Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 09:34:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potreban savjet  (Pročitano 16118 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Egolevel....saturn... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia 
Imam jedan problem.  Zapravo radi se o mom odnosu sa mojom najboljom drugaricom.  Od kako se druzim sa njom moje samopouzdanje se dosta snizilo pocinjem da je mrzim osecam se jako lose zbog toga.  Problem je sledeci: svaki put kada pricamo ne radi se o dijalogu vec o monologu njenom.  Nema strpljenja niti volje da cuje sta ja pricam a mislim da to generalno nije problem samo sa mnom vec sa vecinom ljudi iz njenog okruzenja.  Jednostavno je ne interesuje.  Dok ona prica o tome sta je jela tokom dana ti njoj ne mozes da se pozalis ili podelis nesto sa njom jer su joj te price glupe. Ne bih mogla da joj izlozim problem jer ga ne bi saslusala a i osecala bih se glupo jer ona o svojim problemima nikada ne prica.  Kada smo u drustvu ako zelim da kazem nesto izgleda mi kao da me namerno nadjacava i prekida.  Recimo desila se situacija- upoznala sam je sa deckom i ona je toliko pricala i zelela da ostavi utisak da nisam mogla da dodjem do reci.  Iskreno sam uplasena jer meni takve situacije nisu normalne.  Desilo se recimo i u kolima dok smo se vracale kuci da je histericno krenula da se smeje i proziva me posto sam joj ispricala neku pricu iz detinjstva.  Tada sam se zaistazabrinula i nije mi bilo svejedno.  Uglavnom problem je u tome sto ona omalovazava mnoge ljude pricajuci za njih da su luzeri mediokriteti ogovara apsolutno svakoga sa kim se druzi neprestano velicajuci sebe.  Jednom je cak i otvoreno priznala da se oseca bolje od drugih-znaci mi smo jadni smrtnici koji ne zasluzuju da zive dok je ona bog na zemlji.  Ne postuje tudje obaveze sve tudje joj je lose i u svemu je ona bolja.  Problem se javlja u tome sto ona zaista jeste zanimljiva i zna kada treba da prestane tako da se ponasa i zna kada se ljudi udaljavaju od nje.  U tim trenutcima postaje najbolji prijatelj dok joj se ponovo ne priblizite.  Osecam se jako lose kako vreme prolazi gubim na samopostovanju i jako mi je tesko da prekinem ovo jer ne zelim da izgubim osobu u zivotu koja mi je znacila.  Negde vidim da njoj niko ne znaci.  Cak je i za druga najboljeg rekla da je neinteresuje ako nece sa njom da se druzi jer ona ima sa kim da izlazi.  Ocajna sam ne znam sta da mislim o njoj i kakva je ona osoba a ne zelim sebe da dovedem u problem jos veci.

Ti već znaš da su se vaši putevi razišli. Ljudi se menjaju, tvoja ličnost je sazrela i počelo je da ti smeta njeno nametljivo ponašanje. Samo idi bez sukoba, nađi drugo društvo i ne vuci nju za sobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Citat: airlive link=topic=633374. msg11773831#msg11773831 date=1422905412
perfekcionista sam,  što je u neku ruku i dobro ali izgleda da sam veći nego što bi trebalo
To se zove "picajzla" :mrgreen:
Onda, previše sam opterećen i onim što će se desiti u budućnosti, nema veze da li je ta budućnost za 5 min, 5 mjeseci, 5 godina, jednostavno opterećen sa i time.  Tako da sam primjetio da i zbog toga što sam opterećen time šta će se desiti u budućnosti ako napravim taj postupak, tj.  ako uradim to, ja to ne uradim i onda se kajem što to nisam uradio.  To vam je ono na početku teksta što sam rekao.  
Nađi devojku.  Ili se napij.  Ili oba.
Evo, problem sa đevojkom: ona stoji sa prijateljima i normalno meni dođe želja da joj priđem jer je moja jelte,
E, vidiš, to je greška.  Ti samo misliš da je tvoja.  Sutra će biti nečija drugo.  A možda je već delite.  Jednostavan lek: uživaj u trenutku.  Budućnost je samo fikcija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lični tekst

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava Bar
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
VIP Racer III
Hvala svima stvarno na savjetima, nisam nedelju dana ulazio na forum jer imam i nekih problema finansijske prirode u porodici što me na neki način dodatno opterećuje ali se trudim kao što ste mi rekli da gledam to malo pozitivnije i nešto što će proći i imati cilj u životu da i nas jednom "sunce ogrije" bar po pitanju toga.
Uvažiću svako mišljenje i sada mi samo preostaje da vaše savjete onako pročitam i sam sa sobom odlučim, čini mi se da ću se tako najbolje izboriti jer ovo postaje nepodnošljivo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 09:34:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: savjet Potreban

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.