Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarajevo: Srbe na vrbe, Tuzla: oskrnavljeno groblje, Srebrenica: Majku vam...  (Pročitano 36763 puta)
Clan u razvoju

ko tebe kamenom ti njega rakijom

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pa ako je ulica puna Bošnjaka mrzitelja Srba, a mi jedina srpska porodica u ulici i ako takvih karađa nije bilo do našeg povratka to puno govori!

Problem je isiti i kod Srba u HR tamo gdje su u manjini, Hrvati rado uništavaju kad god mogu srpsku imovinu!

I prestani da valjaš gluposti , pročitaj malo bolje moj post, ako te zanima! Smile

jedina srpska obitelj u bosnjackoj ulici? aaaa po toj logici si zakljucio da posto ste jedini srbi u ulici koja je puna bosnjaka da u biti tvoje komsije bosnjaci tebe i tvoju obitelj mrze?! pa vam kradu drva?!?

a sto ako ti je drva ukrao netko tko ne zivi u tvojoj ulici?

ne mislis li da si malo previse paranoican?

nadalje, kazes da se to dogadja i u hrvatskoj tamo gdje su srbi u manjini? po toj logici ja kradem drva mojem susjedu srbinu zato sto sam ja u vecini a on u manjini?  Smile bravo majstore  Smile

mi ovdje imamo centralno grijanje i ne pada nam napamet da jedni drugima krademo vrelu vodu iz radijatora  Smile

zivis u prilicno velikim zabludama, mislim da si prilicno isfrustriran lik, ako ti netko krade drva zovi brate policiju i nemoj optuzivati ljude eto zato sto nisu iste nacionalnosti kao i ti...mislim stvarno, ajd malo razmisljaj na neki pozitivan nacin.

postoji jedna sjajna uzrecica: za sve sto ti se dogadja u zivotu sam si si kriv. kada to shvatis ne da ces biti samo pametniji vec ces i lakse shvacati svijet oko sebe.

te tvoje opstrukcije da sve lose sto se dogadja srbima su krvi nesrbi su stvarno stvari s ruba pameti.

previse ljudi je izginulo na svim stranama u ratovima iza nas da bi danas otkrivao da su se ljdui pobili zbog neutemeljenih pretpostavki da im je ukrao drva iz supe onaj koji nije njihove nacionalnosti.

a zasto recimo nisi stavio lokot na tu prostoriju s drvima?

zasto nisi u nju stavio vucjaka?

zato sto znas samo optuzivati i huskati i ismijavati se iz drugih, a sam nisi sposoban rijesiti svoj problem.

brate sam si si kriv sto ti je netko ukrao drva...ne mogu vjerovati da ti poklanjam toliko paznje, ne mogu vjerovati da s tobom raspravljam o drvima...covjece to me podsjeca na balvan revoluciju  Smile

nabavi si plinsko grijanje pa ti nitko pametna nece krasti plin  Smile

Najbolje da ti taj plin koji posjeduješ udahneš dva tri puta i rješiš planetu Zemlju jednog problema! Ili se okupaš u vodi centralnog grijanja, jer si jedna obična munjara koja izvodi zaključke kao Stjepan Mesić pred izbore!
Nemoj mi tako ti mrtvog Frnja Tuđmana i ante Pavelića ti meni da poklanjaš pozornost! Jer mi hrvatska pozornost ovom Srbinu nije potrebna! Smile

da, znam nije lako kad ostanes bez argumenata...
nego da te prosvijetlim kada sam te vec pobijedio...
franjo tudjman da je ziv bio bi u haagu, mnogi hrvati bi bili sretni
ante pavelic da je bilo srece skoncao bi onako kako je i zasluzio, na vjesalima
stjepan mesic njemu bi bilo bolje da vodi neki show tipa seinfeld jer u nekoliko zadnjih godina nije ucinio nista rdugo osim sto se napricao viceva

pa sad ako mislis da si me uvrijedio gadno si se zeznuo  Smile

nabavi si lokot pa zakljucaj drva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Evo ako znaš ćirilicu pročitaj ovo, a ako si nepismen nekim slučajuem imač ćirilizator ! Nadam se da si čuo za to!
A što se tiče drva ona su bila zaključana, ali narod zatucan šta ćeš! Kultura do vas nije došla!

ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 18. НОВЕМБРА (СРНА) - Навијачи фудбалске репрезентације Хрватске јутрос су са двије бензинске пумпе и једне трговине на подручју одговорности Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Источно Сарајево однијели хране и алкохолних пића у још неутврђеном износу, потврђено је Срни у ЦЈБ Источно Сарајево.

Хрватски навијачи су се враћали из Македоније гдје је синоћ играна утакмица Македонија - Хрватска.

"Око 150 навијача из Сплита који су у три аутобуса путовали у пратњи три патроле ЦЈБ Источно Сарајево зауставили су се око 9.00 часова на бензинској пумпи у Рогатици, одакле су однијели алкохолних пића и хране у износу већем од 700 КМ", изјавила је Срни портпарол Центра Данка Тешић.

Она је навела да су се на путу према Сарајеву, хрватски навијачи, познати под именом "торцида", зауставили на бензинској пумпи АД "Петрол" у Љубогошти, гдје су такође узели пића и грицкалица не плативши узету робу, као и у сусједној Самосталној трговачкој радњи "Вики", у којој су оштетили и вагу.

"Вриједност узете робе у Љубогошти још није утврђена", рекла је Тешићева објаснивши да бројчано слабији припадници ЦЈБ Источно Сарајево нису могли да се супротставе разузданим навијачима, већ су само обезбјеђивали њихов пролазак кроз Републику Српску.

Око 10.45 часова хрватски навијачи ушли су на територију под одговорношћу МУП-а Кантона Сарајево.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Evo ako znaš ćirilicu pročitaj ovo, a ako si nepismen nekim slučajuem imač ćirilizator ! Nadam se da si čuo za to!
A što se tiče drva ona su bila zaključana, ali narod zatucan šta ćeš! Kultura do vas nije došla!

ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 18. НОВЕМБРА (СРНА) - Навијачи фудбалске репрезентације Хрватске јутрос су са двије бензинске пумпе и једне трговине на подручју одговорности Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Источно Сарајево однијели хране и алкохолних пића у још неутврђеном износу, потврђено је Срни у ЦЈБ Источно Сарајево.

Хрватски навијачи су се враћали из Македоније гдје је синоћ играна утакмица Македонија - Хрватска.

"Око 150 навијача из Сплита који су у три аутобуса путовали у пратњи три патроле ЦЈБ Источно Сарајево зауставили су се око 9.00 часова на бензинској пумпи у Рогатици, одакле су однијели алкохолних пића и хране у износу већем од 700 КМ", изјавила је Срни портпарол Центра Данка Тешић.

Она је навела да су се на путу према Сарајеву, хрватски навијачи, познати под именом "торцида", зауставили на бензинској пумпи АД "Петрол" у Љубогошти, гдје су такође узели пића и грицкалица не плативши узету робу, као и у сусједној Самосталној трговачкој радњи "Вики", у којој су оштетили и вагу.

"Вриједност узете робе у Љубогошти још није утврђена", рекла је Тешићева објаснивши да бројчано слабији припадници ЦЈБ Источно Сарајево нису могли да се супротставе разузданим навијачима, већ су само обезбјеђивали њихов пролазак кроз Републику Српску.

