Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 05:19:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite?
Biblija je istina,sve u njoj je tačno.
Samo delimično je tačna
Ne znam
Pola od toga što piše je laž
Biblija i jevandjelja su osmišljena radi kontrole i manipulisanja čovečanstvom.
Neutralan/na
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblija,istina ili laž?  (Pročitano 535497 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24
Sta je sa Lazarom? Gde je podrska istoricara za njegovo postajanje i dizanje iz mrtvih?

Nisi tada imao satelitsku TV i internet Smile

« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 23:29:10 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Kakve veze ima to sa tim?
Ja pricam o zvanicnim dokazima? To sto biblija kaze ne znaci da je istina, jer ako su dokazi oskudni, ili ako ih nema, sta se moze zakljuciti iz toga?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Kakve veze ima to sa tim?
Ja pricam o zvanicnim dokazima? To sto biblija kaze ne znaci da je istina, jer ako su dokazi oskudni, ili ako ih nema, sta se moze zakljuciti iz toga?
a zašto bi neko imao potrebu da laže o takvim stvarima,šta god da se desilo tada očigledno je fasciniralo tadašnjeg čovjeka

@Magic Master
imali su internet,ali onaj što ti ide preko telefona, nisu imali ADSL i kablovski,zato su malo vremena provodili za netom da im se ne nabije telefoski račun(ko će to sve da plati)  Smile Smile
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa nije bas laganje ako prepricavas tudju pricu  Smile
Vracanje iz mrtvih je nesto sto je bilo u narodu vekovima, evo moj komsija je podigao kera iz mrtvih, jel bi mi verovao kada bih ja to napisao?
Ne bi, a zasto, zato sto mogu da izmislim, da lazem, da se shalim. I sada ja treba da poverujem da taj neko sto je to napisao u knjizi je bio benevelentan i posten? Da je bio neki istoricar da je isao do tancina opis, pa i nekako onda bih rekao e moguce je, ali nije.
Dakle za tog Lazara isto vazi ko za Elvisa, ljudi ga vidjaju poslednjih 30 godina, mozda se i Elvis vaskrsao Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Pa nije bas laganje ako prepricavas tudju pricu Smile
Vracanje iz mrtvih je nesto sto je bilo u narodu vekovima, evo moj komsija je podigao kera iz mrtvih, jel bi mi verovao kada bih ja to napisao?
Ne bi, a zasto, zato sto mogu da izmislim, da lazem, da se shalim. I sada ja treba da poverujem da taj neko sto je to napisao u knjizi je bio benevelentan i posten? Da je bio neki istoricar da je isao do tancina opis, pa i nekako onda bih rekao e moguce je, ali nije.
Dakle za tog Lazara isto vazi ko za Elvisa, ljudi ga vidjaju poslednjih 30 godina, mozda se i Elvis vaskrsao Smile
znači ti bi jedni poverovao kada bi neki istoričar to potrvrdio,vidiš koliko si ti plitak
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako se ne varam ti se uzdajes u jos plica obrazlozenja razmisli malo  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Ako se ne varam ti se uzdajes u jos plica obrazlozenja razmisli malo Smile
ti se prihvataš samo ono što je neki priznati isotričar rekao,a šta ako to nije istina,jeli to sve zavera  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako je logicno onda istina,ako je nelogicno i ako se ne uklapa naravno da necu da priznam
Ne biblija je zavera koju su Piso i De Medici obradili pre mnogo godina  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
previse fantaziranja i spekulisanja  Smile
vidite u necemu neodredjenom ono sto hocete da vidite!
Jel' mozes da pojasnis ?? Na sta konkretno i zasto tako mislis ??
