Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:11:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ислам  (Pročitano 37423 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Herros nije tacno,postoje detaljni opisi Mojsija i drugi licnosti,samo sa izmenjenim imenima
Citao sam je.

E ovo je pravi Islam,pravi muhamedovi sledbenici.
http://www.youtube.com/watch?v=sjGf9mm1I-Q

Ma pusti ove nase poturice,u vecini slucajeva oni nemaju veze sa pravim muslimanima.kako Anea rece jednom "Ako je Turcin u krvi do kolena ,onda poturica mora da bude do ramena" .
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
Covece prestani da pisem poruke zaredom.
To je zabranjeno pravilnikom foruma koj nisi ni procitao.

Vasa je vera rasprostranjena zato sto je siri macem i klanjem,eto zato.
Samo mi nije jasno kako je Bog mogao da dozvoli da mu prorok bude nepismen  Smile
Muhamed je inace bolovao je od teskog oblika epilepsije propracene teskim napadima.
I u tom bunilo je stvaro odnosno kopirao religiju.
Malo uzo od jevreja,malo od Hriscanstva i  eto islama.
NIje bolovao od te bolesti vec se razboleo kada je prvi put cuo objavu od Allaha dz.s.
ali kako je mogao on da predvidi da ce se messec prepoloviti na pola(ako je samo kopija)i vratiti se u isti polozaj?
pa naravno da mu je dolazila cista i tacna vera,
u ostalom Videt cete na sudnjem danu ko je vas gospodar i da li je Kur'an istina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa iskreno cu vam reci...kada su Muslimani u mojoj zemlji,BiH, u pitanju...barem 70% su blečci koji nemaju pojma sta je to Islam, a prse se s njim. I tu nastaje problem, bas kao i sa svakom drugom vjerom...i potpuno se slazem sa tim sto Herros rece...sve Bozije knjige su dobronamjerne, i ja isto mislim da su namjenski poslane razlicite, radi iskusenja, na sta se u biti i svodi malenkost nasih zivota...Mozemo mi sada svi da pljujemo jedni po drugima...a ja u biti nisam takav lik...mogu ja postavljati videa hiljada zaklane djece i reci srbi su ovakvi...onakvi...ali generalizacija je jedna debilna ideja! Po meni je Krscanstvo u obliku u koji ga je pretvorila satana...apsurdna religija,no ubijeden sam da postoje Krscani koji je dozivljavaju na nacin kako je to Bog zapovjedio...uvijek je bilo onih koji su prodavali svoju dusu,za manje ili vise para...
Pretpostavljao sam da niko nece odgovoriti na post koji sam postavio vezano za Biblijsku najavu posljednjeg Bozijeg poslanika...nikada nijedan Krscanin nije uspio da demantuje...od svecenika do obicnih ljudi...mogu samo naletiti tu i tamo na pokoju budalu koja ce da pokusa da odgovori...na samo budalama specifican i krvolocan nacin,no cinjenice su cinjenice...Pljujete po Islamu...a nemate pojma sta je to... ponosite se Srpstvom...a nemate pojma sta je to, ponose se Turskom krvlju i Islamom, a nemaju pojma sta je to... ebem ti zivot...pa kako da ne bude toliko krvi?I onda i jedni i drugi i treci i sesti pljuju po vjeri, vjera je kriva! Eto Islam propagira klanje, Krscanstvo takode, nije istina! I jedna i druga vjera propagiraju zaista nesto lijepo... sto neki nazalost svojim "umom" nece ili ne mogu da prihvate jer iz svega hoce da izvuku svoju licnu dobrobit.I samo oni, ni u kom slucaju neko drugi ne moze da bude u pravu! Na svijetu ce biti krvi sve dok ljudi ne prihvate svoju vjeru u Svemoguceg onakvu kakvu je On zaista nama poslao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Note 10+
Nisam znao da kad ti se Bog obrati dobijes epilepticni napad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
Pa kada bi ti se tebi pojavio(ne direktno)ti bi ono kuliranje ha? Smile
@emrz
a kako si ti zakljucio da se ovde neko prsi islamom ili hriscanstovm???
Slazem se sa tobom sve sto si rekao i o knjgama koje su objavljene i o narodima,ali mi nije jasno kako ti mozes da procenjujes kakav je ko i to preko foruma Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa kada bi ti se tebi pojavio(ne direktno)ti bi ono kuliranje ha? Smile
@emrz
a kako si ti zakljucio da se ovde neko prsi islamom ili hriscanstovm???
Slazem se sa tobom sve sto si rekao i o knjgama koje su objavljene i o narodima,ali mi nije jasno kako ti mozes da procenjujes kakav je ko i to preko foruma Smile Smile
Ne ... nikoga sa foruma pomenuo nisam...govorim o prostoru Balkana na kojem zivimo,govorim o vecini ljudi koji zive na ovom prostoru...a moji komentari o nekome sa foruma...bili bi zaista suvisni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Videt cete na sudnjem danu ko je vas gospodar i da li je Kur'an istina

