Pratim ovu temu od nastanka, i mislim da je vreme da pustimo SF-a da razmisli i "prešalta" sve da bi doneo konacnu odluku.
PS: Namerno necu da komentarisem ni jedan prethodni post, jer mislim da nisam dovoljno strucan i pametan da bih ista od ovoga komentarisao. I jos jednom, naglasavam: Dobro razmislite, donesite pravu odluku, i istrajte do kraja!
Izvinite zbog dva uzastopna posta od strane mene, ali sada mi pade na pamet nesto sto bi moglo da se primeni i u ovom slucaju: "Triput meri, jednom seci!"
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Razocarali ste me Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Vidim da se na to svodi prica o finansijama Bureka, pravno zamesateljstvo oko necega sto je realno mala para (postovanje za one koji te pare odvajaju) Ako primi majusnu donaciju preko racuna onda je to preduzece koje mora da zaposli portira i cistacicu...
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."