce koji su imucni ili mocni sa batinama i lomljenjem koski?  Smile

jel mislite da biju samo mocni?

i odakle uopste ideja na ovoj temi da samo hrvati biju zene? htela je hrvata pa sad nek trpi batine.. a ne, Srbi ne biju.. u Srbiji nema nasilja nad zenama.. taman posla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Citat
zasto stalno dovodite u vezu musakrce koji su imucni ili mocni sa batinama i lomljenjem koski?

Mozda zato sto vrlo mali procenat ljudi koji ima ovakve 'veze' ima normalni ne-kriminalni posao.
A mozda je takvo i vreme  Smile Oskudica,nezadovoljstvo..

Citat
jel mislite da biju samo mocni?

Mocni i bolesni..Zavisi na koju vrstu naletis.
U sustine..svakom normalnom coveku da bi nekog udario treba mnogo  Smile
Ali da vrsi konstantan pritisak nad nekim i represija , zakljucavanje , lemanje..sta mislis kolko treba da budes lud ?

Citat
i odakle uopste ideja na ovoj temi da samo hrvati biju zene? htela je hrvata pa sad nek trpi batine.. a ne, Srbi ne biju.. u Srbiji nema nasilja nad zenama.. taman posla

Ima,toga ima svuda.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
to nije odgovor .. to ne zavisi od posla, vec o sklopu licnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia krntija
Citat
htela je hrvata pa sad nek trpi batine.. a ne, Srbi ne biju.. u Srbiji nema nasilja nad zenama

Нико није ни реко да нема. Само за разлику од њих, са овом се не треба саосећати.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Posao ne moze da utice na licnost ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Biju muškarci svih nacija, ali retko koji zabranjuje da se pevaju uspavanke detetu na maternjem jeziku. Možemo mi da se foliramo o pomirenju, zaboravu, praštanju sa Hrvatima, ali je činjenica da se nećemo podnositi do kraja vremena. Mogu da se žene, udaju i da se kao vole, ali će uvek visiti negde ta međunacionalna netrpeljivost.
Kako ga nije provalila da je skot, nemoguće da nije bilo nijedne situacije, ili jeste, ali je bila "zaljubljena" pa nije ni primetila, ili nije želela da primeti.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Posao ne moze da utice na licnost ?

aman covece, moze, ali nije pravilo.. ne mozes da izvuces zakljucak poput "on je mocan biznismen, on bije zene jer je mocan biznismen"  Smile

"on je pandur, on bije zenu jer je pandur"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 5
Bajata vest, odnosno, setih se da je bilo price o ovome.

http://forum.burek.com/sud-dodelio-bebu-ocu-iako-je-nasilnik-t551247.html

Covek koji je 19 (devetnaJest) godina stariji, smuva devojku, ona, naravno, nema pojma da on ima para, dobrovoljno ode u Hrvatsku, on joj razbije nos, nakon toga ona prebegne u Srbiju sa detetom koje je hrvatski drzavljanin. Otac jajara, naravno, prijavi slucaj policiji, iskoristi po koju vezicu, kaze da mu je cetnikusa otela dete i da je pobegla u nepoznatom pravcu. (pa sigurno nece reci da ju je kasapio i maltretirao)

Onda jos jedna pobeda:
Citat
Slušajući savete svojih prijatelja sa kojima je telefonom održavala kontakt, pokušavala je da prevaziđe agresivno ponašanje svog supruga.

Supruga tesko optuzuje zvizdaca iz carine: Robert Matijevic me tukao i trudnu

NATAŠA MATIJEVIĆ, supruga poznatog hrvatskog "zviždača" iz Carine i njezinog bivšeg direktora Roberta Matijevića, iz Srbije poručuje da neće ocu vratiti kćer staru jednu i pol godinu kao što je to zatražio sud.

"Ukoliko dođu sudski izvršitelji i pokušaju mi uzeti bebu, spremna sam na sve. Ja želim poštovati zakone, ali nema toga zakona koji me može odvojiti od djeteta i da me pošalje u Hrvatsku, zemlju iz koje sam pobjegla zbog užasnog zlostavljanja", kazala je Nataša Matijević, piše Press. Žena je u veljači sa kćerkom pobjegla iz Hrvatske gdje je dva mjeseca živjela u Sigurnoj kući, jer ju je Matijević mjesecima tukao i psihički zlostavljao. Kazala je da se sa ocem djeteta može sve dogovoriti, ali u Srbiji, jer ju u Hrvatsku mogu odvesti "samo mrtvu".