pa na sve citate i textove.sve je to veoma intresantno ali uopste nije ubedljivo.  ima cak i previse materijala da bih sve sazeto napisao.
 kao ona prica za lecenje karcinoma svetloscu. ako karcinom i reaguje na neke fotone to ne znaci da je Isus pricao u tom kontekstu, o ljudima kao o bicima svetlosti.
ona knjiga Barbara ****- donositelji svetlosti a i ostale takve knjige o raznim teorijama lice mi na teorije madam Blavacki, a zna se sta se izrodilo iz toga. 2012. ce uskoro sigurno nece ni pomracenje da bude a kamo li neki prelaz na visi nivo svesnosti. previse je tih objasnjenja realnosti i  vidjenja buducnosti, verovatno je tako i ranije bilo, al nam je sad telekomunikacija dala mogucnost da se cuje prica i najmanjih i najludjih i najnevaznijih. drako i grejsi se na nekim forumima uzimaju ko da su nam prve komsije, iako su dokazi o tome veoma neubedljivi. kako neko iz 3.dimenzije moze da razume 5. ili 6.?trebao bi da budes na toj visini pa da shvatis celi plan. volim ja SF al jbg. kao i oni iz zeitgeista, oni bi presli u neko novo drustvo, ukinuli glavne temelje savremenog drustva, lupivsi dlanom o dlan. pa ne moze to tako.
 za mene biblija sve vise i vise je knjiga gde je upakovana religija kojom se zatupljuju ljudi.  i najgore je sto smo bas mi ti zatupljeni. bas me zanima ko bi posle samara okrenuo i drugi obraz. bolje da smo jevreji ili muslimani. barem vazi oko za oko. razlike tore i novog zaveta su ko dva nastavka filma istog producenta al sa razlicitim reziserom;  religija i bog  ljubavi od hrista na ovamo, a dotle bog osvete pobio milijardu ljudi zbog jevreja,imas zapovesti na tablicama'ne ubij" a tamo neki rabin pri izlasku iz egipta kaze ubite i najvece pravednike medju njima; ropstvo;  svi ljudi nastali od adama i eve, jeste da su postojali mnogobrojni incesti al sta da se radi ne treba to tako shvatati nego preneseno, a ima naravno i nesto sto se bukvalno tumaci; bog poslao svog sina na zemlju da umre, preuzme grehe nesavrsenih ljudi na sebe, i tom smrcu otkupi kod svog oca-boga oprost za covecanstvo. malo mi to nekako unaokolo. svemoguci bog, da hoce, a nije hteo, bi odmahnuo rukom i  obrisao grehe ljudima i oni su na neki nacin njegova deca.
 pa stanite malo da vidimo sta je sta.
 Konstantinu je vise odgovarala jedna takva religija nego neka gde ce ljudi da budu ostri i osvetoljubivi. lakse je vladati ovcicama. koje se povinuju vlasti, ne grese nista, ne odupiru se, i cekaju da umru da bi bili posle u raju. crkvi(ama) je odgovarala nasledjena pozicija, moc i novac. sto bi se bunili i razotkrivali prevare i izmisljotine. plemstvu isto odgovara, vlast je data od boga, a siroti mali covek uzima hriscanstvo jer mu daje neku nadu da ce biti bolje kad umre-paradoks. mi Srbi smo i dobro prosli jer smo u novu religiju utkali skoro sve stare obicaje i verovanja. postali prosveceni koliko toliko. drzava i ostalo. al uopste ne valja sto je nasa SPC izdejstvovala da mi uopste nemamo istoriju pre nego sto su Nemanjici postali hrisc. vladari! ko da smo pali s marsa. iako imamo vladare i pre toga. ta iskljucivost je strasna da su i celu naciju pocepali na razne hrvate muslimane i ostale. dok su npr madjari i katolici i luteranci i jeh. svedoci. nama su izmislili da ako promenis veru gubis nacionalnost.
i tako  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Ako je logicno onda istina,ako je nelogicno i ako se ne uklapa naravno da necu da priznam
Ne biblija je zavera koju su Piso i De Medici obradili pre mnogo godina Smile
zavera za tebe,za mene naravno nije,ja svoju dušu nisam prodao.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 05:19:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.