Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarajevo: Srbe na vrbe, Tuzla: oskrnavljeno groblje, Srebrenica: Majku vam...  (Pročitano 36591 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Брчко српској!

без њега је преполовљена Smile
A Srpska Srbiji ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ona poče kukati i dozivati Alaha i što nam je uopšte pričala bl šta , poče kukati , rekoh babi bježmo još će reći da smo je tukli , Srebreničku žrtvu.
. Moji roditelji su vratili stan , ali nikad se nisu vratili u Vogošću, ne zbog toga što smo nekom u ratu učinili nažao, Bože sačuvaj svi smo čisti, već zato što smo započeli život na drugom mijestu i što je Srpska srpaka i ja u njoj dišem punim plućima. Eto im Vogošća, jer se ne mogu u njoj pronaći i ogromna većina Srba. Štetu koju smo trpili je ta , što nam je svake zime neko provaljivao u podrum i krao drva. Jedan od komšija Bošnjaka nam je rekao samo : mora da neko zna da ste Srbi! To nam je sve reklo! Ja ovom pričom nadam se da neširim mržnju niti mi je to cilj, parve ispovjede treba tražiti od Srba koji su ostali kod Alije i da oni prričaju kako su svoje najmilije izgubili na Kazanima ili oni koji nikog nisu izgubili što mi je drago da kažu na koji način su sačuvali svoje živote. A što se tiče provokacija Niko kad vidim od koga je ne uzubuđeujem se previše, sve dok ih ne počenm dobijati od Srba, a tada ću ja svojevoljno napustit ovaj Forum! Hvala ti na podršci i intersovanju za moje ratno djetinjstvo! Pozdrav!
prijatelju ne napustaj forum ko sisa zemunca i ostale ko zna kakve opajdare samo ti nastavi da pises mi znamo kako nam je bilo mi znamo ko smo i sta smo i koga volimo i kome cemo bit odani
a oni to nemogu sada niti bilo kada promjeniti.[b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6234
Stante pase i ustase
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ko tebe kamenom ti njega rakijom

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ona poče kukati i dozivati Alaha i što nam je uopšte pričala bl šta , poče kukati , rekoh babi bježmo još će reći da smo je tukli , Srebreničku žrtvu.
. Moji roditelji su vratili stan , ali nikad se nisu vratili u Vogošću, ne zbog toga što smo nekom u ratu učinili nažao, Bože sačuvaj svi smo čisti, već zato što smo započeli život na drugom mijestu i što je Srpska srpaka i ja u njoj dišem punim plućima. Eto im Vogošća, jer se ne mogu u njoj pronaći i ogromna većina Srba. Štetu koju smo trpili je ta , što nam je svake zime neko provaljivao u podrum i krao drva. Jedan od komšija Bošnjaka nam je rekao samo : mora da neko zna da ste Srbi! To nam je sve reklo! Ja ovom pričom nadam se da neširim mržnju niti mi je to cilj, parve ispovjede treba tražiti od Srba koji su ostali kod Alije i da oni prričaju kako su svoje najmilije izgubili na Kazanima ili oni koji nikog nisu izgubili što mi je drago da kažu na koji način su sačuvali svoje živote. A što se tiče provokacija Niko kad vidim od koga je ne uzubuđeujem se previše, sve dok ih ne počenm dobijati od Srba, a tada ću ja svojevoljno napustit ovaj Forum! Hvala ti na podršci i intersovanju za moje ratno djetinjstvo! Pozdrav!
prijatelju ne napustaj forum ko sisa zemunca i ostale ko zna kakve opajdare samo ti nastavi da pises mi znamo kako nam je bilo mi znamo ko smo i sta smo i koga volimo i kome cemo bit odani
a oni to nemogu sada niti bilo kada promjeniti.[b][/b]

znaci netko vam je provaljivao u podrum i krao drva samo zato sto ste srbi?!

to je stvarno opako...mislim da je kradja drva medjunarodni incident.

a zamisli ti ovo sad. jutros ja idem stazom pored ceste, prodje auto i zasprica me cijeloga. to mi se sigurno dogodilo zato sto sam hrvat   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
@ronin47, kad si me već prozvao, a ovo 47 nadam se da ne znači broj godina, jer to je onda šteta tolike godine sprcati u guzicu , a ne kontati neke stvari!

