Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Инцидент у Новом Пазару  (Pročitano 22731 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
Ovo je jedna od onih situacija kada pomislim u sebi o Boze(u kog inace i ne verujem bas previse) sto mi je trebalo da ulazim u ovu raspravu. Nekada stvarno previse ocekujem od ljudi i mislim da mi je to bas velika mana.

Ako je sve ovo sto si rekao stvarno tvoje misljenje a ne teranje nekog inata samo tebi poznatog onda sam te debelo precenio. Jednostavno nemam prave reci kojima mogu da iskazem ono sto trenutno osecam odnosno nemam prave reci da iskazem ono sto mi je na vrh jezika.

Ne bih smatrao provokacijom to da bosnjaci slave pobedu bosnje nad Srbijom, ne bih smatrao provokacijom da madjari slave pobedu madjarske nad Srbijom, ne bih smatrao provokacijom da Slovaci slave pobedu Slovacke nad Srbijom. Smatram provokacijom kada bosnjaci slave pobedu Turske protiv Srbije. Smatrao bih jednako glupim i provokativnim kada bi oni Srbi iz frankfurta slavili na ulicama pobedu Poljske nad nemackom, smatrao bih jednako provokativnim kada bi Srbi u RS slavili na ulicama pobedu Rusije nad Bosnjom. To sto si ti od pre ne znam ni ja kada dobio neki cudan poriv da pricas neke stvari koje nemaju sa mozgom zamolio bih te da mene zaobidjes jer ja nikad nisam bio osoba duplih principa i mene je to u zivotu debelo kostalo.

Kao sto sam rekao nekom Turcinu danas u nekoj prici, istina je istina sta god ti mislio ili rekao o njoj. Ti mozes da iskrivis istinu ali ces je iskriviti samo u svojim ocima i u ocima ljudi koji su jednako glupi kao ti.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49825
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Nema veze sto Srbi ne mogu da slave pobjedu Srbije u Zadru ili Sibeniku. Za kokotu je to sve potpuno legitimno, mada mu ni samom nije jasno zasto bi Srbi uopste imali potrebu da slave pobjedu svoje reprezentacije.  Smile

« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 03:34:57 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Ovo je jedna od onih situacija kada pomislim u sebi o Boze(u kog inace i ne verujem bas previse) sto mi je trebalo da ulazim u ovu raspravu. Nekada stvarno previse ocekujem od ljudi i mislim da mi je to bas velika mana.

Ako je sve ovo sto si rekao stvarno tvoje misljenje a ne teranje nekog inata samo tebi poznatog onda sam te debelo precenio. Jednostavno nemam prave reci kojima mogu da iskazem ono sto trenutno osecam odnosno nemam prave reci da iskazem ono sto mi je na vrh jezika.

Ne bih smatrao provokacijom to da bosnjaci slave pobedu bosnje nad Srbijom, ne bih smatrao provokacijom da madjari slave pobedu madjarske nad Srbijom, ne bih smatrao provokacijom da Slovaci slave pobedu Slovacke nad Srbijom. Smatram provokacijom kada bosnjaci slave pobedu Turske protiv Srbije. Smatrao bih jednako glupim i provokativnim kada bi oni Srbi iz frankfurta slavili na ulicama pobedu Poljske nad nemackom, smatrao bih jednako provokativnim kada bi Srbi u RS slavili na ulicama pobedu Rusije nad Bosnjom. To sto si ti od pre ne znam ni ja kada dobio neki cudan poriv da pricas neke stvari koje nemaju sa mozgom zamolio bih te da mene zaobidjes jer ja nikad nisam bio osoba duplih principa i mene je to u zivotu debelo kostalo.

Kao sto sam rekao nekom Turcinu danas u nekoj prici, istina je istina sta god ti mislio ili rekao o njoj. Ti mozes da iskrivis istinu ali ces je iskriviti samo u svojim ocima i u ocima ljudi koji su jednako glupi kao ti.

Ah, koliko naporan mozes biti.. Ponadao sam se da si otisao na spavanje, ili da ces bar uskoro jer cu uvenuti ovde ako nastavim do 7 sa ovom konverzacijom.

Da zavrsim. Moj stav je - to sto su izasli na ulice je jednako glupo kao kada izadju Srbi u RS. Dalje, i jedni i drugi imaju pravo da to urade. To sto ti smatras da ovi to rade cisto da bi tebe zivcirali ili nekoga provocirali, to je tvoj problem. Moglo bi se smatrati provokacijom da su to uradili u slucaju pobede Amera nad Srbijom u eventualnom finalu. Da su proslavljali pobedu Hrvatske. Proslavljanje pobede Turske je drugacije. Povezanost naroda je veca, religija igra ogromnu ulogu i tu je kraj price. Ja kao ateista ne podrzavam to, daleko od toga. Ali mogu da pokusam da razumem, isto kao i neke druge slicne slucajeve.
O tome koliko ne bi smatrao skup Madjara u Vojvodini kao provokaciju nemoj. Prilicno sam siguran da bi i tu imao dvostruke standarde.

