Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1328459 puta)
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Pucnjava u beogradskom naselju Zvezdara
Mladić ranjen u nogu u sačekuši isped kuće
Autor: T. M. S. - B. V. | 19.03.2008 - 06:00


BEOGRAD - Dušan Adamović (24) ranjen je u nogu hicem iz pištolja juče u 10 sati u Ulici majke Angeline u beogradskom naselju Zvezdara. Na njega je pucao mladić, koji je nakon toga pobegao i za kojim traga policija.

Adamović je, kako nezvanično saznaje „Blic“, otkrio policiji da odranije poznaje osobu koja je pucala u njega.
- Sukob između njih je navodno nastao zbog duga. Čim se Adamović zdravstveno oporavi, policajci će razgovarati s njim kako bi saznali identitet napadača - kaže za „Blic“ izvor iz beogradske policije.
Na Adamovića je pucano u momentu kada je izašao iz kuće u Majke Angeline 28 na Zvezdari i krenuo ka parkiranom automobilu „alfa 147“. U tom trenutku, na ulici se pojavio mladić u crnoj trenerci i jakni, izvadio pištolj i u pravcu Adamovića ispalio nekoliko hitaca. Dva metka su završila u automobilu, dok je treći hitac Adamovića pogodio u potkolenicu. Odmah posle pucnjave napadač je pobegao prema Bulevaru kralja Aleksandra, dok je ranjeni Adamović pao pored automobila. Ubrzo je vozilom Hitne pomoći prevezen na VMA, gde je operisan.
Policija je na mestu pucnjave pronašla tri čaure. Očevidaca nije bilo niti je u kući Adamovića bilo ikoga od njegove porodice.
- Zatekao sam se u kući i čini mi se da sam čuo četiri pucnja. Tri jedan za drugim, a kasnije još jedan. Pomislio sam da su petarde, međutim, kada sam posle nekoliko minuta začuo sirene Hitne pomoći, shvatio sam da je stvar ozbiljnija i izašao sam na ulicu - šokiran priča prvi komšija.
Adamović se u ovaj kraj, kako kažu komšije, doselio pre mesec dana, pa ga niko od stanara iz Ulice majke Angeline ne poznaje.
- Mladića znam samo iz viđenja i ne znam šta bi mogao da bude povod za napad. Za ovih mesec dana nije bilo nikakvih problema sa njim niti je po bilo čemu bio sumnjiv. On je ovde boravio s ocem, majkom, bratom i babom, ali je često bio sam, tako da pretpostavljam da su oni živeli i na nekom drugom mestu - priča komšija.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Evakuisana zgrada opštine Čukarica
19. mart 2008. | 10:13 -> 13:26 | Izvor: Beta
Beograd -- Zgrada beogradske opštine Čukarica evakuisana je jutros zbog lažne dojave da je u njoj postavljena bomba.

Oko 9.20 časova opština je dobila anonimnu dojavu, posle čega su zaposleni i građani napustili zgradu. Policija je oko 10 sati počela da pretražuje zgradu, a nakon pretrage utvrđeno je da je dojava bila lažna, rekla je predstavnica za medije opštine Čukarica Zlatana Marković-Ćirić. Zaposleni su se vratili na svoja radna mesta i nastavili da rade, dodala je ona.

U Srbiji je poslednjih meseci svakodnevno bilo više lažnih dojava o podmetnutim bombama.



Izvor:B92
IP sačuvana
social share
    
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Identifikovani lažni dojavljivači bombi
Sreda, 19. mart 2008. 21:42

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije podnelo je krivične prijave tužilaštvu protiv više osoba koje su, u proteklom periodu, lažno prijavljivale podmetanje bombi u Telekomu Srbije, školama i Palati pravde.

U saopštenju MUP-a izdatom u sredu, navodi se da je policija identifikovala više maloletnih lica koja su, u nekoliko navrata, lažno prijavila podmetanje bombe u Telekomu Srbije i više osnovnih i srednjih škola na teritoriji Beograda.

Ističe se da je identifikovana osoba koja je prijavila podmetanje bombe u Palati pravde i dodaje da je reč o M. I. (36), zaposlenoj na mestu referenta u Republičkom Javnom Pravobranilaštvu.

Prema podacima beogradske policije, od 17. januara do 8. marta u Beogradu je bilo 114 lažnih dojava o podmetanju bombi u raznim objektima.


