Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1322336 puta)
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Sahrana brata i sestre kod Topole
Poklonili imanje da ih čuva država
Autor: N. Radišić | 21.03.2008 - 06:00


TOPOLA - Brat i sestra Radiša (61) i Radenka (55) Pavlović, koji su nađeni mrtvi u ponedeljak po podne u sobičku trošne kućice u selu Belosavci nadomak Topole, nisu mogli da se brinu o sebi. Centar za socijalni rad u Topoli zbog toga je pre mesec i po dana pokrenuo postupak da se Radiši oduzme poslovna sposobnost.

- Taj postupak je dospeo na sud. U međuvremenu, oni su preminuli. Pavlovići su inače mesečno primali oko 12.500 dinara pomoći. Poslednji put kod njih smo bili 7. februara. Nisu hteli da otvore vrata. Shvatili smo da ne mogu samostalno da se brinu o sebi i pokrenuli smo postupak - kaže za „Blic“ Slobodanka Milivojević, rukovodilac Odeljenja Centra za socijalni rad u Topoli.
Komšije Pavlovića kažu da je o Radiši i Radenki trebalo da brine Centar za socijalni rad.
- Otac im je umro u aprilu prošle godine. Imanje je prepisao Centru za socijalni rad koji je trebalo da brine o njima. Pavlovići imaju 50 ari iza kuće, voćnjak, ambar, a pored puta još hektar i po. Nisu obrađivali zemlju, a umrli su od gladi - pričaju komšije.
I njihova sestra Rosa Mihajlović, koja živi u Aranđelovcu, kaže da je država morala da brine o Radiši i Radenki.
Ona ih je poslednji put videla na sahrani zajedničkog oca, jer su sve troje deca iz različitih brakova.
- Brat je od rođenja mentalno oboleo, jedno vreme je bio smešten u Zavodu za zbrinjavanje odraslih „Male pčelice“ u Kragujevcu. Otac ga je izveo, ali nakon njegove smrti je sve propalo. Umrli su od gladi, a država je morala da ih čuva. Ja nisam mogla jer imam ćerku koja je teško bolesna. Brinem o njoj - kaže Rosa Mihajlović i dodaje da ih je poslednji put videla na sahrani zajedničkog oca.
Radiša i Radenka Pavlović biće sahranjeni danas na seoskom groblju. Tela su, kako je saopštila policija, bila u poodmaklom stanju raspadanja, pa se pretpostavlja da su Radiša i Radenka umrli pre mesec dana od gladi. Opština Topola i meštani sela Belosavci su prikupili oko 7.000 dinara za sahranu.

Umiru sami i napušteni
U poslednjih pola godine na području Šumadije šestoro ljudi nađeno je mrtvo u svojim kućama. U selu Dobrači kod Kragujevca u septembru prošle godine nađeni su leševi Svetomira (79) i Jelene (80) Sretenović. Oni su u raspadnutom stanju nađeni u kupatilu.
Polovinom januara ove godine, u varoši Lapovo, policija je otkrila sedam dana star leš Dragoslava Petrovića (82). Kraj njega je ležala njegova žena Ljubinka (75), koja je umrla na putu do bolnice. Oni su živeli usamljenički jer su se plašili da ih neko ne opljačka.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Dva mladića ukradenim autobusom oštetili oko 30 vozila
Autor: Tanjug | 21.03.2008 - 09:43


Nešto posle ponoći, prema podacima Uprave saobraćajne policije, dva mladića ukrala su vozilo privatnog prevoznika "Dumeko" i bežeći od policije oštetili oko 30 privatnih vozila.

Policija je mladiće, koji su od ranije poznati organima reda, uhapsila, rečeno je jutros Tanjugu u Upravi saobraćajne policije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Bačena bomba na predsednika suda


KNJAŽEVAC - U Knjaževcu je jutros oko sedam sati bačena bomba na predsednika suda Dragana Cvejića u trenutku kada je izlazio iz kuće i kretao na posao, javio je RTS.

Cvejić je povređen i prebačen u knjaževački Zdravstveni centar.



Izvor:RTV
IP sačuvana
social share
    
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
TRAGEDIJA U KNJAŽEVCU
Sudija ubijen bombom u dvorištu
Autor: S. Božinović,B. Janačković | 22.03.2008 - 06:06


KNJAŽEVAC - Predsednik Opštinskog suda u Knjaževcu Dragiša Cvejić (46) umro je juče popodne od povreda zadobijenih u 7.15 sati, kada je na kapiji njegove kuće u Ulici Koste Racina 5 eksplodirala podmetnuta bomba.
Policija je na mestu zločina pronašla tragove DNK, na osnovu kojih se veruje da će biti identifikovan napadač. U istrazi ubistva do sada je privedeno više od 20 osoba, a policija veruje da ima osumnjičenog.

