PayPal nam apsolutno nista ne znaci jer 99.8% nasih ljudi nema nalog i ne moze tako da uplati novac... kreditnu ima nesto veci procenat ali kako skinuti novac sa iste... osim ako se ne ide preko neke firme koja ce da te blago receno odere za transakciju i kako god okrenes ne valja.
Jedino sto bi moglo da se proba jeste da se otvori jedan dinarski i jedan devizni racun, pa ko zeli moze da uplati i kraj price, niti ce se znati ko je uplatio,niti koliko, a niti ce imati neko pravo da umislja da je neko i nesto ako je uplatio 100 dinara... ali SF nije za tu varijantu, a i ja znam da verovatno na kraju meseca na tom racunu ne bi bilo vise od 1000 dinara, a i da bude, posle par meseci bilo bi i manje od toga...
PayPal nam apsolutno nista ne znaci jer 99.8% nasih ljudi nema nalog i ne moze tako da uplati novac... kreditnu ima nesto veci procenat ali kako skinuti novac sa iste... osim ako se ne ide preko neke firme koja ce da te blago receno odere za transakciju i kako god okrenes ne valja.
Imam ja firmu, nije to problem, nego problem je sto ne mozes podici pare bez nekih racuna... npr. ja kad hocu da dignem kes sa racuna, odem recimo na pumpu i zamolim da mi ispisu racun na odredjenu sumu i tek onda mogu da podignem... a i + na kraju godine ide neki porez na ukupni promet novca koji je isao kroz firmu... ma .... ima sto sranja... problem je kod nas sto sve to tako komplikovano i ima sto nekih poreza tako da ti se ne isplati da ista radis...
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Na donacije ne ide porez,(ako je osnov Ugovor o donaciji) kao ni na tekuci dinarski ili devizni racun (fizickog lica tj.SF)..Ko je izvrsio uplatu uvek se vidi.Svako od nas moze da izvrsi uplatu dobrovoljno, prema mogucnostima i bezuslovno na tekuci rn.SF-u;koji on otvori i saopsti.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2006, 14:06:46 od SerbianFighter »
Na donacije ne ide porez,(ako je osnov Ugovor o donaciji) kao ni na tekuci dinarski ili devizni racun (fizickog lica tj.SF)..Ko je izvrsio uplatu uvek se vidi.Svako od nas moze da izvrsi uplatu dobrovoljno, prema mogucnostima i bezuslovno na tekuci rn.SF-u;koji on otvori i saopsti.
Upravo tako. Kakav porez na ziro racun ili jos bolje tekuci S.F. Ali sve je to jebeno... Posle mesec dana niko ne bi uplatio ni dinara....
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Vidi se koliko je uplaceno i kad, a sad svrha uplate u 99% slucajeva pise samo UPLATA jer one budale na saleterima mrzi da upisu bilo sta drugo... cas izuzetcima koji napisu ime