Чврсто верујем да га ти нећеш ни дочекати.

Pa iskreno cu vam reci...kada su Muslimani u mojoj zemlji,BiH, u pitanju...barem 70% su blečci koji nemaju pojma sta je to Islam, a prse se s njim. I tu nastaje problem, bas kao i sa svakom drugom vjerom...i potpuno se slazem sa tim sto Herros rece...sve Bozije knjige su dobronamjerne, i ja isto mislim da su namjenski poslane razlicite, radi iskusenja, na sta se u biti i svodi malenkost nasih zivota...Mozemo mi sada svi da pljujemo jedni po drugima...a ja u biti nisam takav lik...mogu ja postavljati videa hiljada zaklane djece i reci srbi su ovakvi...onakvi...ali generalizacija je jedna debilna ideja! Po meni je Krscanstvo u obliku u koji ga je pretvorila satana...apsurdna religija,no ubijeden sam da postoje Krscani koji je dozivljavaju na nacin kako je to Bog zapovjedio...uvijek je bilo onih koji su prodavali svoju dusu,za manje ili vise para...
Pretpostavljao sam da niko nece odgovoriti na post koji sam postavio vezano za Biblijsku najavu posljednjeg Bozijeg poslanika...nikada nijedan Krscanin nije uspio da demantuje...od svecenika do obicnih ljudi...mogu samo naletiti tu i tamo na pokoju budalu koja ce da pokusa da odgovori...na samo budalama specifican i krvolocan nacin,no cinjenice su cinjenice...Pljujete po Islamu...a nemate pojma sta je to... ponosite se Srpstvom...a nemate pojma sta je to, ponose se Turskom krvlju i Islamom, a nemaju pojma sta je to... ebem ti zivot...pa kako da ne bude toliko krvi?I onda i jedni i drugi i treci i sesti pljuju po vjeri, vjera je kriva! Eto Islam propagira klanje, Krscanstvo takode, nije istina! I jedna i druga vjera propagiraju zaista nesto lijepo... sto neki nazalost svojim "umom" nece ili ne mogu da prihvate jer iz svega hoce da izvuku svoju licnu dobrobit.I samo oni, ni u kom slucaju neko drugi ne moze da bude u pravu! Na svijetu ce biti krvi sve dok ljudi ne prihvate svoju vjeru u Svemoguceg onakvu kakvu je On zaista nama poslao.

Пацифисто, једини проблем између нас и вас је у издаји. Нема ту никакве дубоке филозофије...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
Da.Nema tu nikakve filozofije,vec svako svom putu,ko hoce neka veruje u coveka a ko hoce neka veruje u Boga...
a znas li ti sta je sudnji dan?(@reloader)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Videt cete na sudnjem danu ko je vas gospodar i da li je Kur'an istina

Чврсто верујем да га ти нећеш ни дочекати.

Пацифисто, једини проблем између нас и вас је у издаји. Нема ту никакве дубоке филозофије...
Za mene Vi i Mi je nepoznat pojam... dijelim ljude samo na dobre i lose... a tebe prepustam tvojim zabludama Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Note 10+
Obratio mi Bog doduse preko posrednika(sveca) i nije mi bilo svejedno,lep osecaj,ali daleko od toga da sam pao na pod,izgupio svest i penio na usta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:11:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.