Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarajevo: Srbe na vrbe, Tuzla: oskrnavljeno groblje, Srebrenica: Majku vam...  (Pročitano 36973 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
cesarica18 , kako objašnjavaš masovnu pojavu mučenja i ubijanja pasa i mačaka u Sa , sad ćeš ti reći toga ima svugdje u BiH, ali nije tako , takva brutalnost stvarno me iznenadila, kakv je gušt ubiti mačku i izvaditi joj oči! Strašno!
Ma,Srbi su krivi...kao i obicno... Smile
Igore - Ovaj, znas kako; sad bih umrla od smijeha, ali jbga, ruzno je smijati se na tudju glupost; nisi ni ti kriv sto si ispao takav kakav si.
Supermoderator - no comment  Smiley 1

Cesarice, mislim da preterujes....

Takodje mislim da tvoji komentari nemaju veze sa temom, tako da znas sta ti je ciniti. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ja pretjerujem ?

Igor je mene pitao nebulozno 'koje nema veze sa temom' pitanje, ja sam mu odgovorila. As simple as that.

Ovaj, interesantno je da nije ovde objavljena vijest da je lik koji je uhapsen po svemu sudeci srpske nacionalnosti, Milan S. ili R. nisam sigurna.

Eto, pa da sad znate.
To je bas lepo od tebe...mislim,sto si nam napomenula imena,sa tendencijom o kome se radi... Smile
Samo mi nije jasno, zbog cega se ti Srbi ne vracaju u taj divni grad,kad je u Seheru cvece i drvece za Srbe i ostale... Smile
Stvarno su ti cetnici...fujjjj... Smile
Ovakve raje,a njih nigde nema...cudo jedno...
Kad bi ih prestali zvati "vlah","ćetnik","krmak","papak"...o agresorima i hordama genocidista da i ne pricamo...mozda-da...ovako,samo bespotrebno kenjate... Smile

Znamo se... Smile Smile Smile
Ako tebi ovaj Nikin post ima veze sa temom, onda ima i svaki moj komentar. Lijepo se vidi kako je on odgovorio na moj komentar; nema veze s vezom, osim prve recenice.
Od toga je sve i krenulo btw.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
Malo je neprimereno da se ti tako ponasas. Bilo kog moderatora mozes da prijavis ako te vredjaju ili ponizavaju. Ne daje se za pravo stalno offtopikovati. Ne samo ti i ostali tupe praznu slamu, a najvise mrzim da zakljucavam teme. Tako da, drzite se svi teme i nece biti problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Nije mene niko uvredio niti povredio i nije stvar u tome, njegov post sam citirala kao primjer offtopica od kojeg smo svi krenuli u tom smjeru.

Da vise ne offtopicujem, toliko.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat
Državljanstvo sa sobom nosi određena prava i obaveze. Mene zanima da li si ti ispunio neku obavezu prema Srbiji, ako si već njen državljanin.

Drugo, ja imam državljanstvo Srbije, imaju ga svi moji preci stotinama godina unazad, pa šta? Nije mi srce "puno", pogotovo kad stanem u red ispred italijanske ambasade. Tad se stidim tog državljanstva (pasoša). Još me podjebavaju poznanici, izbeglice iz Knina, svi oni imaju pasoše RH.
Da naravno,prvenstveno nosi obavezu voljenja svoje države,a ja Srbiju volim najviše na svetu!A ti kakvu ti obavezu imaš prema svojoj državi?sem da pljuješ po njoj!

Ne, nego nosi obavezu da služiš vojsku i da finansiraš državne organe tako što ćeš da plaćaš porez u ovoj zemlji. Preispitaće se opravdanost dvojnih državljanstava, već ima takvih ideja u određenim političkim krugovima ovde.
Ne može jedno dupe na dve stolice da sedi.
Koju vojsku?Što se mene tice ja sam je odslužio 1980te u Nišu!Kakav porez placaju recimo Romi u Srbiji,kakav porez placaju gastarbajteri širom sveta?
Šta misliš cije državljanstvo nose recimo Hrvati iz Bih,Braca postoji nešto što se zove nacionalni interes,on je iznad svega,i verujem da vecina Srba tako misli,a vi šaka zuluae za vaše misljenje mi se hebe!

