Trenutno vreme je: 19. Jan 2021, 15:07:58
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Goca Bozinovska (Pročitano 44215 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Jos su jake uspomene moje Tesko mi je, svakog dana teze nema vise radosti za mene mnogo toga za njega me veze jos su jake moje uspomene Ref. 2x Svi kazu, svi kazu koga nema bez njega se moze to lazu, svi lazu jer bez njega ja ne mogu, Boze Opet suza na lice mi pala da ga nema ne mogu da shvatim cini mi se svoj zivot bih dala samo kad bih mogla da ga vratim Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kajaces se, kajaces Sreco, dovidjenja, zivot mi se menja nisam kriva, mogla bih se zakleti pred Bogom sto odlazis sad kad sam se navikla sa tobom Ref. Za godinu ili dve kad ti lose krene kajaces se, kajaces, setices se mene za godinu ili dve bice tebi zao kajaces se, kajaces zasto si me dao Sreco, dovidjenja, zivot mi se menja nije moja zelja bila sudjeno da gubim ti si hteo da ja zivot nastavim sa drugim Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kazna Dala sam ti srce bez uslova i molila da ga ne ranis Nisi mogo nista da ucinis sem od sebe da me odbranis Kazna, sad znam da ti si mi kazna Jer ja sam njega izdala u ime one ljubavi Sad posle svega kazes mi da budemo samo drugovi Slomila sam dusu andjelu koji je za mene ziveo Prema njemu greh sam pocinila o kako sam Boze pogresila Kazna, sad znam da ti si mi kazna Jer ja sam njega izdala u ime one ljubavi Sad posle svega kazes mi da budemo samo drugovi Kazna, sad znam da ti si mi kazna Jer ja sam njega izdala u ime one ljubavi Sad posle svega kazes mi da budemo samo drugovi
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kaznio me zivot (duet Enes Begovic) Ti u mene vise nisi zaljubljen u tvome zivotu ja sam bila tren u grudima ja ti vise ne postojim igracka sam bila u rukama tvojim Ref. Kaznio me zivot, povjeruj u to poslije tebe ja sam sve izgubio ljubio sam lazno, bjezao od sebe volio sam samo jednu, volio sam tebe Ljepotice moje tuzna sam ko ti ljepotice moja moja ljubavi Ne volis me vise, postao si njen mislis da je lako biti ostavljen a ja se za tebe opet Bogu molim ponovo bih bila u rukama tvojim Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Koja bi bila ja Koja bi bila ja kada bih oprostila koja bi bila ja kad bih ti se vratila (2x) Ref. 2x Nikad vise tvoja pred svetom i Bogom ja sam jedva prezivela rastanak sa tobom Samo Bog s neba zna koliko sam patila samo Bog s neba zna koliko sam plakala (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ljubav iz racuna (duet Jasar Ahmedovski) Da l' me volis sreco sto sam bogata il' je moja ljubav vrednija od zlata Ref. Kad rec tvoju cujem dusa mi je puna vjeruj da mi nije ljubav iz racuna Zakuni se meni sa svojim zivotom da sam zena koja osvaja lepotom Ref. Ljubav nije ljubav kad se kupuje ne da ti da spavas opija i truje Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Magija Ima nesto u tvome pogledu Ima nesto u tvome osmehu Ima nesto pa nije cudo Sto srce kuca mi ludo Ref. 2x Magija tebi me vuce Magija i danas ko juce Magija nesto je u tebi Sto ni jednoj drugoj prepustila nebi Ima nesto u tvome poljubcu Ima nesto u tvome dodiru Opija me tvoja lepota Tvoja cu biti do kraja zivota Ref. 2x Najlepsa su jutra kad se s tobom budim noci i zore kada tebe ljubim minut sa tobom zivota je vredan nikome te nedam Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Moja je nesreca Ne mozes me menjati kao kosulje od zivota dala sam ti ono najbolje (2x) Ref. 2x Moja je nesreca sto sam ti oprastala sta cu kad sam volela pa sam morala Ne mozes me imati kad god pozelis necu ti dozvoliti da me povredis (2x) Pobegla bih bilo gde nemam hrabrosti ti svuda pratis me nemas milosti (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ne pitaj me Ne pitaj me majko mila sto sam njega ostavila ne pitaj me majko ti varao me, veruj mi (2x) Ref. 2x I da umromem i da mogu svoju dusu da predam Bogu volela bih vise to nego da smo zajedno Zasto me je prevario zivot mi je promenio sruseni su moji sni necu mu oprostiti (2x) Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Neodoljivo Dugo nisam cekala zoru na muskom ramenu dugo nisam imala nikog i nemam nameru Da budem tvoja, tek radi reda da ti u srcu budem gost da budem tvoja, tek da bih rekla kako sam prekinula post Dugo posle njega nisam nikog ljubila dugo posle njega nisam se usudila Da budem s nekim o kome ne znam ni koju boju kosulje voli da nosi, kazi mi, ko si jer ovo s tobom plasi me Ref. 2x Neodoljivo me podsecas na njega dok te gledam mogla bih da predam srce svoje ko po navici Neodoljivo me podsecas na njega samo ne znam da li mi to treba jos me bole stari oziljci Dugo nisam rasplela kosu na tudjem jastuku za to sa mnom imaj strpljenja jer znaj da ne mogu Da budem tvoja, tek radi reda da ti u srcu budem gost da budem tvoja, tek da bih rekla kako sam prekinula post Dugo posle njega nisam nikog ljubila dugo posle njega nisam se usudila Da budem s nekim o kome ne znam ni koju boju kosulje voli da nosi, kazi mi, ko si jer ovo s tobom plasi me Ref. 4x
Trenutno vreme je: 19. Jan 2021, 15:07:58
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .