Pa ne postoje uvek SAMO pozitivna resenja. Ja ti nisam ovo napisao zato sto ja zelim da vi raskinete, nego sto je to (kako sam barem ja shvatio) realnost. A zivot u snovima nije preporucljiv. Znam iz licnog iskustva.
evo saveta, nemoj da se opterecujes ljubavnim problemima. devojke dodju i prodju, ono sto je bitno je da ti radis na sebi, druzis se, usavrsavas neki talenat... neka ti ljubav bude usputna stvar u zivotu...
Cekaj, ti hoces da cujes samo pozitivne stvari i pozitivna resenja?
Ne moze to tako. Mozda ce ti zvucati surovo, ali da sam na tvom mestu, ne bih bas bila toliko pozitivna. Ona je sa tobom, a place zbog drugog?
Ako si spreman da pogazis ponos i da cekas da se ona ''sredi'', samo napred. Ako pak drzis do sebe, i ne zelis da budes necije rame za plakanje zbog drugih momaka, a ti idi dalje, a nju ostavi da se ''sredjuje'' do mile volje.
Nesto tu gadno smrdi, prikane. Place zbog drugog, a kaze da tebe voli. Bojim se da jedno od toga nije tacno.
Zivot nisu samo pozitivna resenja, sta vise. Ponekad se i ona negativna, nakon odredjenog vremena, pokazu kao najpozitivnija moguca.
If I ever hurt you your revenge will be so sweet..
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Mozilla Firefox 3.0.11
Samsung D900
pa ne drugaricu, meni bi bilo jadno da se moj momak raspituje kod mojih drugarica o mojoj prošlosti, ali to sam opet ja, možda će njoj biti super što se ti tako interesuješ, možeš sa njom da porazgovaraš i možda bi to i bilo najbolje rešenje, najiskrenije mislim, da je on njoj tako nevažan i usputan tebi ne bi ni pominjala tu osobu na forumu nećeš naći rešenje, svako tvoj problem doživljava na drugačiji način
Znate sta? Mislim da ste skoro u pravu... Kada se vrati sa mora obavicemo jedan ozbiljan razgovor o tome. Po mom misljenju tako nesto se ne moze tek tako zaboraviti,vremenom... Zbog toga cu joj reci da , sledeci put kad ga vidi, neka ga pozdravi, neka poprica sa njim o bilo cemu, mislim da ako me voli na nju to nece uticati.... Ako je tako, tada je sve reseno....Jer,mislim da ona zivi malo u secanjima i da je zbunjena....Razgovor sa njim na bilo koju temu ce prevagnuti stvar na jednu stranu, pa kud puklo da puklo, vise me boli ku***.
Jebiga... nema ni svaki film happy end a oni su napravljeni da budu nerealni...
Ako ima smisla nastavljati - nastavi... To je prosto stavljanje na vagu pozitivnih i negativnih stvari i odluka na osnovu toga... Koliko kapiram, klinci ste, tako da nije ni bitno da li to ima neku buducnost, jer sanse da traje za ceo zivot i slicno, gotovo da i ne postoje... Kad je vec tako, radis ono sto ti je u tom trenutku lepo, uzimajuci u obzir to da svaki postupak nosi sa sobom i posledice.
Svi smo mi u nekom uzrastu imali velika zaljubljivanja od kojih nista nije bilo... Ako je ona s tobom samo da popuni rupu, a tebi to ne smeta i odgovara ti da popunjavas njenu rupu, uzivaj... Ako ti to nije dovoljno, popricaj, ako vidis da ne vodi nigde, prosto batali i idi dalje...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!