Republičko pravobranilaštvo nije obavešteno

Republičko javno pravobranilaštvo nije zvanično obavešteno da je neko od zaposlenih u toj instituciji identifikovan kao osoba koja je prijavila podmetanje bombe u Palati pravde, rečeno je tokom dana Tanjugu u tom organu.

Ukoliko se ustanovi da je identifikovana osoba zaposlena u ovom pravobranilaštvu, nakon zvaničnog obaveštenja prema njoj će biti preduzete mere na osnovu zakonskih ovlašćenja, što podrazumeva suspenziju do okončanja krivičnog postupka.

MUP je saopštio da je identifikovana osoba koja je prijavila podmetanje bombe u Palati pravde i da je reč o M. I. (36) zaposlenoj na mestu referenta u Republičkom Javnom Pravobranilaštvu.

U saopštenju je ukazano da će protiv identifikovanih osoba nadležnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava.

Inače, beogradska Palata pravde u poslednjih 20 dana evakuisana je šest puta zbog lažnih dojava o podmetnutoj bombi.

Zgrada ima sedam spratova i u njoj su smešteni Okruzzni, Prvi i Drugi opštinski sud, kao i nadležna tužilaštva.



Izvor:Mondo
IP sačuvana
social share
    
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Brat i sestra mesec dana mrtvi u kuci!

Tela Radiše Pavlovića (61) i njegove sestre Radenke (55) pronađena su u stanju raspadanja u njihovoj kući u selu Belosavci kod Topole. Obdukcija utvrdila da su umrli pre mesec dana, gotovo u isto vreme

Raspadnuta tela Radiše Pavlovića (61) i njegove rođene sestre Radenke (55) pronađena su u njihovoj kući u selu Belosavci kod Topole! Obdukcija je utvrdila da su Radiša i Radenka preminuli gotovo u isto vreme, pre mesec dana! Leševe brata i sestre pronašao je Živko Vukajlović iz mesne zajednice sela Belosavci posle dojave komšija da se oko kuće danima oseća nepodnošljiv smrad!

Kako Press saznaje iz izvora bliskih istrazi, Radiša i Radenka živeli su godinama kao samotnjaci. Nisu se mnogo družili s komšijama i živeli su od socijalne pomoći. Kada je iz njihove kuće počeo da se oseća smrad, komšije su zvale Živka Vukajlovića iz mesne zajednice, koji je u trošnoj kući zatekao jeziv prizor. Radišino telo nađeno je na krevetu, a Radenkino na zemljanom podu pored kreveta. Ulazna vrata na kući bila su zaključana sa unutrašnje strane i na njima nije bilo tragova nasilnog otvaranja.

- U jednoj prostoriji u kojoj su živeli Pavlovići su imali krevet, neispravni frižider koji je služio kao polica, stari šporet, stolicu i rešo. Hranu su držali između dva prozorska okna. Na krevetu, na jedinom ćebetu, ostali su tragovi otpalih pramenova kose. Nesnosni smrad širio se dvorištem koje liči na smetlište, puno tetrapaka od mleka i pakovanja od sedativa - kaže sagovornik Pressa iz istrage.

Komšije kažu da su Pavlovići poslednji put viđeni pre mesec dana. Dušanka Đokić kaže da je pokušavala da se približi bratu i sestri koji su bili samotnjaci.

- Uzalud sam im nekoliko puta nosila hranu. Radenka bi mi zalupila vrata pred nosem, a nekada nije ni htela da mi otvori. Radiša, jadnik, nije mnogo znao, bio je mentalno zaostao. I njihova pokojna majka bila je duševno obolela, nakon rođenja prvog deteta. U radnju su išli sami, kupovali hleb od privatnika, onaj mekani, i samo to su i jeli - priča Dušanka.

Njen muž dodaje da su Radiša i Radenka do pre tačno godinu dana živeli sa ocem, kome bi danas trebalo da daju godišnji pomen od smrti.

- Starac je svoje imanje, 1,3 hektara i još jedan komad zemlje u blizini, ostavio Centru za socijalni rad da bi tako zbrinuo Radišu i Radenku. Mislim da se sve saznalo kada je njihova treća sestra iz Aranđelovca zvala mesnu zajednicu i pitala ih da li imaju nekih informacija o njenom bratu i sestri. Nije mi jasno, kako to da umru u isto vreme? On je bio zdrav, a ona je imala samo probleme sa niskim pritiskom - tvrdi Milić Đokić, prvi komšija. Tokom jučerašnjeg dana nadležni iz mesne zajednice i seljaci sakupljali su novac da sahrane brata i sestru Pavloviće. Brat i sestra trebalo bi sutra da budu sahranjeni.