Око 10.45 часова хрватски навијачи ушли су на територију под одговорношћу МУП-а Кантона Сарајево.

znam citati cirilicu. jesam te sokirao? hahaha

nego procitaj zadnji dio te tvoje vijesti. pise da su pripadnici osiguranja ili cega vec bili brojno slabiji od razuzdanih navijaca i nisu im se mogli suprostaviti, a u nastavku pise da su im isti ti likovi samo osiguravali prolaz kroz republiku srpsku?!

kako su im brate osiguravali prolaz kada su pljackali trgovine?!

sta nisu ispendrecili torcidase? osiguravali su im prolaz i gledali kako ima plackaju trgovine?!

ajd nemoj biti smijesan....usput torcida kao i sve ostale navijacke skupine, nase ili vase, svejdeno su poznate po svom huliganskom ponasanju, razbijanju i neredima, uvijek je bilo tako i izgleda da ce tako biti i nadalje.

kakve to veze ima sad sa srbima i hrvatima?

pa nedavno je torcida pored djakova u slavoniji razbila cijeli jedan kafic, pretukla sve goste na terasi i na kraju uletila u sukob sa specijalcima pa su svi zavrsili u zatvoru. a zamisli cuda za tebe taj kafic nije bio ni srpski niti su na terasi sjedili srbi!

ajd neki pametniji dokaz mrznji hrvata prema srbima...

di si bas nasao navijace za primjer?

a usput osiguranje u republici srpskoj vam je malo jace. ovdje nema sanse da policiji pobjegnu navijaci iz autobusa koje policija prati. nema sanse.

stvarno ti je spika malo jaca...

dakle

kradja drva - dokazali smo da nije isitina
navijaci - smijesan primjer

dalje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
evo jedna video snimka koja svjedoci o tome sto igor misli o hrvatskoj torcidi.

iz snimke se vidi da oni mrze sve zivo, osobito republiku srpsku koju vise puta spominju.

igore,

prebroj koliko puta su spomenuli ti "manijaci" srbe i bilo sto "srpsko" u ovoj snimci uzasa. link je:

http://www.youtube.com/watch?v=3G9C2AvA8z4&feature=related

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Ti si dokazao da znaš čitati ćirilicu što me je iznenadilo donekle, a vaši navijači  osim što su huligani kavih nema u Evropi i ustaše, ta ti je činjenica promakla možda, ali evo da te podsjetim Malt-Hrvatska!

To što vaši navijači ruše po HR to je vaš problem i pokazatelj vašeg civilizacijskog nivoa!

A BiH nije HR i vjerovatno su trbali pokazati tu HR kulturu, a ne Barabarsku! Policijska kola i dvojca policajaca ne mogu ništa protiv punog autobusa nadrogiranih  narko Hrvata!

A ti pametnjaković od 20 bijednih posotva misli da može meni doskočiti! Samo sanjaj kao što sanjaš HR na drini!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 

[Edit by Livingston: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
evo jos par linkova o hajdukovoj tocidi za koju igor tvrdi da mrze srbe... pa i vidi se...

http://www.youtube.com/watch?v=unZDTloYLmo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3WMOWZzyg3o

eto sto ces...bas su losi prema srbima...cak ih i ne spominju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ti si dokazao da znaš čitati ćirilicu što me je iznenadilo donekle, a vaši navijači  osim što su huligani kavih nema u Evropi i ustaše, ta ti je činjenica promakla možda, ali evo da te podsjetim Malt-Hrvatska!

To što vaši navijači ruše po HR to je vaš problem i pokazatelj vašeg civilizacijskog nivoa!

A BiH nije HR i vjerovatno su trbali pokazati tu HR kulturu, a ne Barabarsku! Policijska kola i dvojca policajaca ne mogu ništa protiv punog autobusa nadrogiranih  narko Hrvata!

A ti pametnjaković od 20 bijednih posotva misli da može meni doskočiti! Samo sanjaj kao što sanjaš HR na drini!

ne mogu ti doskociti, istina, kad sam te u startu preskocio  Smile

nadrogirani narko hrvati?!?

oprosti, ali na cemu si ti?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Ja ne vidim poentu, pokušavaš da opereš nekoga koji se toliko zabio u govna i preko glave!

Ti si preskočio samo svoju pamet i možda malo odskočio od Stipe Mesića! Al polako za jedno 1000 godina možda budete na civilizacijskom nivou na kom su Srbi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
 ronin47  Па добро, колико пута треба да те упозорим да не пишеш више постова за редом?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.