Kad se srpski povratnik varti u taku malu zatucanu zajednicu, znaju sve o tebi i prate svaki tvoj korak! A velika je razlika kad te neko slučajno ili namjerno porpšće na ulici, a drugo je kad neko tvoju privatnu imovinu uništava! Tebe niko nije tjerao da izlaziš na ulicu po kiši, a mi smo morali zimu zimti!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@ronin47, kad si me već prozvao, a ovo 47 nadam se da ne znači broj godina, jer to je onda šteta tolike godine sprcati u guzicu , a ne kontati neke stvari!

Kad se srpski povratnik varti u taku malu zatucanu zajednicu, znaju sve o tebi i prate svaki tvoj korak! A velika je razlika kad te neko slučajno ili namjerno porpšće na ulici, a drugo je kad neko tvoju privatnu imovinu uništava! Tebe niko nije tjerao da izlaziš na ulicu po kiši, a mi smo morali zimu zimti!  Smile

ne znaci broj 47 da imam toliko godina. to je iz jedne legende o roninima. duga je to prica sada...

ne umanjujem tvoju svebitnost. ali smijesno zvuci da ti je netko krao drva zato sto si srbin. vjerojatno ti je drva krao netko kome su ta drva trebala za istu stvar kao i tebi. mozda ti je komsija srbin ukrao drva?

u vskom slucaju nije mi uopce jasno kako mozes takvu banalnu stvar dovoditi u pitanje sa nacionalnoscu? drva ti je mogao ukrasti bilo tko...

...ljudi ako ste vi isli ginuti u rat zato sto vam je netko ukrao drva onda ste stvarno dibidusi

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Pa ako je ulica puna Bošnjaka mrzitelja Srba, a mi jedina srpska porodica u ulici i ako takvih karađa nije bilo do našeg povratka to puno govori!

Problem je isiti i kod Srba u HR tamo gdje su u manjini, Hrvati rado uništavaju kad god mogu srpsku imovinu!

I prestani da valjaš gluposti , pročitaj malo bolje moj post, ako te zanima! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pa ako je ulica puna Bošnjaka mrzitelja Srba, a mi jedina srpska porodica u ulici i ako takvih karađa nije bilo do našeg povratka to puno govori!

Problem je isiti i kod Srba u HR tamo gdje su u manjini, Hrvati rado uništavaju kad god mogu srpsku imovinu!

I prestani da valjaš gluposti , pročitaj malo bolje moj post, ako te zanima! Smile

jedina srpska obitelj u bosnjackoj ulici? aaaa po toj logici si zakljucio da posto ste jedini srbi u ulici koja je puna bosnjaka da u biti tvoje komsije bosnjaci tebe i tvoju obitelj mrze?! pa vam kradu drva?!?

a sto ako ti je drva ukrao netko tko ne zivi u tvojoj ulici?

ne mislis li da si malo previse paranoican?

nadalje, kazes da se to dogadja i u hrvatskoj tamo gdje su srbi u manjini? po toj logici ja kradem drva mojem susjedu srbinu zato sto sam ja u vecini a on u manjini?  Smile bravo majstore  Smile

mi ovdje imamo centralno grijanje i ne pada nam napamet da jedni drugima krademo vrelu vodu iz radijatora  Smile

zivis u prilicno velikim zabludama, mislim da si prilicno isfrustriran lik, ako ti netko krade drva zovi brate policiju i nemoj optuzivati ljude eto zato sto nisu iste nacionalnosti kao i ti...mislim stvarno, ajd malo razmisljaj na neki pozitivan nacin.