Pre dva meseca sličnu sudbinu doživeli su Dragoslav Petrović (82) i njegova supruga Ljubinka (75), koji su pronađeni u porodičnoj kući u Lapovu kraj Kragujevca. Najpre je umro Dragoslav. Pored mrtvog muža je nekoliko dana ležala Ljubinka, koja je u besvesnom stanju odvezena u kragujevački Klinički centar, gde je umrla nekoliko sati po prijemu. Starac je izdahnuo od infarkta, a Ljubinka zbog posledica smrzavanja. Žena nije ni mogla nekoga da obavesti o Dragoslavljevoj smrti jer je bila skoro nepokretna. Starce su godinama pokušavali da obilaze sin i unuke, ali im oni nisu dozvoljavali. Dvoje staraca poslednji put su viđeni živi 3. januara, a pošto ih par dana nije bilo da izađu napolje, komšiluk je alarmirao policiju. Starci se nikada nisu obratili Centru za socijalni rad da im pomogne.




Izvor:Press
IP sačuvana
social share
    
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Učenik nožem ubo školskog druga


Učenik prvog razreda zrenjaninske Elektrotehničko-građevinske škole "Nikola Tesla" S. C. (16) prekjuče je nožem ubo svog vršnjaka S. G. u učionici, za vreme velikog odmora! Direktor škole Borislav Milinkov potvrdio je "Dnevniku" da je u popodnevnoj smeni došlo do incidenta, u kome je S. G. zadobio lakše povrede zbog kojih mu je ukazana lekarska pomoć. - Po informacijama koje sam dobio od policije, sve se odigralo u učionici.

 Đaci su se gađali kredama, pa je S. C. pogodio svog druga iz razreda S. G. Zatim je ovaj nekoliko puta udario S. C. rukom u glavu. Posle toga je S. C. iznenada izvadio nož, njime zamahnuo da bi zaplašio druga i u jednom trenutku ga je ubo u leđa. Na svu sreću, ubodna rana nije duboka - ispričao je Milinkov.

Odmah posle incidenta povređeni učenik je prebačen u zrenjaninski Urgentni centar, a o svemu je obaveštena policija, koja je obavila uviđaj.

- Policija će obaviti svoj deo posla, a mi ćemo sprovesti disciplinski postupak protiv S. C, pre svega zbog donošenja hladnog oružja u školu. Kad disciplinska komisija odradi svoj posao, Nastavno veće će doneti odluku o kazni, koja može biti i isključenje iz škole - napominje Milinkov.
Kako je naveo, ovo je prvi put u istoriji škole "Nikola Tesla" da je u svađi među učenicima upotrebljeno hladno oružje.

- Ovde radim sedamnaest godina i nikada se ovako nešto nije dogodilo. To nas jako zabrinjava, posebno što zaista vodimo računa o bezbednosti u školi - naveo je Milinkov, uz napomenu da je pre četiri godine u "Nikoli Tesli" angažovano privatno obezbeđenje, a nedavno je u hodnicima i dvorištu ugrađen i video-nadzor. Iako je ova obrazovna ustanova svojevremeno tražila da dobije i školskog policajca, u policiji im je rečeno da ne raspolažu s dovoljno ljudi i da nisu u poziciji da udovolje ovom njihovom zahtevu.

- Nismo u mogućnosti da pretresamo pojedinačno svako dete, školu pohađa hiljadu učenika - istakao je sagovornik "Dnevnika".
Milinkov je podvukao da je najvažnije da se deluje preventivno, a ne represivno, kada se nemili događaj već desi. Zato je, smatra on, potrebno obezbediti podršku šire društvene zajednice, koja u ovom trenutku izostaje.



