Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imam ogroman problem u vezi ... PoMaZiTe !!!  (Pročitano 12814 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ne ti bre Crnogorko ,autor teme koliko ima godina  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Znači bio sam u skoro identičnoj situaciji kao i ti.  Mlad, zaljubljen u neku koja je kao mene volela ali uvek je bio i neki klipan koji se vrzmao indirektno.  I šta se desilo?
Koliko god sam ja bio dobar (ali stvarno dobar!!!), klipan je na kraju dobio svoj kolač.  

Devojke izvinite nemam ništa protiv vas, ali dok ste mlade stvarno morate da se malo iživite.  Tek kad malo sazrite onda ste za pod ruku. . .  

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
Ali da se ne izhivljavate previshe ... da vam ne predje u naviku.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Bolje malo izdivljati do braka nego biti svetica ,pa u klimaksu nositi minice ko Neda Ukraden  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@adam9933
Знам да ти је то све тешко али треба што брже да се реши питање да ли те стварно воли или тобом само покушава да залечи ране. Бити стрпљив ништа не вреди у тој ситуацији ако је претходна тврдња тачна. Стрпљење је за почетак везе али ако сте у вези а треба мнооого стрпљења онда преиспитај ситуацију у корену.
Зашто она више није са њим? Ако је и најмање он кривац реци јој да она више није са њим из неког разлога и да због истог више нема ни сврхе ни потребе размишљати о њему ако си ти сада поред ње. Ако она није онда буди ти мушко и преломи ствар на ону страну на којој реално и јесте, боље то него живети ни на небу ни на земљи.
Ако јој је тај био први онда је ствар компликованија, на то треба добро пазити... данас омладина 90% ствари које уради не зна зашто је урадила а касније им ти разлози све више фале...

Чини ми се да у љубави прво треба бити тврд и према себи и према другоме па тек кад се љубав јасно учврсти тек онда ослобађати емоције које још од почетка чекају да буду пуштене изнутра. А ако се пусте пре времена то може да буде непромишљено и болно...

Све најбоље ти желим и надам се да ће ове речи моћи да ти мало помогну.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Z 240
Scientist, dosad si najvise pomogao....Samo da razjasnim nesto.... ona nije bila sa njim .... to me i muci. Jer da je bila s njim znala bi da je zbog necega puklo i ne bi mislila o tome uopste, a i ni ja Smile Ovoj situaciji sam delimicno ja "kumovao" ... Ja sam morao da pitam o ranijim vezama i ko zna sta....i eto mi sad ....

e, a Lolana, ti ne kontas bas situaciju....Ona ga ne voli, cak nista ni ne oseca prema njemu... TO ME JBT I ZBUNJUJE!!! znam da je iskrena i da je drugacije rekla bi mi. nadao sam se da ce neka devojka da mi odgonetne ovo...

I slazem se sa "SeloVeselo" da devojke definitivno ne znaju sta hoce dok su mladje...bez uvrede.. Prvo vam je sve zajebancija a onda bi nesto ozbiljno....to bas ne ide tako , zao mi je .....mozda sam ja malo konzervativan...

Ja cekam da neko kaze sta bi ja mogao da uradim a da je POZITIVNO....ona ce to zaboraviti na ovaj ili onaj nacin...ili cu ja morati malo da propatim pa da posle bude sve ok, ili cu to nekako da isteram iz nje Smile

p.s mislim da je Neda Ukraden prosla klimaks pre otprilike 160 godina Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
e, a Lolana, ti ne kontas bas situaciju....Ona ga ne voli, cak nista ni ne oseca prema njemu... TO ME JBT I ZBUNJUJE!!! znam da je iskrena i da je drugacije rekla bi mi.

Ne oseca nista prema njemu ali cesto zaplace kad pomisli na njega i od tebe trazi vremena da ga preboli ? Smile
Ja ne kontam i dalje  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Z 240
kaze nesto na foru: "Ne osecam prema njemu nista, ali to nije bilo tako davno, daj mi malo vremena,sve ce biti ok...." da ja kontam, ne bi ni pitao ovde za misljenje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pa svi mogu da kazu sta god zele ,a ono sto osecaju znaju samo oni.
Ako ti je trazila malo vremena - daj joj .
Ako ga imas .
Kad izgubis strpljenje -sedi i pricajte ,reci joj da se lose osecas zbog njene patnje i da nisi srecan .

Citat
ili cu ja morati malo da propatim pa da posle bude sve ok, ili cu to nekako da isteram iz nje

Evo sam si sebi odgovorio .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37

Cesto su i te starije pogubljene kao neke klinke, to da ''starije znaju sta zele'' je cist veo nekog samopouzdanja koja vecina stavlja na sebe(dovoljno ti je da pogledas ''starije'' iz svoje okoline pa ce ti biti jasno).

Lola, ja sam se na ovaj deo teksta nadovezala  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.375 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.