Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Имају ли Срби своја права у Србији  (Pročitano 22060 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Tako je Zeljko,treba postovati onu zemlju gdje zivis.Ja zivim u njemackoj u kuci pricam Hrvatski a vani Njemacki,nezelim da smetam ikome i da se derem na nasem jeziku nego se treba prilagoditi mjestu gdje zivis....
E vidis brete sada dolazi kod nas isto to.Juce sam opet imao problem na sajmu.Na standu izgleda mi nekog hrvackog izl;agaca,devojka mi je pokazivala cd o Nikoli Tesli.Sve je lepo uradjeno samo mi se nije svidelo sto je na latinici.Pitao sam jer moze da se promeni pismo.Kao da samjoj prst u oci nabio.Ja nesmem u srbiji da pomenem cirilicu a da se neko ne uvredi ilii bili sta srpsko.Razgovarao sam isto juce sa deckom u nemackoj.On se isto bori za sirenje istine o srpskom narodu i cuva srpsku tardiciju i obicaje u nemackoj.Veoma mu je tesko jer ga niko ne kapira.Vidis mi timao nemozemo da imamo sva prava vec kao sto ti rece da se prilagocavmo.A ovde svako trazi prava i dobija a nasa se gube.[quote a
Slaem se a ne da nas uce njihovim jezikom.Mi moramo da ucimo strani jesik a oni nece nas.A kod nas zive.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Dobro Joca,to oko Cda pa to ti je druga kuca izdavacka to ti je isto kada bi ti otisao u kinu i kazes pa oprostite moze li ovaj cd i na Cirilici,i oni bih te pogledali malo popreko jer naprimjer znaju da to razumijes ali da se protivis da citas Latinicu,naravno ako je to zemlja (mislim na Srbiju) gdje se bolje stvari prodaju na Cirilici onda ce ta izdavacka Kuca sigurno da okrene kako trziste zahtjeva,ali nemozes ocekivati na jednom standu da dodjes i to da zahtjevas ili mislim da ti ona moze neki odgovor na to dati...a sada mi moramo tebe da pitamo zasto ti se nesvidja naprimjer Latinica jeli to kod tebe ekstremizam koji hoces da stvoris Srbiju u jednu Zemlju gdje se samo pise na Cirilici i sta ce se na bolje promjeniti ako tako dodje.
Neznam na koji strani jezik mislis ali ti je Latinica isto Srpsko pismo ili bilo je do sada,sto su sada neki drugi politicari i neka druga atmosfera u Srpskom narodu to je nesto drugo...
Srbiju ili Srpski narod mozes najbolje promovisati ako probade da promjenite stav prema drugima....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ако хоће производ да пласирају у Србији онда има да буде на ћирилици, ако је цд намењен Хрватском тржишту или хрватској националној мањини у Србији, онда ОК латиница...иначе никако латиница - чиста провокација, кажи ми само на ком штанду су и отићи чу да им све по списку...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Bambi koji si ti seljak,pa koliko ima proizvoda u Srbiji sto su Srpski pa pisu na Latinici,nekenjaj gluposti...koji si ti pacenik,pa to je samo stand razumijes li ti to tu se prestavljaju novi aritkli,takvim kao tebi treba nabiti tolike sankcije pa samo vase da jedete i radite,jer vama ostatak svijeta netreba jer ostatak Svijeta nepise na Cirilici pa tako valjaj te se u tome sami....eto toliko o prava Srba u Srbiji kada ovaj bambi prvi uskracuje Srbima koji zele Latinicu prava na slobodu....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
пиши ти у Хрватској ћирилицу па ћу и ја у Србији латиницу...ако наставиш да вређаш...
пријавићу те...ја тебе нисам вређао
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
90 posto proizvoda u Srbiji je na latinici...i vama sada smeta neki CD na sajmu jer je na latinici..smesno..Ponasate se kao nekakvi Talibani
« Poslednja izmena: 28. Okt 2006, 13:31:09 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa brade su im iste...a i teorija zavjere i SADa kao vjecnog neprijatelja,sve u svemu veoma blizu jedni drugima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Treba cuvati oba pisma. Da se latinica sve vise koristi, tacno je i logicno. Zapad je zapad i sve tezi ka njemu. Traba cuvati cerilicu i ja ne sumnjam da ce se cerilica zaboraviti!  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Tako je Vlado,znaci treba se cuvati i jedno i drugo jer oba pisma su Srpska i tu nema dileme...samo sto neki ultrasi sada zele sve sto je na Latinici zabranjeno eh pa sretno vam onda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa to bi po meni trebalo biti normalno sve ja razumijem i kada ljudi zele ici u svoje skole ili sta ja znam kao ti madjari,ali brate mili pa kada si u Zemlji drugog jezika moras ga nauciti....meni najvise smetaju stranci naprimjer koji nezele da pricaju ili nezele da uce Njemacki a to su pogotovo turci,marokanci opcenito arapi,veoma se tesko prilagodjavaju okolini a bogami i ja na njih....Ja zelim da pripadam tome kraju gdje zivim da mogu da razumijem ljude da oni mene shvataju i da mogu sebi prijateljstva na tome da gradim....
A turci i ostali arapi su oduvek bili posebni. Moji rodjaci u inostranstvu (a ima ih dosta) oduvek su mi govorili da ti je najgore ako su ti neki muslimani komsije. Oni nece nikako da se prilagode drzavi u kojoj zive vec stalno teraju njihovo. I madjari su slicni njima, doduse ne svi ali 1/3 madjara u Vojvodini uci svoj jezik a u nekim mestima gde madjari cini opstu vecinu, tu ne znaju niti Srpski niti im pise nista na Srpskom. Imao sam jedan incident kada sam se izdrao na jednog radnika u prodavnici na Palicu sto mi se cim sam usao javio na madjarskom i poceo me nesto pitati. Mislim da ako se vec javis nekom u prodavnici prvo kazes dobar dan na Srpskom pa tek onda ako je madjar govori na madjarskom sa njim a ne ovako.

Sto se tice pisma i jedan i drugi su Srpski. I knjiga ako je namenjena za Srbiju treba da bude na prvom mestu napisana cirilicom pa odmah ispod toga latinicom. Ali svakako treba koristiti i jedno i drugo pismo ravnomerno tj. po sopstvenoj volji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.