Uglavnom, bottom line, ti smatras da ne postoji apsolutno nikakva povezanost Bosnjaka sa Turskom, ja smatram da ista postoji.
Ukoliko ista postoji - vise je nego moguce da su oni napravili proslavu pobede zbog tog osecaja povezanosti.
Ukoliko ista ne postoji - u pitanju je provokacija.

Ja mislim da postoji, ti smatras da je nema.
Slozili smo se?

Nema veze sto Srbi ne mogu da slave pobjedu Srbije u Zadru ili Sibeniku. Za kokotu je to sve potpuno legitimno, mada mu ni samom nije jasno zasto bi Srbi uopste imali potrebu da slave pobjedu svoje reprezentacije.  Smile

Srbi bi trebali da mogu da slave pobede u Zadru ili Shibeniku, a to sto ne mogu je problem hrvatskih vlasti kojim oni trebaju da se bave i da ga resavaju.

Inace, svaki ovaj vid proslave mi nije bas najjasniji, ali svi trebaju imati mogucnosti da ispoljavaju svoj nacionalni identitet, ukoliko osecaju potrebu za tim, tako da drzava to svojim gradjanima mora da obezbedi.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
ovde neko ocigledno misli da su Srbi islamske veroispovesti turci.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49825
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Uglavnom, bottom line, ti smatras da ne postoji apsolutno nikakva povezanost Bosnjaka sa Turskom, ja smatram da ista postoji.
Ukoliko ista postoji - vise je nego moguce da su oni napravili proslavu pobede zbog tog osecaja povezanosti.
Ukoliko ista ne postoji - u pitanju je provokacija.

Samo sto bi stepen povezanosti istog naroda trebao da bude daleko visi nego sto je to povezanost po vjerskoj osnovi. Prema tome nase slavlje kada pobjedi Srbija nije ni nalik bosnjackom kada pobjedi Turska, i tim otpada neobicna konstantacija da sve dodje na isto kada se zamjene strane.  
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 03:52:41 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 
Citat
ovde neko ocigledno misli da su Srbi islamske veroispovesti turci.
многи од њих би волели да су Турци,а они су само муслимани (са мало м!) !
Citat
Samo sto bi stepen povezanosti istog naroda trebao da bude daleko visi nego sto je to povezanost po vjerskoj osnovi.
та идеја је продукт (трулог) западњачког система. ваљда ти је познато да ислам не признаје ни једну нацију? Smile  Smile
Citat
Ne bih smatrao provokacijom to da bosnjaci slave pobedu bosnje nad Srbijom
не постоје бошњаци! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 
Mora da je jako bedan osecaj kada se tripujes da si nesto sto znas da nikad neces moci da budes. Tim muslimanima je ja mislim zivotna zelja da ih neko prihvati kao turke, samo je problem sto se i pravim tucima jebe za njih.
Da je drzava bila pametna ucinila bi sve da to posrbi, a ne da sad imamo problem sa jednim delom naroda koji vec vise generacija izrasta sa kompleksima. Zamislite kakve psihicke posledice ima dete kome ceo zivot govore da je turcin pa on kasnije sazna da je samo los srbin.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 09:56:03 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Sony 
problem je što naši u vladi i sada , a i ranije nisu imali trunku mozga....Mnogo su ih pustili , i sad su se raširili ko korov , sve im je dozvoljeno , ne samo njima nego i svim ostalim nazovi "manjinama" u Srbiji.... Samo me jedna stvar interesuje sve su "manjine" zaštitili ko bele medvede , zaštićuju novinare B92 , zaštićuju svaki ološ i bagru , a šta je urađeno za bilo kog normalnog građanina ove države , šta on ima od povlastica , na koji način njega štite ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Da je drzava bila pametna ucinila bi sve da to posrbi, a ne da sad imamo problem sa jednim delom naroda koji vec vise generacija izrasta sa kompleksima. Zamislite kakve psihicke posledice ima dete kome ceo zivot govore da je turcin pa on kasnije sazna da je samo los srbin.

prvo bi trebalo da imamo drzavu  Smile  Smile

pitanje je zashto se uopshte dozvoljava davanje arapskih imena deci u sred evrope , i zashto se islam tretira kao religija kad je sasvim jasno da je to politichka ideologija , i to uperena protiv evropskog coveka pa samim tim i protiv srba .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 
Pa dobro sad ne mozes da zabranjujes nekome da da ime detetu kako hoce, mene cudi da ne menjaju prezimena toliko.
A drzavu mi imamo, nije neka, ali je imamo. Ne znam da li oni imaju neki zaseban skolski program. Ako imaju sve sto je drzava trebala da uradi je da napise u knjizi za istoriju pravu istinu, ali ne sada nego jos pre 50 godina. E posto nije moglo to pre 50 god. nije kasno ni sad.
Srbi muslimani koji zive u Srbiji moraju da shvate da oni vec imaju drzavu i da imaju narod koji ih prihvata, a da ih turski narod nikad nece prihvatiti kao svoje. Imaju izbor ili ce prihvatiti ono sto jesu i sto su oduvek bili ili ce im zivot biti jako tezak.
Mogu i da se tripuju da su bosnjaci ali ce ih to odvesti samo u kolektivno ludilo a zatim i u propast.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 10:29:52 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.