Ne bih da sam zakeralo,al me brine ovaj 1.6 motor govore kako je slab,a ovde gde sam ima puno bregova. Pa me zanima da li ce taj motor moci ispuniti te zahteve.i kolika mu je potrosnja, da li je tu do 9 litara ...
« Poslednja izmena: 15. Apr 2012, 18:19:27 od dr.ns.91 »
Koj auto kupiti do 2500e. Da bude manji potrosac,broj vrata nbt,moze i 3 i 5,da ne bude mnogo star,tu negde do 1998 god. pa nagore,da ne bude bas mnogo mali. Sta mislite o Renault Megan Coach, 1.4, 2002 god. benzinac, za 2350e ?
Mene zanima koji auto je dobar do 3000e? Gledao sam Opel Astru G i svidja mi se...sta misle strucniji ljudi o ovom auto? jel dobar? kakvo je stanje sa delovima i servisom ako treba nesto itd??
Ljudi kupujem auto ovih dana, negde do 4.500, pa me interesuje da li su istinite price za onaj renault 1.9dci motor, koji se ugradjuje u lagunu i u senic, cuo sam da je nenormalno kvarljiv, da mu turbina garantovano crkava negde izmedju 150000 i 200000
Da li taj isti problem postoji i sa 1.5 dci motorima?
« Poslednja izmena: 04. Maj 2012, 15:19:08 od operation_bambi »
Razmisljam se uzeti Alfa Romeo GT,interesuje me imao neko iskustva sa njim,potrosnja i kakav je auto ustvari? ne znam nista o automobilima auto mi se stvarno svideo.
Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Razmisljam se uzeti Alfa Romeo GT,interesuje me imao neko iskustva sa njim,potrosnja i kakav je auto ustvari? ne znam nista o automobilima auto mi se stvarno svideo.
U sustini dobar,ali.... to je restyle model(sa 150ks)nema bosch pumpu,ali ima plivajuci zamajac(kao i predhodni motor)koji je veoma skup(bio je 96.000din)Znaju ponekad da crknu dizne(od lose nafte) Zna takodje da ode i turbina(oko 350e remont) Imaju klapnice na usisu,koje se obavezno skidaju(da ne naprave havariju u motoru) Ovako motor ko motor je dobar(osim ovih par stvari),takodje kod nas sto pise da je presao 150.000km,to zajebi,ubio je taj sigurno preko 300.000+km U gradu trosi nekih 7-8l,na otvorenom dosta manje...Ali e46 sa tim motorom ide veoma lepo,ali ja sam ipak pre za varijantu benzina(bas iz razloga sto je veoma tesko da se nadje kvalitetan auto,a da nije presao Boga oca,da je odrzavan kako lici(ne sa falsh delovima)itd...