Sud traži od majke da ocu vrati djevojčicu

Viši sud u Valjevu, u Srbiji, je donio presudu u kojoj od majke traži da djevojčicu odmah vrati ocu u Hrvatsku. Nataša je ispričala da se sa Matijevićem upoznala u Beogradu 2009. godine te je nakon tri mjeseca veze "iz bajke" ostala trudna, a Matijević joj je rekao da je zbog boljih uvjeta za život najbolje da se preseli u Zagreb. "Odmah po dolasku su mi njegovi susjedi savjetovali da se pazim. Tek tamo doznajem da je godinama radio u policiji, na različitim pozicijama, da se tuži sa pola političkog vrha u Hrvatskog, dok je sa drugom polovinom kućni prijatelj", kazala je Nataša Matijević te dodaje kako joj je Robert Matijević ubrzo oduzeo putovnicu, novac te ju je zatvarao u kuću i nije joj dopustio kontakt sa obitelji i prijateljima. Rekla je da je psihičko zlostavljanje ubrzo preraslo u fizičko.

"Tukao me je i dok sam bila trudna, vrijeđao me po nacionalnoj osnovi, nije mi dozvolio da bebi pjevam uspavanke koje su mu zvučale 'srpski'", kazala je Nataša te dodala kako joj je najveći šok bio kada je doznala da joj je suprug psihički bolesnik sa nekoliko dijagnoza. Nataša se potom obratila Socijalnoj službi. "Jedne noći, međutim, Robert ponovno nasrće na mene i udara me dok sam dojila bebu. Njegova majka je čula moje vrištanje, ali ništa nije poduzela. Tada sam shvatila da me on može i ubiti i nikome se ništa neće dogoditi i shvatila da moram otići ako želim živjeti", kazala je Nataša Matijević. Dan nakon toga je otišla u bolnicu, a na otpusnom pismu piše da se je dobila "udarac u nos od supruga, uslijed čega ima otok u području nosne piramide".

Odlazak u Sigurnu kuću i bijeg u Srbiju

Sljedećih šest mjeseci je Nataša slušala savjete Socijalne službe te je pokušavala riješiti problem sa suprugom. Zbog pogoršanja ponašanja Roberta Matijevića je Socijalna služba odlučila da ona i dijete budu smješteni u Sigurnu kuću. Tada Nataša odlučuje na povratak roditeljima u Srbiju, a Robert joj nije dao suglasnost da odvede i dijete. "Stalno mi je prijetio da nikada neće dozvoliti da mu dijete odrasta u Srbiji i da će me uništiti ako odem", rekla je Nataša te dodala da se po dolasku u Srbiju odmah javila policiji i Socijalnoj službi te im je kazala situaciju. Pozvala je Roberta da ako želi dođe vidjeti dijete u Srbiju.

"Tek tada nastaje ludilo jer je Robert, iako je obaviješten gdje se nalazimo, pokrenuo Interpol i pozvao se na Hašku konvenciju o otmici djeteta", kazala je Nataša te dodaje kako joj Srbija i službene institucije nisu pokušale pomoći, jer kažu da nisu nadležni i da je situacija specifična. Sud u Valjevu je 1. prosinca donio rješenje da se Nataša i njezina kćer moraju vratiti u Zagreb u roku od osam dana.

Matijević tvrdi da su neistine da je zlostavljao suprugu

"Najporaznije je što sudac niti u jednom trenutku nije uzeo u obzir pravnu sposobnost mog supruga s obzirom na njegove dijagnoze. Zanemaruje i nasilje koje smo beba i ja trpjele. Pitam se kako je moguće da nas naša država tjera u drugu zemlju i to direktno u ruke nasilnika", kazala je Nataša te dodala kako više financijski ne može podnijeti takav postupak.

Robert Matijević tvrdi kako su neistinite Natašine izjave da ju je zlostavljao. "Nataša je u Zagrebu živjela kao kraljica, a njezini mjesečni računi za telefon su iznosili 200 eura. Ona je našu bebu protuzakonito odvela u Srbiju tako što je ukrala moju osobnu iskaznicu i falsificirala moj potpis da bi dobila putovnicu za dijete. O tome je donijeto pravomoćno rješenje nadležnog suda u Valjevu. Istina je da se Nataša i ja razvodimo, da se brakorazvodna parnica vodi pred sudom u Zagrebu, gdje će biti odlučeno tko će dobiti skrbništvo i da li će djevojčica u budućnosti živjeti sa mnom u Zagrebu ili negdje u Srbiji sa majkom", napisao je Pressu Robert Matijević.

Izvor: Index.hr

Pisao sam vise puta da je svaki muskarac koji bije zenu, najobicnija pickica jer unapred zna da udara osobu koja u 99% slucajeva ne moze fizicki da mu se suprodstavi. Ali ovde se brkaju neke stvari, ovaj debil ocigledno poznaje malo bolje zakon, a on je u ovom slucaju na njegovoj strani. U haskoj konvenciji o gradjanskopravnim aspektima medjunarodne pravne otmice dece, stoji sledece:

Члан 1.
Циљеви ове конвенције су:
а) да обезбеди што хитнији повратак деце незаконито одведене или задржане у некој држави уговорници;

Члан 2.
Државе уговорнице ће предузети све одговарајуће мере да обезбеде на својој територији спровођење циљева Конвенције. У ову сврху користиће најефикасније расположива поступке.

Hrvatska i Srbija su potpisnice ove konvencije.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.