Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Имају ли Срби своја права у Србији  (Pročitano 22065 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
pa sta je onda bilo sa ciscenjem na Kosovu zasto su vas bombardirali nego radi toga sto ste dole cinili etnicko ciscenje kao i u RS i RSK...to svugdje mozes procitati ako nevjerujes ko ti je kriv kada neces da shvatis dalje od svog TV-a.

Pa kakav to pritisak Srbima u Srbiji treba da se opamete,jedna od najsiromasnijih zemalja u Europinemaju .A veci pritisak Europa od ovoga sto cini na vas nemoze da uradi
Smile
eeee. nije nama lako sa ovakvim komsijama.
da li ti znas koji je tacno dogadjaj naveo NATO da nas bombarduje?
aj ukratko. albanci se pobunili i zauzeli jedno seoce. srbi opkolili selo i obavestili da svi civili napuste selo. i ovi napustili. docekala ih nasa vojska, nahranila, obezbedila. usla u selo i poubijala pobunjenike. ostavila tela siptarima da ih sahrane kako hoce.
siptari obuli teroriste(slazes se da su to bili teroristi?)u civilne uniforme i ubacili ih u jednu jamu. snimili jako tuzan snimak kako srbi idu od sela do sela i kolju bez razloga. u isto vreme hrvatska obavestajna sluzba snima Slobine instrukcije: ne ulazite dok  ne obezbedite sve civile! to je naredjenje!!!

ne znas ti sta je pritisak brale cim ovako pricas.
o pritiscima bi mogao lepo da ti objasni pokojni predsednik-poslednji diktator, dabog da se u grobu prevrnuo.

da se na nas vrse pritisci da obezbedimo povratnike, o tome bi danonocno trubili mediji kao kod vas. kad se to bude desilo imacete svoje srusene kuce.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Cuj ti njega,sada jos vi se pobrinuli za albance...pa gdje to ima jeste li im jos kolace i pare stavljali za put za Albaniju,ej nemoj mi te propagadne price pricati kao vi dosli heroji da pocistite teroriste i otisli opet a oni vam noz u ledja zabili,pih pih...jesili ti ikada citao nesto o pocetku rata jesili vidio slobu kako kaze na Kosovu niko ne sme da vas bije...pa onda kako je pocelo sve ljepo organizovano...ni ja negotivim Albance ali covjece ostanimo kod onoga sto je se desilo...

Oko naseg Oca Nacije molim te nemoj tako da pricas covjek mirno spava na Mirogoju zna sta je ucinio i za koga,malo je se sjebao kod Bosne ali ajde zato je nam ostavio ugled u Svijetu...
I Marko kako da se nevrse pritisci pa vi sami vrsite najveci pritisak na sebe...a sta vam Europa kaze ljepo uradite to i to bice vam bolje Mladica nadjite isporucite i jos one koji su ostali nije on jedini a sta Kostunica radi kaze jo joooo hocemo evo samo sto nismo...i tako vec 11 godina pricate istu pricu....nisam samo na povratnike mislio da obezbjedite nego cjelu Situaciju da sredite...vi nemozete da cjenite nekoga kao sto je Kandic ili Djindjic,tih ljudi toliko malo ima na Svijetu i suprostavljaju se vremenu koji nije za njih ljudi su buducnosti naprijedka i eto znamo kako takve licnosti zavrse...i na Kandic je se pucalo pa znaci prati je neka ruzna aura!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
kad kazem poslednji diktator, misliom na slobu. 90ih je na nas vrsen pritisak kakav ne mozes da zamislis. jos nesto pricas kako je nemoguce vrsiti veci pritisak od ovog Smile
ocigledno se nismo razumeli. ja ti pricam da je cinenica da su nas bombardovali zbog slobe i  rezima koji im nije odgovarao, a ne zbog albanaca.
ja iskreno cenim djindjica, a kandiceva bi stvarno u svakoj drzavi proglasena za izdajnika, a meni ne smeta to sto joj stranci placaju platu, pa sta tome fali?. da se razumemo, ja se molim da nam kim ode, ne isplati se da budu u drzavi, ni malo, ali niko javno nema prava da govori ono sto ona govori, spusta nas ugled u svetu.
a to da ce nam biti bolje kad isporucimo mladica stoji, samo nije stanje ovakvo 11 god, bio je i DS na vlasti, a opet ce pa ce nam biti bolje.

