Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Finansije bureka da ili ne  (Pročitano 28283 puta)
Zvezda u usponu

Zasto?

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2225
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.53
mob
Nokia 6600
sramota,100 000 clanova a 2 coveka da placaju
Bruka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
Neki jednostavno imaju vise srece u zivotu Smile
Slazem se sa Anea-om....  Smile Smile Smile Smile
GRRRRRRR Mrzim ultra mega giga extra moderatore.... Tako su nadmeni i pooni sebe....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Nokia N95 8GB
@SF
- Burek Forum je neprofitna internet zajednica ljudi koji zele da u zdravoj atmosferi razmenjuju misljenja, utiske, te resavaju ili bar pomazu u resavanju problema svojih sagovornika.
Da li je gore navedeno i zvanicno registrovano kod nadleznih organa(SUP-Beograd)?
Ako jeste, neprofitna organizacija ima pravo na otvaranje poslovnog(tekuceg) dinarskog i deviznog racuna kod bilo koje poslovne banke shodno uslovima registracije organizacije izdate od strane nadleznog drzavnog organa.
U skladu sa statutom organizacije koja se izjasnjava kao neprofitna, ista se izdrzava iskljucivo od donacija pravnih i fizickih lica(domacih i stranih) i sponzorstva pravnih lica ( domacih i stranih i to ako je predvidjeno statutom organizacije i odobreno od strane nadleznih organa). Bilo kakvi drugi nacini finansiranja( pruzanje usluga radi dobiti itd) je zabranjen a samim tim podleze i sankcionisanju.( I ovo sa sponzorstvom je stativa ali moze da prodje)
Novac prikupljen na ovaj nacin moze se upotrebiti za isplacivanje zarada zaposlenih u organizaciji i na opremu i ciljeve  organizacije statutom predvidjene.( za sve novcane izdatke mora da postoji odluka u pisanoj formi potpisana od ovlascenog lica organizacije kojeg je izabrala skupstina)
Ovo je vrlo pipav i klizav teren jer organizacije ovakvog tipa ne podlezu PDV, samim tim su pod budnim okom Uprave za prihode. Svaka doznaka novca mora imati naznaku da je svrha uplate donacija ili sponzorstvo po ugovoru o sponzorstvu.
Citajuci sve predhodne postove vidim da se spominju nekakve firme i privatni tekuci racuni( ziro raciuni vishe ne postoje). To je sve kompletna glupost, da ne spominjem da je protivzakonito.Ne opra te ni Sava ni Dunav da vrsis usluge , a ne placas PDV. Narocito ono vezano za firme, to se inace zove pranje para i spada pod organizovan kriminal.(neko je cak i opisao kako bi to uradio, vrlo amaterski dodushe)
Ako nije ovako registrovan, nekako mora da bude da bi mogao da ucestvuje kao pravni subjekt u prometu dobara, a radi sticanja profita.
Meni licno se ovaj forum veoma dopada, sve cestitke! Smile Razumem i ostale clanove koji bi hteli da pomognu (kao shto bi i ja rado pomogao) medjutim put do pakla je cesto poplocan dobrim namerama. Da li je ovo "dobar" forum, u smislu atraktivan po proju poseta, clanova itd. ja to neznam jer se u to ne razumem,to ti najbolje znash. Ako jeste, mislim da ima firmi koje bi i te kako bile zainteresovane za saradnju(100.000 clanova, to je bre jedan grad sa potencijalnim potrosacima i komitentima).
Toliko od mene, ako postoji bilo kakav nacin da Ti pomognem tu sam.   Smile
IP sačuvana
social share
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi vi ostarite.
I ta ce mi mladost tesko pasti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Za sad nije registrovano nista... planiram to da uradim... al ne stizem..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung SGH-E630
@ zero1
Kakav tekstić Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Nokia N95 8GB
A kako ces da je registrujesh? Kao neprofitnu organizaciju ili kao preduzece?
« Poslednja izmena: 08. Feb 2006, 19:07:32 od zero1 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga.. kad stignem do vremena da se uradi nesto po tom pitanju, raspitacu se sta je najbolja varijanta..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Nokia N95 8GB
Neprofitne organizacije su ti u stvari udruzenja gradjana(10 minimum) organizuje se osnivacka skupstina, bira predsednik i registruju se u SUP-u. Pazi, ovakva akcija se pravi kad vec imas, ili firmu koja je nesto napravila, ili pare ili...ako imash kapacitet i muda..Ako vec imash firmu onda ovamo ubacujesh pare kao donaciju cime umanjujesh prihod i vrsis povracaj PDV-a. Ako imash pare onda si ekcentrik,  u najboljoj varijanti i to radish iz ubedjenja.  Mnogo je jaka akcija i moze da se gleda i kao biznis ali bogami i sire od toga.
Za preduzece koje je registrovano po difoltu za sve( sem droge, oruzja, i belog roblja.... a da i lekova) treba ti licna karta i prijava stana, pa lepo u Agenciju za privredne subjekte( poslacu ti ja statut i odluku o osnivanju firme univerzalan mailom) Trg Nikole Pasica jebem li ga koji je broj, imash registrovanu firmu za 48 sati( po zakonu) izvadish PIB( poreski identifikacioni broj) u upravi prihoda na opstini na kojoj je sediste firme, i gotovo. Od troskova imash samo obavezu da placas knjigovodju( recimo 100E) ne mora niko da bude prijavljen u firmi po novom zakonu .
U oba slucaja morash da imash nekoga ko dobro poznaje poslovanje da se ne bi uvalio u govna.
Prva kombinacija (licna impresija) je bre pure art. To ne moze svako.
Eto cisto da imash o cemu da razmisljas, kad budes navatao vremena, a i da imas barem neke podatke kad se pudes raspitivao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
 Smile Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Nokia N95 8GB
Anytime  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.