Sudija Cvejić je ujutru krenuo na posao. U trenutku kada je otvorio kapiju aktivirana je eksplozivna naprava koja je bila podmetnuta ispod ograde na unutrašnjoj strani dvorišta.
Sudiji su u eksploziji bile povređene noge i stomak dok su od gelera povređeni i prolaznici Dragica Nikolić(48), koja je zadržana na hiruškom odeljenju i Zoran Nikolić(28) i Leonarda Jovanović(6), koji su lakše povređeni.
- Bio sam u dvorištu i začuo strašnu eksploziju - kaže prvi komšija povređenog predsednika suda.
On navodi da je ispred Cvejićeve kuće ugledao veliki dim i začuo kako zapomaže.
- Pritrčao sam mu, a on je ponavljao da ga boli stomak. U tom trenutku je istrčala njegova supruga Vesna, dok je njihov osmogodišnji sin Janko ostao u kući. Podigli smo ranjenog Dragišu. Bio je svestan, ali presavijen od bolova. Leva noga mu je bila skroz iskrivljena. Hitna pomoć je došla posle nekoliko minuta i odvezla ga, a Vesna je krenula za njim - priča sudijin komšija.
Sudiju Cvejića Hitna pomoć prevezla je u nišku Hiruršku kliniku, u koju je primljen u stanju šoka sa izuzetno teškim povredama, bez pulsa i pritiska.
- Geleri ručne bombe naneli su mu više od 50 rana po telu, zbog čega je izgubio dosta krvi. Posle polučasovne reanimacije, sudiju Cvejića je operisao tim stručnjaka - izjavio je za „Blic“ načelnik Klinike za opštu hirurgiju profesor doktor Nebojša Đorđević.
Operacija je trajala četiri i po sata, posle koje je stanje sudije Cvejića na kratko bilo stabilizovano, ali zbog teških povreda opasnih po život i dalje je neizvesno.
- U toku operacije konstatovana je povreda jetre na tri mesta. Geleri bombe su na tankom crevu napravili tridesetak povreda. Sudija Cvejić je zadobio i višestruki prelom leve potkolenice, povredu arterija leve potkolenice i povredu žučne kese, koja mu je zbog toga odstranjena - rekao je posle prve operacije doktor Đorđević.
Sudija Cvejić je tada stavljen na aparate za veštačko disanje ali je, nažalost, u 17.15 preminuo tokom operacije noge. Direktor Kliničkog centra Srbobran Trenkić rekao je za „Blic“ da je smrt nastupila najverovatnije usled iznenadnog popuštanja rada srca.
Odmah posle eksplozije u Knjaževcu je zavladalo opsadno stanje. Policajci iz Knjaževca i okolnih gradova, od kojih su mnogi nosili pancire, bili su na svakom ćošku. U Knjaževac je stigao i načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a Rodoljub Milović, koji rukovodi istragom. Prva mera predostrožnosti policije, deset minuta posle eksplozije, bio je pretres stanova i automobila svih knjaževačkih sudija, a zatim i zgrade Opštinskog suda. Eksplozivne naprave nisu pronađene na drugim mestima.
Mesto eksplozije u Ulici Koste Racine sve vreme je čuvalo jako obezbeđenje, a policija je komšijama naredila da ne izlaze u dvorišta dok se uviđaj ne završi. Uviđaj je počeo u 13 sati, kada su forenzičke ekipe i specijalisti za eksplozivne naprave stigli iz Beograda.
Istovremeno, policija je privela dvadesetak sumnjivih osoba, koje bi mogle da se dovedu u vezu sa napadom na sudiju. Identitet privedenih nije saopšten, a policija pretpostavlja da je bombu podmetnuo neko koga je sudija lično osudio.
Knjaževačke sudije, koje su odmah održale kolegijum, obavestile su policiju da su postojale pretnje upućene Cvejiću, ali i ostalim njegovim kolegama.
- Odmah smo obavestili policiju i uveliko se sprovodi provera i potraga za osobama koje smo naveli. Predsednik suda je radio na istragama i krivičnim predmetima, ali nijedan slučaj nije za izdvajanje ili sumnju - kazao je juče sudija Miodrag Radosavljević.
Niko ne štiti sudije
Sudija Specijalnog suda Radmila Dragičević Dičić kaže za „Blic“ da poslednji napad na sudiju u Knjaževcu pokazuje da je „krajnje vreme da se posveti pažnja sistemskom obezbeđenju nosilaca pravosudnih funkcija“.
- Ne postoji posebno odeljenje u policiji koje radi na obezbeđenju sudija. Pojedinačno imamo pratnju, ali sveobuhvatno obezbeđenje predstavlja ne samo fizičku zaštitu već i bezbednosnu procenu ugroženosti nekog sudije - navodi sudija Dičić.

