Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Инцидент у Новом Пазару  (Pročitano 22599 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
Kokota da li to tvrdis da su bosnjaci ustvari turci?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Kokota da li to tvrdis da su bosnjaci ustvari turci?

Ne, kako si to zakljucio?

Samo sam napravio paralelu izmedju slavlja nasih navijaca iz BiH kada su u pitanju uspesi reprezentacije druge drzave i slavlja u Novom Pazaru kada je, opet, nacionalni tim jedne druge zemlje napravio sportski uspeh. Uopste nisam ulazio u prebrojavanje krvnih zrnaca aktera desavanja.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
pa napravio si paralelu tako sto si poredio Srbe koji slave pobedu Srbije sa bosnjacima koji slave pobedu Turske, sto dalje implicira da ti bosnjake smatras Turcima jer inace to poredjenje nema smisla.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
pa napravio si paralelu tako sto si poredio Srbe koji slave pobedu Srbije sa bosnjacima koji slave pobedu Turske, sto dalje implicira da ti bosnjake smatras Turcima jer inace to poredjenje nema smisla.

Nigde nisam rekao da ih smatram Turcima. Poredjenje ima smisla, u prethodnoj poruci sam objasnio kako.

Ukoliko se oni osecaju kao neko ko deil emocionalnu povezanost sa turskim narodom (sto je ocigledno slucaj), onda ne vidim razliku izmedju njih i srpskog naroda u BiH jer i jedni i drugi su spojeni sa drzavom za koju navijaju na istom nivou.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
Poredjenje nema smisla jer u jednom slucaju jedan isti narod u dve drzave slavi uspeh svoje maticne drzave sto je normalna pojava bilo gde na svetu, dok u drugom slucaju jedan narod slavi pobedu drzave sa kojom nema veze i koju ne smatra svojom maticnom. Naravno poredjenje bi imalo smisla da se oni izjasnjavaju kao Turci Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Poredjenje nema smisla jer u jednom slucaju jedan isti narod u dve drzave slavi uspeh svoje maticne drzave sto je normalna pojava bilo gde na svetu, dok u drugom slucaju jedan narod slavi pobedu drzave sa kojom nema veze i koju ne smatra svojom maticnom. Naravno poredjenje bi imalo smisla da se oni izjasnjavaju kao Turci Smile

Ti ne mozes znati kakvu povezanost osecaju Bosnjaci prema Turskoj, niti je to bitno za celu pricu. Uglavnom, povezanost zasnovana na religijskim osnovama zna da bude uzasno jaka, pa ne vidim sta je cudno u cinjenici da su proslavili uspeh reprezentacije za koju i inace navijaju na takmicenjima niti zasto je to toliko drugacije u odnosu na drugi navedeni slucaj.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
Pa drugacije je zato sto Srbi navijaju za maticu a bosnjani navijaju za tursku koja nije njihova matica. Takav slucaj ne postoji apsolutno nigde na planeti zemlji osim u Srbiji Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Pa drugacije je zato sto Srbi navijaju za maticu a bosnjani navijaju za tursku koja nije njihova matica. Takav slucaj ne postoji apsolutno nigde na planeti zemlji osim u Srbiji Smile

Stvarno?! Ti stvarno mislis da nigde na svetu ne postoje ljudi koji navijaju za drzavu koja nije njihova?

Ok, hoces da ti trazim sada one clanke o Japancima koji navijaju za Srbiju, pa gomili drugih slicnih prica?
Ili mozda da te podsetim na cinjenicu da jako veliki broj Srba navija za Rusiju osim ukoliko nisu u pitanju medjusobni dueli?

Dakle, primeri gde ljudi navijaju za naciju sa kojom su i mnogo manje povezani su mnogobrojni.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
A zamisli situaciju mi pobedimo japan u polufinalu svetskog prvenstva i izadje 500 japanaca pravoslavne vere na ulice nekog japanskog gada, sa srpskim zastavama i prave zurku po gradu, kruze kolima, trube... Sta pokusavas da dokazes uopste mi nije jasno ;s

Takve stvari ne postoje u drugim drzavama osim Srbije.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 02:51:13 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
A zamisli situaciju mi pobedimo japan u polufinalu svetskog prvenstva i izadje 500 japanaca pravoslavne vere na ulice sa srpskim zastavama i prave zurku po gradu, kruze kolima, trube... Sta pokusavas da dokazes uopste mi nije jasno ;s

Takve stvari ne postoje u drugim drzavama osim Srbije.

Ne postoje u drugim drzavama van Srbije?!

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.