postoji jedna sjajna uzrecica: za sve sto ti se dogadja u zivotu sam si si kriv. kada to shvatis ne da ces biti samo pametniji vec ces i lakse shvacati svijet oko sebe.

te tvoje opstrukcije da sve lose sto se dogadja srbima su krvi nesrbi su stvarno stvari s ruba pameti.

previse ljudi je izginulo na svim stranama u ratovima iza nas da bi danas otkrivao da su se ljdui pobili zbog neutemeljenih pretpostavki da im je ukrao drva iz supe onaj koji nije njihove nacionalnosti.

a zasto recimo nisi stavio lokot na tu prostoriju s drvima?

zasto nisi u nju stavio vucjaka?

zato sto znas samo optuzivati i huskati i ismijavati se iz drugih, a sam nisi sposoban rijesiti svoj problem.

brate sam si si kriv sto ti je netko ukrao drva...ne mogu vjerovati da ti poklanjam toliko paznje, ne mogu vjerovati da s tobom raspravljam o drvima...covjece to me podsjeca na balvan revoluciju  Smile

nabavi si plinsko grijanje pa ti nitko pametna nece krasti plin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Sad ti malo razmisli,da imas sa jedne strane komsiju Hrvata,a sa druge Srbina,i tebi trebaju drva.Od kojeg komsije bi uzeo?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28

jedina srpska obitelj u bosnjackoj ulici? aaaa po toj logici si zakljucio da posto ste jedini srbi u ulici koja je puna bosnjaka da u biti tvoje komsije bosnjaci tebe i tvoju obitelj mrze?! pa vam kradu drva?!?

a sto ako ti je drva ukrao netko tko ne zivi u tvojoj ulici?

ne mislis li da si malo previse paranoican?

nadalje, kazes da se to dogadja i u hrvatskoj tamo gdje su srbi u manjini? po toj logici ja kradem drva mojem susjedu srbinu zato sto sam ja u vecini a on u manjini?  Smile bravo majstore  Smile

mi ovdje imamo centralno grijanje i ne pada nam napamet da jedni drugima krademo vrelu vodu iz radijatora  Smile

zivis u prilicno velikim zabludama, mislim da si prilicno isfrustriran lik, ako ti netko krade drva zovi brate policiju i nemoj optuzivati ljude eto zato sto nisu iste nacionalnosti kao i ti...mislim stvarno, ajd malo razmisljaj na neki pozitivan nacin.

postoji jedna sjajna uzrecica: za sve sto ti se dogadja u zivotu sam si si kriv. kada to shvatis ne da ces biti samo pametniji vec ces i lakse shvacati svijet oko sebe.

te tvoje opstrukcije da sve lose sto se dogadja srbima su krvi nesrbi su stvarno stvari s ruba pameti.

previse ljudi je izginulo na svim stranama u ratovima iza nas da bi danas otkrivao da su se ljdui pobili zbog neutemeljenih pretpostavki da im je ukrao drva iz supe onaj koji nije njihove nacionalnosti.

a zasto recimo nisi stavio lokot na tu prostoriju s drvima?

zasto nisi u nju stavio vucjaka?

zato sto znas samo optuzivati i huskati i ismijavati se iz drugih, a sam nisi sposoban rijesiti svoj problem.

brate sam si si kriv sto ti je netko ukrao drva...ne mogu vjerovati da ti poklanjam toliko paznje, ne mogu vjerovati da s tobom raspravljam o drvima...covjece to me podsjeca na balvan revoluciju  Smile

nabavi si plinsko grijanje pa ti nitko pametna nece krasti plin  Smile

Najbolje da ti taj plin koji posjeduješ udahneš dva tri puta i rješiš planetu Zemlju jednog problema! Ili se okupaš u vodi centralnog grijanja, jer si jedna obična munjara koja izvodi zaključke kao Stjepan Mesić pred izbore!
Nemoj mi tako ti mrtvog Frnja Tuđmana i ante Pavelića ti meni da poklanjaš pozornost! Jer mi hrvatska pozornost ovom Srbinu nije potrebna! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.