Petrović: Nismo znali za pretnje
Ministar Dušan Petrović izjavio je juče da Ministarstvo pravde nije imalo saznanja o ugroženosti predsednika suda Dragiše Cvejića ili drugih sudija u Knjaževcu.
- Sve sudije Opštinskog suda u Knjaževcu za koje postoji procena o ugroženoj bezbednosti dobiće adekvatno obezbeđenje. Ministarstvo pravde je u intenzivnom kontaktu sa policijom u istrazi ubistva sudije Cvejića - rekao je ministar Petrović.
Vida Petrović-Škero, predsednica Vrhovnog suda Srbije, uputila je molbu vlastima i medijima da se uzdrže od izjava koje uništavaju integritet sudstva.
- Najoštrije osuđujemo ubistvo sudije i ukazujemo javnosti i državnim organima da je potrebno pojačati mere obezbeđenja sudija i članova njihovih porodica. Nadam se da će počinioci ovog dela biti pronađeni - rekla je Škero.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Britanski državljanin osumnjičen za zločin u Vukovaru
Autor: Beta | 22.03.2008 - 09:28

Britanski državljanin Milorad Pejić, rodom iz Vukovara, uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u ratnom zločinu na Ovčari kod Vukovara, saopštilo je danas Tužilaštvo Republike Srbije za ratne zločine.

Pejić je uhapšen na beogradskom aerodromu u sredu, 19. marta. Zahtev za sprovođenje istrage protiv njega podnelo je srpsko tužilaštvo u novembru 2006. godine, ali je bio nedostupan državnim organima jer se nalazio u Velikoj Britaniji, gde je u mestu Korbi radio kao bravar.
Pejić je osumnjičen da je kao pripadnik teritorijalne odbrane Vukovara učestvovao u egzekuciji više od 200 hrvatskih ratnih zarobljenika na jami Grabovo na Ovčari u novembru 1991. godine.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Maskirani razbojnici opljačkali poštu u Novom Sadu
Autor: Beta | 22.03.2008 - 09:12

Trojica nepoznatih maskiranih razbojnika, naoružani automatskom puškom i sa dva pištolja, opljačkali su sinoć oko 19 časova poštu u Novom Sadu, na Bulevaru Cara Lazara, pored Limanske pijace, saznaje Beta.

Razbojnici su poštu opljačkali deset minuta pre zatvaranja i uzeli manju količinu novca, a prema prvim nezvaničnim informacijama nema povređenih lica.
Prema prvim informacijama, pljačkaši su po ulasku u šalter salu naredili dvojici radnika da legnu, i nakon premetačine uzeli nekoliko hiljada dinara i pobegli kolima.
Za vreme pljačke, u susednoj prostoriji je bio i treći službenik, ali on nije ništa čuo ni video, jer se sve odigralo veoma brzo.
Policija intenzivno traga za počiniocima ovog krivičnog dela, a više informacija biće poznato nakon istrage.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Incident ispred Sedme beogradske gimnazije
Sekirom povredio učenika ispred škole

Autor: J. D. I. | 22.03.2008 - 06:00


BEOGRAD - M. G., učenik četvrtog razreda Sedme beogradske gimnazije, povređen je juče oko 11 sati kad su ga sekirom napala dva mladića dok se sa vršnjacima vraćao iz prodavnice. Drugari su M. G., kome je rana na grudnom košu obilno krvarila, doveli do škole, odakle je uz pratnju razrednog starešine kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

