Znači bio sam u skoro identičnoj situaciji kao i ti. Mlad, zaljubljen u neku koja je kao mene volela ali uvek je bio i neki klipan koji se vrzmao indirektno. I šta se desilo? Koliko god sam ja bio dobar (ali stvarno dobar!!!), klipan je na kraju dobio svoj kolač.
Devojke izvinite nemam ništa protiv vas, ali dok ste mlade stvarno morate da se malo iživite. Tek kad malo sazrite onda ste za pod ruku. . .
@adam9933 Знам да ти је то све тешко али треба што брже да се реши питање да ли те стварно воли или тобом само покушава да залечи ране. Бити стрпљив ништа не вреди у тој ситуацији ако је претходна тврдња тачна. Стрпљење је за почетак везе али ако сте у вези а треба мнооого стрпљења онда преиспитај ситуацију у корену. Зашто она више није са њим? Ако је и најмање он кривац реци јој да она више није са њим из неког разлога и да због истог више нема ни сврхе ни потребе размишљати о њему ако си ти сада поред ње. Ако она није онда буди ти мушко и преломи ствар на ону страну на којој реално и јесте, боље то него живети ни на небу ни на земљи. Ако јој је тај био први онда је ствар компликованија, на то треба добро пазити... данас омладина 90% ствари које уради не зна зашто је урадила а касније им ти разлози све више фале...
Чини ми се да у љубави прво треба бити тврд и према себи и према другоме па тек кад се љубав јасно учврсти тек онда ослобађати емоције које још од почетка чекају да буду пуштене изнутра. А ако се пусте пре времена то може да буде непромишљено и болно...
Све најбоље ти желим и надам се да ће ове речи моћи да ти мало помогну.
Scientist, dosad si najvise pomogao....Samo da razjasnim nesto.... ona nije bila sa njim .... to me i muci. Jer da je bila s njim znala bi da je zbog necega puklo i ne bi mislila o tome uopste, a i ni ja Ovoj situaciji sam delimicno ja "kumovao" ... Ja sam morao da pitam o ranijim vezama i ko zna sta....i eto mi sad ....
e, a Lolana, ti ne kontas bas situaciju....Ona ga ne voli, cak nista ni ne oseca prema njemu... TO ME JBT I ZBUNJUJE!!! znam da je iskrena i da je drugacije rekla bi mi. nadao sam se da ce neka devojka da mi odgonetne ovo...
I slazem se sa "SeloVeselo" da devojke definitivno ne znaju sta hoce dok su mladje...bez uvrede.. Prvo vam je sve zajebancija a onda bi nesto ozbiljno....to bas ne ide tako , zao mi je .....mozda sam ja malo konzervativan...
Ja cekam da neko kaze sta bi ja mogao da uradim a da je POZITIVNO....ona ce to zaboraviti na ovaj ili onaj nacin...ili cu ja morati malo da propatim pa da posle bude sve ok, ili cu to nekako da isteram iz nje
p.s mislim da je Neda Ukraden prosla klimaks pre otprilike 160 godina
e, a Lolana, ti ne kontas bas situaciju....Ona ga ne voli, cak nista ni ne oseca prema njemu... TO ME JBT I ZBUNJUJE!!! znam da je iskrena i da je drugacije rekla bi mi.
Ne oseca nista prema njemu ali cesto zaplace kad pomisli na njega i od tebe trazi vremena da ga preboli ? Ja ne kontam i dalje
kaze nesto na foru: "Ne osecam prema njemu nista, ali to nije bilo tako davno, daj mi malo vremena,sve ce biti ok...." da ja kontam, ne bi ni pitao ovde za misljenje
Pa svi mogu da kazu sta god zele ,a ono sto osecaju znaju samo oni. Ako ti je trazila malo vremena - daj joj . Ako ga imas . Kad izgubis strpljenje -sedi i pricajte ,reci joj da se lose osecas zbog njene patnje i da nisi srecan .
Citat
ili cu ja morati malo da propatim pa da posle bude sve ok, ili cu to nekako da isteram iz nje
Cesto su i te starije pogubljene kao neke klinke, to da ''starije znaju sta zele'' je cist veo nekog samopouzdanja koja vecina stavlja na sebe(dovoljno ti je da pogledas ''starije'' iz svoje okoline pa ce ti biti jasno).