Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 309689 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Citat
Ja ti kazem sta su ankete rekle, 64% glasova koje je osvojila maja, su glasovi radikala na republickim. To su statisticki podaci koje smo mi kao GG 'Maja Gojkovic" dobili istrazivanjem. Ostatak je mahom DSS ... I mahom su mladji glasachi glasali za maju, jer nam je to bila ciljna grupa.

I moj drug je bio u Majinom stabu i rekao mi je da su imali podatke da su mnogi Majini glasaci protiv SRS-a.I on je u ostalom protiv radikala a glasao je za Maju na lokalu....  Smile Mozda se okrenuli nekih 10-15% radikala ali 65% nema sanse
Ne ne, ne razumemo se Smiley Ok, vecina glasaca Radikala jeste kivno na maju, tipa izdjanik. Nego kazem ti, aj primer osvojila je 10 000 glasova, e od tih 10 000, njih 6400 je na republickim glasalo za Radikale.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c

Ma kakav mafijaški obračun, čoveče. Pa znaš li ti nešto o funkcionisanju mafije, ili prepričavaš gluposti iz Kurira.

Glavni cilj organizovanog kriminala je da ima svog čoveka u vlasti. Italija, Kolumbija, Rusija svuda mafija pokušava da ubaci svoje ljude na vlast. Pa ako je Đinđić bio krimos onda bi ga Šiptar i Kum čuvali kao zenicu oka, a ne bi ga likvidirali.

Čovek je bio predsednik vlade, i likvidiran je zbog svojih ideoloških i političkih ciljeva, kakav mafijaški obračun. Nije valjda i Stambolić bio mafijaš, i Ćuruvija i Vuk Drašković itd.

Nisam rekao za Stambolića, Ćuruviju i Draškovića da su mafijaši. Ne znam što ih trpaš u isti koš sa Đinđićem. Prethodna trojica su žrtve MIloševićevog straha i sujete.

Citat
Glavni cilj organizovanog kriminala je da ima svog čoveka u vlasti

Ako je poznato da je Đinđićev kum Dragoljub Marković, a njegov Čume, hoćeš li mi reći da Điđnđić i Čume nemaju ama baš nikakvih dodirnih tačaka? Hoćeš? Ajmo onda zdravorazumski da razmislimo.
Čume i Legija sarađuju u jednom klanu, pomažu DS-u da smakne Miloševića jer je njima nebitno ko je na vlasti dok oni mogu da rade svoje poslove a + su smaknuti Arkan i tatin sinčić Marko. Dalje, očišćen je teren za dalja nastupanja. Imaju Đinđića i Čedu u vrhu vlasti, Marković je kao dupli kum ( neko je spomenuo The Godfather?  Smile ) garancija da Điki neće nauditi Čumetu & Co. U međuvremenu, puca tikva između Zemunaca i Surčinaca. Điki mora razmisliti kome će se prikloniti carstvu. Pod šifrom "definitvne borbe protiv organizovanog kriminala" Điki kreće u obračun sa Legijom, a istovremeno gura Čumeta iza svojih leđa da ga zaštiti. "Nadbošće Jabo, neće nadbost' Jabo". Legiji puca pred očima i TUP.

JBG, meno ovo deluje logično. A tebi?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ne ne, ne razumemo se Smiley Ok, vecina glasaca Radikala jeste kivno na maju, tipa izdjanik. Nego kazem ti, aj primer osvojila je 10 000 glasova, e od tih 10 000, njih 6400 je na republickim glasalo za Radikale.

Maja je dosta i kupovala glasova u Kisacu.LDP i LSV su kupovali ciganske glasove na slanoj bari i Klisi ali ih je SPS ispalio jer je vec kupio cigane pa nisu mogli na dve strane.Na dan izbora ste nudili 50 evra po glasu  Smile ne krivim vas jer su to svi radili samo sto se vi najvise nudili  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680
I tvrdim da je ubistvo Đinđića mafijaški obračun

Ma kakav mafijaški obračun, čoveče. Pa znaš li ti nešto o funkcionisanju mafije, ili prepričavaš gluposti iz Kurira.

Glavni cilj organizovanog kriminala je da ima svog čoveka u vlasti. Italija, Kolumbija, Rusija svuda mafija pokušava da ubaci svoje ljude na vlast. Pa ako je Đinđić bio krimos onda bi ga Šiptar i Kum čuvali kao zenicu oka, a ne bi ga likvidirali.