Koliko ja vidim, građani RH shvataju Tuđmanov idiotizam, tako da su sve jači zahtevi da se Hercegovcima stalno naseljenim van Hrvatske oduzme pravo glasa na izborima u RH, za početak. Dobro, vi nemate pravo glasa u Srbiji, ali ostaje pitanje zloupotrebe određenih prava, npr. ja ne vidim u čemu je moj interes da plaćam školovanje studentima iz RS u Beogradu, a njihovi roditelji plaćaju porez u RS.

Imam li ja pravo na dvojno državljanstvo, pa da ja recimo pošaljem dete u BL, da se školuje na račun građana RS?
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 17:27:20 od zemunac2 »
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Imam li ja pravo na dvojno državljanstvo, pa da ja recimo pošaljem dete u BL, da se školuje na račun građana RS?
Nemaš! U RS primaju  samo patriote! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC Topaz
 Smile Smile Smile
nemoj tako cesarice, znas i ti dobro da mi koljemo macke  Smile nemoj lagat ljudima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Smile Smile Smile
nemoj tako cesarice, znas i ti dobro da mi koljemo macke  Smile nemoj lagat ljudima  Smile
Pa dobro,nije strasno..."U Kini jedu pse"... Smile...salu na stranu...

@All

Back on topic...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Možete pričati šta hoćete, ali ako se u Sarajevu iživljavaju na lutalicama, sutra kad počne rat ti će biti koljači number von nekog novog Alije! Čak i psiholozi tvrde da takvi nisu normalni, samo mi je krivo što to podvode pod granatiranjem Sarajeva, mislim i mene su granatirali sa Kobilje Glave i Ugorskog, pa mi nikad nije palo na pamet da maskriram i kasapim jadne životinje! Ja se izvinjavam čestitim Sarajlijama, ako ih naravno ima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Igore,kakve macke i kerovi pobogu covece??? Smile

Ti si taj koji je proteran odatle(ili,kako bi se sekularna gospada izrazila"napustio podrucje SA").Umesto da pricas o konkretnim stvarima,svom i slucajevima tvojih prijatelja,komsija,ti o mackama... Smiley 1

Ajde malo pricaj,sto se ti ne vratis u Vogoscu?Kakva si iskustva imao kad si tamo dolazio posle rata i tako to...Nego dozvolis sebi da te "gradjansko-sekularna elita" BiH zajebava,da ne kazem vredja svojim komentarima,jer na kraju krajeva...ipak si ti taj koji je morao napustiti svoj dom,a ne oni koji te zajebavaju ovde i tvrde kako Srbi u SA nece jer se nema para,i slicne nebuloze...
Pa ja sam u SA ziveo 3 godine,upravo zbog para,koje sam primao od Bosnjaka i to debele pare.Ali to je nesto sasvim drugo u odnosu na ono sta oni ovde pricaju.
Uozbilji se malo,reci kako je bilo u Vogosci za vreme rata,kako je bila granatirana i sa kojih polozaja,pobogu covece,pa zar ja da ti pricam sta da odgovoris na cinicne komentare kako se ti nisi vratio u Vogoscu,ne zato sto si Srbin,vec zbog onoga sto je cesarica pominjala???
U neku ruku ona je u pravu...Srbi tamo ne mogu dobiti posao,pa je i logicno da se i ne vracaju,jer idu tamo gde mogu da prezive,posto u "multi-kultiju" ocidledno ne mogu.
Ako pojedini clanovi namermo idu off...ne moras i ti!!!
A,tema je sasvim jasna,a to je pocevsi Odavde,i toga se treba drzati,dakle,toga umesto nekih sporednih stvari.

E,sad...ajmo svi nazad na temu... Smile

Necu dozvoliti bilo kakva repliciranja na ovu odluku,i svaki sledeci off brisem,u skladu sa clanom 6) Pravilnika Politickog~Geopolitickog foruma... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.