Izvor:Dnevnik
IP sačuvana
social share
    
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Vatreni obracun na ulici

LESKOVAC - Bratislav S. (37) iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teškog ubistva u pokušaju i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, saopštila je leskovačka policija 24 sata nakon ovog događaja. On je osumnjičen da je u ponedeljak veče, oko 21 sat, u naselju Slavko Zlatanović nakon kraće svađe iz automatske puške ispalio više hitaca u Aleksandra Manića (19) i Milana Mihajlovića (24), obojica iz Leskovca. Aleksandar je zadobio prostrelne rane u predelu grudi i ruke, dok je Milan zadobio prostrelnu ranu u glavi. Obojica su operisani na hirurškom odeljenju leskovačke bolnice i, prema izjavama lekara, nalaze se van životne opasnosti.

Vatreni obračun započeo je u dvorištu porodične kuće Manića u naselju Slavko Zlatanović, na periferiji Leskovca, da bi se nastavio duž ulica u ovom delu grada. Na licu mesta pronađeno je više čaura ispaljenih iz pištolja i automatske puške.
- Pripucalo je kao da je rat počeo. Provirio sam kroz prozor i video kako se neki jure i pucaju jedan na drugog. Zatim je jedan utrčao u auto i počeo da beži, dok su drugi pucali ka njemu - kaže komšija, koji nije želeo da mu se pominje ime.
Dva kilometra dalje od prve pucnjave, u Partizanskoj ulici, pronađeno je izrešetano vozilo „mazda 626“, za koje se pretpostavlja da pripada napadaču. Juče ujutru, na lokaciji izvan grada, kod leskovačkog Okružnog zatvora, pripadnici policije pronašli su i automatsku pušku.




Izvor:Kurir
IP sačuvana
social share
    
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Pusili i prodavali drogu

KIKINDA - Policija je protiv Saše K. (25) iz Kikinde podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i prodavao drogu. Utvrđeno je da je u Novom Sadu kupovao heroin i koristio ga za svoje potrebe.
Za isto krivično delo odgovaraće i njegov vršnjak Milan J., koji je kupovao marihuanu.

„Travu“ je koristio za sebe, a deo prepakivao i prodavao sugrađanima. Policija je podnela krivične prijave i protiv Marija B. (19) iz Ade i godinu dana mlađeg E. M.
Prilikom kontrole ugostiteljskog objekta policija je kod njih dvojice našla džoint




Izvor:Kurir
IP sačuvana
social share
    
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC 
Ukrali kabl za visoki napon

KOSTOLAC - Požarevačka policija uhapsila je Dibranija F. (21), Ajnura I. (20), Šaćirija I. (22), Ekrema I. (36), Ferida M. (23), Esada M. (25) i Seferina M. (34), svi iz Kostolca, zbog krađe.

Kako se navodi u saopštenju policije, oni se terete da su 9. marta ove godine, u noćnim satima, iz preduzeća PRIM u Kostolcu iskopali i ukrali visokonaponski kabl, dužine 13 metara.
U kostolačkom naselju Kanal, u kombiju u kome su se osumnjičeni nalazili, policija je pronašla ukradeni kabl i vratila ga vlasniku.




Izvor:Kurir
IP sačuvana
social share
    
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Mesec dana mrtvi u kući
Brat i sestra umrli od gladi

Autor: Nebojša Radišić | 20.03.2008 - 06:32


TOPOLA - U staroj porodičnoj kući u selu Belosavci kod Topole prekjuče su pronađena tela Radiše Pavlovića (61) i njegove sestre Radenke (55) u poodmaklom stanju raspadanja. Ulazna vrata su bila zaključana iznutra, a prvi rezultati uviđaja govore da su oni tu mrtvi ležali oko mesec dana.