M. G. je zadobio dublju posekotinu na levoj strani grudnog koša i nije u životnoj opasnosti, ali će biti zadržan na posmatranju. Tragedija bi bila veća da se mladić instinktivno nije povukao unazad kada je napadač potegao sekiru. Na mestu gde je povređen ostala je velika lokvu krvi. Međutim, niko od prolaznika nije video šta se dogodilo.
- Svi smo još u šoku. Ipak, najbitnije je da mu vitalni organi nisu povređeni. Kada su ga uveli u školu, držao je ruku u predelu srca pokušavajući da zaustavi krvarenje, a majica mu je bila sva krvava. Iako u šoku, bio je komunikativan i svestan. Policija i Hitna pomoć brzo su stigli i odmah je prevezen u Urgentni centar. Još ne možemo da se saberemo. Deca su pod stresom, a i mi s njima. Prosto je neshvatljivo da neko usred bela dana sekirom napadne dete koje je krenulo da kupi užinu - kaže vidno potresena Slavica Sekulovski, psiholog u Sedmoj beogradskoj školi.
Drugovi M. G. tvrde da su napadači dobacivali devojkama koje su bile s njim i da je on pokušao da ih zaštiti.
- On im je rekao da to ne rade, što je napadače očigledno iznerviralo. Jedan je imao sekiru kojom je nasrnuo na njega - kažu drugovi iz odeljenja.
Čak i prodavac kod koga je M. G. kupio užinu neposredno pre nesreće kaže da nije primetio ništa čudno.
- Bio je kod mene sa drugaricama da kupi užinu, a posle dva minuta u prodavnicu je uleteo čovek koji je tražio telefon da pozove policiju jer je neki dečko povređen. Izašao sam napolje i na desetak metara od radnje video ga kako krvari - kaže prodavac.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Sud osudio „Blic“ po Šešeljevom zakonu
Autor: U. P. | 22.03.2008 - 06:00

Opštinski sud u Leskovcu doneo je nedavno presudu protiv preduzeća „Blic press“, osnivača lista „Blic“, pozivajući se na zakon o informisanju iz 1998. godine, takozvanom Šešeljevom zakonu, koji je prestao da važi još 2001. godine.

Sud je osudio preduzeće na 400.000 dinara naknade štete zbog teksta „Čast joj je bila draža od života“, koji je izašao 17. februara 2003. Punomoćnik „Blica“ advokat Borivoj Pajović kaže da je skandalozno da se sud u presudi poziva na zakone koji su prestali da važe.
- Pored Šešeljevog zakona, koji je ukinut u februaru 2001, sud u presudi navodi i Zakon o javnom informisanju iz aprila 2003. Znači, presuđuje prema jednom zakonu koji je bio ukinut u vreme pisanja spornog teksta i zakona koji još nije bio ni donet kada je tekst izašao - ističe advokat Pajović.
On dodaje i da su punomoćnici „Blica“ uputili žalbu na presudu Okružnom sudu u Leskovcu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Ubica iz Krševice još nije uhapšen
Autor: V. Pešić | 22.03.2008 - 06:00

VRANJE - Boban Mitić (33) iz Rataja, sa umišljajem i u uračunljivom stanju, ubio je u nedelju sina, ćerku, suprugu i taštu - navodi se u zahtevu za istragu, koga je juče podnelo Okružno tužilaštvo u Vranju. Mitić, za kojim se od tada traga, osumnjičen je za teška ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava.

Mitićev otac Stojan kaže da se njegov sin ženio tri puta.
- Prve dve žene su bile nedelju-dve. S njima nije imao decu. Umeo je s društvom da popije, ne tako često. Tukao je ženu, kao što je i na mene dizao ruku. Imao je i i pištolj bez dozvole - kaže Stojan Mitić.
Odbegli zločinac, koga su u bujanovačkom kraju uglavnom znali po nadimku Puška, nekoliko puta ranije bio je u sukobu s policijom. Od njega je ona nekoliko puta oduzimala oružje, a nedavno mu je zaplenjen i automatski pištolj „škorpion“. Zbog neovlašćenog držanja oružja i municije, ali i nasilja u porodici, protiv Mitića je pokrenut i sudski postupak. Krvavi pir u kući tasta Blagoja Ristića odigrao se dan pre ročišta za razvod braka, i to na zahtev njegove, sada pokojne, supruge Suzane.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Pronađen mrtav osuđenik u KPZ Zabela
Autor: Blic online | 21.03.2008 - 18:01

Iz Uprave za izvršenje zavodskih sankcija Ministarstva pravde Srbije saopšteno je danas da je osuđenik Dalibor Ognjanović (30) preminuo u Kazneno-popravnom zavodu u Zabeli.

Radnici službe obezbeđenja su pokojnog osuđenika pronašli u 14.50 časova i o tome odmah obavestili dežurnog lekara Zavoda, koji je konstatovao smrt, navodi se u saopštenju, prenosi RTS.

Dalibor Ognjanović je bio osuđen zbog teške krađe na dve godine zatvora.
U saopštenju se ne navodi više detalja o slučaju.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.264 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.