Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 17:35:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ислам  (Pročitano 37428 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
P.S. Nisam Musliman koji praktikuje svoju vjeru, nazalost... no veoma sam radoznala licnost!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Deco idite prostom logikom,biblijski spisi su nastali mnogo pre islama,pocevsi od starog zaveta pa do novog.
I sta je kur'an nego obicna kopija,kao kada bi za 100,200 ili 300 godina ja uzeo spise iz kur'ana i obradio ih,izmislio nova imena i postao propovednik kao sto je to radio Muhamed Plagijator
Probaj Wink Siguran sam da su mnogi probali...no nesto slicno Kur'an -u se nikada covjecanstvu nije dogodilo...cak 1400+ godina nakon njegovog objavljivanja... A ocito Kur'an nisi ni vidio svojim ocima, a kamoli procitao ga (cisto informativno...za bilo kakvo poimanje i shvatanje Kur'an -a u kompletu, potrebno ga je najmanje procitati 3 puta...savjet onih koji to jesu uradili...nijedan covjek s kojim sam ja razgovarao, nakon treceg citanja Kur'ana nije ostao na toj brojci, niti sam sa slicno ljubaznim,znanjem obdarenim i dobrim ljudima imao prilke da razgovaram u toku zivota).I jos nesto... Muhammed je bio nepismen...a pri tome i najpoznatiji "plagijator" knjige i to ne bilo koje, nego bas Knjige Bozije!Koji paradoks...Eto...ti si pismen covjek...a jel' znas koliko je pismenih proslo kroz svijet za 1400 godina? Nemas pojma, kao ni ja...ali znas da su brojke ljudi u milijardama...Pa zasto se nije desio jos jedan plagijator cije preneseno, ili "preneseno" kako god zelis, pismo prati milijardu ljudi? Zato sto je jedan jedini Bog, rekao da objavljuje posljednju objavu? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Covece prestani da pisem poruke zaredom.
To je zabranjeno pravilnikom foruma koj nisi ni procitao.

Vasa je vera rasprostranjena zato sto je siri macem i klanjem,eto zato.
Samo mi nije jasno kako je Bog mogao da dozvoli da mu prorok bude nepismen  Smile
Muhamed je inace bolovao je od teskog oblika epilepsije propracene teskim napadima.
I u tom bunilo je stvaro odnosno kopirao religiju.
Malo uzo od jevreja,malo od Hriscanstva i  eto islama.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2007, 16:47:24 od Dutch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Covece prestani da pisem poruke zaredom.
To je zabranjeno pravilnikom foruma koj nisi ni procitao.
Dobar odgovor na sve...nema sta Wink
Mozes li ti kao pismen i obrazovan covjek da mi nabrojis Bozije atribute? I koliko mozes da ih nabrojis?

Bog je upravo dao da mu prorok bude nepismen iz razloga da covjeku koji obdaren razumom, ne bude logicno kada cita Kur'an, da je to pisao nepismen covjek...dakle da je to takvo djelo, da prosto nije moguce da ga je pisao nepismen covjek.Upravo i jeste bit u tome : Kur'an nije ljudsko djelo!

On ne govori po hiru svome
to je samo Objava koja mu se obznanjuje,
uci ga jedan ogromne snage...
Sura EN-NEDZM Kur'an 53: 3-5

« Poslednja izmena: 26. Jan 2007, 17:00:38 od emirz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Postoje ljude koji se slažu da Kuran nije ljudsko dijelo . Čak štaviše , slažu se da je od više inteligencije nego što je ljudska . Ali ... ipak tvrde da nije od Boga .

Aj sad ti malo razlisli od koga je ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
vanzemaljci?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Neću ništa reći . Samo ovo : Salman Ruždi i knjiga koja se zove "Sotonski stihovi".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
@Dutch

Jedino sto je slicno izmedju Kurana i Biblije jesu zapovesti.Ostalo nema veze s vezom.Plagijat tesko da je,a da su bili pokusaji "novokomponovanih" proroka jesu.U vise navrata ,but neuspesni.Poenta "cuda" i jeste da covek koji ne zna da sklopi prosto prosirenu recenicu napise takvu knjigu u to vreme.U kuranu ako pomeris zarez na neko drugo mesto ama bas ceo sadrzaj te recenice se menja.Stvarno je napisan majstorski........stvarno dok sam bio u u Mauritaniji u pickovcu od pustinje tih 5 meseci poceo sam da ga citam onako iz dosade.Da bi kasnije poceo da povezujem neke stvari.Ne moj pogresno da me razumes,prosto volim te knjige,Taru sam procitao bar 8 puta do sad,Bibliju vise ne znam ni broj i u samoj sustini sve tri knjige su jako slicne ,sem iznosenja toga svojim vernicima i tu dolazi najveci problem.Kad se svodi na Boga on je jedan jedini svuda,i nikako ne sme da se veruje u nekog drugog.....i eto ti razloga za ratove i sranja koja se desavaju u svetu.Mislim da je Bog nama dao sve tri knjige sa namerom ,ali da smo mi jos uvek toliko glupi da ne umemo da ih svatimo.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Neću ništa reći . Samo ovo : Salman Ruždi i knjiga koja se zove "Sotonski stihovi".

Jel si procitao?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Herros nije tacno,postoje detaljni opisi Mojsija i drugi licnosti,samo sa izmenjenim imenima
Citao sam je.

E ovo je pravi Islam,pravi muhamedovi sledbenici.
http://www.youtube.com/watch?v=sjGf9mm1I-Q
« Poslednja izmena: 26. Jan 2007, 17:49:01 od Dutch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 17:35:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.