Kako je za „Blic“ izjavio referent Mesne zajednice Živko Vukajlović, Radiša i Radenka su živeli od socijalne pomoći i nisu se ni sa kim družili.
- Bili su povučeni, viđali smo ih samo kada idu do prodavnice da kupe parče hleba ili malo salame. Otac im je umro prošle godine u aprilu, i od tada žive sami - kaže Živko Vukajlović dok pokazuje ulaz u ruinirani sobičak.
Kroz otvorena vrata na ovoj kućici, u kojoj su pronađena dva leša, vidi se krevet, na njemu prljavo ćebe, stari frižider bez vrata koji je služio kao ormar... Cela prostorija je zapuštena, puna buba, tu je i stara grejalica sa kojom su preživljavali zimu. Šporet na drva, par klompi. Na krevetu, na improvizovanom jastuku, još se vide ostaci kose. Kako saznajemo u selu, od ljudi koji su bili tu kada su brat i sestra pronađeni, lekari i policija su ih zatekli kako Radiša leži na krevetu, dok je njegova sestra pronađena na podu. Vrata su iznutra bila zaključana katancem, a sa spoljašnje strane je pronađena ceduljica na kojoj je rukom ispisano: „Otišli smo do grada“.
Prve komšije Pavlovića, Milić i Dušanka Đokić, kažu da kod njih nikada nisu išli jer nisu hteli nikog da prime u kuću.
- Ima jedno četiri nedelje, možda i više, od kako je moj sin Radišu dovezao iz Topole od lekara. Od tada ga nismo videli. Imali su običaj da se zaključaju u kuću i da nikog ne puštaju. Čak ni lekare. Ni ljude iz Centra za socijalni rad koji su hteli da im pomognu nisu primali. Radiša je bio čudan i samo je pričao da voli da jede pekarski hleb. Nekad smo mu dali ponešto da jede - kaže Milić.
Seljani iz Belosavaca kažu da je Radenka mnogo para mesečno davala za lekove, više nego za hranu, pa sumnjaju da su umrli od gladi.
Obdukcija je pokazala da su Radiša i Radenka umrli prirodnom smrći i da je smrt nastupila pre oko mesec dana.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone SE 2020
Nesvakidašnji udes u Novom Sadu
Automobilom uleteli u kuću

Autor: A. Lalić | 20.03.2008 - 06:00


NOVI SAD - U kuću Nade Avramov u Novom Sadu u utorak uveče uleteo je automobil koji se zaustavio tik pored glave njenog osmogodišnjeg sina. Četvorica mladića koji su se nalazili u vozilu pobegla su sa lica mesta, a iza njih je ostala velika rupa na zidu dnevnog boravka Avramovih.

Iako su ukućani uspeli da vide deo registarske tablice kola koja su im uletela u kuću, policija zvanično ništa nije saopštila o ovom incidentu na uglu ulica Đorđa Radujkovića i Gundulićeve.
- Bilo je par minuta do ponoći. Suprug je gledao televiziju, ja sam dremala. Sin Mihajlo je spavao, i to baš do zida - priča Nada, još uvek vidno uznemirena.
Iz dremeža ju je trgao udarac kojem, kako tvrdi, nije prethodila ni škripa kočnica.
- Začuo se strahovit tresak. Sledeće što sam ugledala je rupa kraj Mihajlove glave i deo fara koji je bio udaljen svega nekoliko centimetara od lica mog deteta - potreseno priča Nada.
Na svu sreću, Mihajlo se samo trgao iz sna i nije ni shvatio šta se zapravo dogodilo. Uplašeni roditelji su dečaka odmah preneli u drugu sobu gde je nastavio da spava. Kada su došli sebi od šoka i uverili se da je Mihajlo nepovređen, Avramovi su izašli napolje da vide šta se dogodilo. Tamo su zatekli beli „jugo“ novosadskih tablica, čiji je prednji levi deo bio zabijen u zid njihove kuće. S obzirom na to da je kuća montažna, udarac nije bio fatalan po mladiće koji su se nalazili unutra, a vozilo nije znatno oštećeno.
- Iz auta su izašla četvorica krupnih mladića od dvadesetak godina. Odmah su počeli da mole supruga da ne zove policiju. Pominjali su i nekakav dogovor, verovatno misleći uzmemo novac - kaže Nada.
Avramovi, međutim, nisu želeli da pregovaraju o načinjenoj šteti, već su ušli u kuću da pozovu policiju. Taj momenat mladići su iskoristili da se razbeže s mesta nesreće. Trojica su se u beg dala pešice, dok je četvrti ponovo seo za volan i pokušao da pokrene auto.
- Nismo znali kako da ga sprečimo da ode. Verglao je, smotao volan i uspeo da „iščupa“ auto iz zida, a zatim je i on pobegao - kaže Nada, pokazujući delove branika koji su ostali u zidu.

Policija na tragu vozaču
Nada Avramov kaže da je policija stigla tek 25 minuta od trenutka nesreće. Napravljen je uviđaj, a Nadin suprug Srđan je policiji dao prva tri broja registarskih tablica „juga“. Mada zvanično ništa nije saopšteno, „Blic“ saznaje da je policija na tragu nesavesnom vozaču i njegovim saputnicima.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.