Čovek je bio predsednik vlade, i likvidiran je zbog svojih ideoloških i političkih ciljeva, kakav mafijaški obračun. Nije valjda i Stambolić bio mafijaš, i Ćuruvija i Vuk Drašković itd.
E komso, u ovome se ne slazemo! Opste je poznata cinjenica da je pola zemunskog klana bilo slan ds-a oo Zemun, i da su ga jos od 1998-e cuvali isti ti koji su umesani u ubistvo, zna se i ko ih je doveo u ds, znas ko je sve iz nase skole ucestvovao u ubistvu, znas ih ti sve sigurno, zna se i ko je dolazio u Silerovu, zna se i po cijem je nalogu srusena ista, zna se i da je resenje o rusenju bilo bez pecata, zna se i da su platili direkciji za gradjevinsko zemljiste sta treba, zna se sve, al se nista ne preduzima. Jbg. kad smo jebena drzava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Citat

Maja je dosta i kupovala glasova u Kisacu.LDP i LSV su kupovali ciganske glasove na slanoj bari i Klisi ali ih je SPS ispalio jer je vec kupio cigane pa nisu mogli na dve strane.Na dan izbora ste nudili 50 evra po glasu  Smile ne krivim vas jer su to svi radili samo sto se vi najvise nudili  Smile
A sta da ti kazem za ovo a da se ne nasmejem Smiley Ovo naravno nije istina.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c

stambolic nije bio mafijas nego obicna komunjara i slobin ucitelj Smile

btw....nisam znao da je draskovic likvidiran... Smile Smile

Tačno. Taj isti Stambolić je rekao za jednog starijeg Srbina sa Kosova kome su Šiptari 80-ih gurnuli flašu u dupe da je to sam sebi uradio da bi iscenirao međunacionalnu netrpeljivost. I neka je zasmrdeo ledinu, nije mi ga žao ni promil.

Nije mogao čiča da uživa u penziji i ratnim zaslugama. 'Oće on da ga ponovo jure ribe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c

E komso, u ovome se ne slazemo! Opste je poznata cinjenica da je pola zemunskog klana bilo slan ds-a oo Zemun, i da su ga jos od 1998-e cuvali isti ti koji su umesani u ubistvo, zna se i ko ih je doveo u ds, znas ko je sve iz nase skole ucestvovao u ubistvu, znas ih ti sve sigurno, zna se i ko je dolazio u Silerovu, zna se i po cijem je nalogu srusena ista, zna se i da je resenje o rusenju bilo bez pecata, zna se i da su platili direkciji za gradjevinsko zemljiste sta treba, zna se sve, al se nista ne preduzima. Jbg. kad smo jebena drzava...

Sign!!! Svi znamo za to, ali lepše zvuči prosipati šuplju o ideologiji i mučeništvu.

Šteta što navijaš za Partizan  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680

stambolic nije bio mafijas nego obicna komunjara i slobin ucitelj Smile

btw....nisam znao da je draskovic likvidiran... Smile Smile

Tačno. Taj isti Stambolić je rekao za jednog starijeg Srbina sa Kosova kome su Šiptari 80-ih gurnuli flašu u dupe da je to sam sebi uradio da bi iscenirao međunacionalnu netrpeljivost. I neka je zasmrdeo ledinu, nije mi ga žao ni promil.

Nije mogao čiča da uživa u penziji i ratnim zaslugama. 'Oće on da ga ponovo jure ribe.
Najfascinantnije za Stambolica je to sto su ga ovi iz ds-a proglasili za bastion demokratije u Srbiji, ko sto sad rade sa sps i Dacicem!!! Jbt. Stambolic demokrrata!!! Sta sve necu cuti!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
A sta da ti kazem za ovo a da se ne nasmejem Smiley Ovo naravno nije istina.

Naravno da jeste.  Smile Samo sto to vama ne govore u stranci  Smile Znam 100% da ste kupovali glasove i da ste imali najskuplju kampanju.Znam i to da je Maja visila stalno u pokrajinskom odboru DS-a.Bio je cilj da posle izbora pravite gradsku vladu sa DS-om ali su vas ispalile 2 stvari"prva i najvaznija da zuti i  cvarak imaju vecinu i da im ne trebate i druga manje vazna da Canak ne bi nikad isao sa vama jer vas smatra fasistima"Mada to je sve nebitno jer i vi i radikali da ste bili zajedno opet ne bi ste imali vecinu cak ni sa DSS-NS.Jedino je vadilo to da je Bajati osvojio preko 5%.Maja bi onda najvise mogla da tezgari ali ste se zajeb... u racunanju  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.