btw. ti ocigledno ne znas sta se desilo, a za 20 god procenjujem da ce ih i kod vas biti par stotina hiljada.(albanaca)

umoran sam-mozda konfuzno pisem...poz
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Nije se pucalo na nju ,pukla je petarda.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ma da zasto je onda policija bila dosla....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
kad kazem poslednji diktator, misliom na slobu. 90ih je na nas vrsen pritisak kakav ne mozes da zamislis. jos nesto pricas kako je nemoguce vrsiti veci pritisak od ovog Smile
ocigledno se nismo razumeli. ja ti pricam da je cinenica da su nas bombardovali zbog slobe i  rezima koji im nije odgovarao, a ne zbog albanaca.
ja iskreno cenim djindjica, a kandiceva bi stvarno u svakoj drzavi proglasena za izdajnika, a meni ne smeta to sto joj stranci placaju platu, pa sta tome fali?. da se razumemo, ja se molim da nam kim ode, ne isplati se da budu u drzavi, ni malo, ali niko javno nema prava da govori ono sto ona govori, spusta nas ugled u svetu.
a to da ce nam biti bolje kad isporucimo mladica stoji, samo nije stanje ovakvo 11 god, bio je i DS na vlasti, a opet ce pa ce nam biti bolje.

btw. ti ocigledno ne znas sta se desilo, a za 20 god procenjujem da ce ih i kod vas biti par stotina hiljada.(albanaca)

umoran sam-mozda konfuzno pisem...poz

Ok sorry onda nismo se razumijeli...Upravo si tocno rekao bombardirali su vas jer je to zadnji izlaz bio da se stopira Slobo,i tek tada su ljudi shvatili da nije sve uredu..Kandic nikada nebi proglasena kao izdanjnik ok mozda u Srbiji,ali tamo gdje ljudi zele znati za istinu i sta se desilo takva kao ona mora da se stvori,jer vi bi najvise voljeli da se sve to zaboravi ali neide to tako.A ugled Marko nije vam ona spustila nego zadnjih 15 godina Politike koja je Srbija i njeni gradjani vodili prema drugim susjedima...to oko 11 godina sto sam rekao to sam mislio na Mladica jer toliko dugo ima vec optuznica protiv njega i opet se nista nedesava sve su pokusali i sankcije i evo nedaju vam pregovore,nije samo radi Mladica ali i zbog njega jer Europa netreba da juri Mladica i Karadzica to nisu njihovi ljudi oni zele da vide da se svijest naroda u Srbiji promjenio od onoga koji je bio pocetkom 90-ih.

Sto se tice Albanaca u Hr,pa sta ja mogu da smo i mi pametni radjali bi samo djecu ali eto situacija zivota i svega te u tome sprijecava a oni su veoma kompaktan i slozen narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa bas lepo sto se smejes tudjoj nesreci.
btw. ziveo sam u pancevu- gradu sa industrijskom zonom koju su svakodnevno, danonocno bombardovali. ziveo sam blizu ind zone, a imam astmu. da li znas koje boje je sve nebo menjalo u toku jednog dana?
rat je rat, i nikad ne mozes da znas sta ce sutra da se desi. ne razumem tvoj komentar, jedino bi mi bilo jasno da osecas neku vrstu ljubomore, ali mi je i to nekako glupo. al ono, ima nas raznih.

naravno da u bukurestu imas dosta DRZAVNIH skola na ruskom jeziku.

ja znam lika sa faxa koji jeeedva prica srpski,(citaj ne prica).
on zvi u jednom selu kod subotice. u tom selu, je 95-98% madjara. sto je on kriv? svi su madjari i svi pricaju svoj maternji jezik. u skoli imaju 5 odeljenja 4 na madjarskom a u petom je pola srba-pola madjara pa se prica srpski. sto su ti ljudi krivi sto u selu nema srba...nisu se doselili i kraj...

i u australiji imas naselja u kojima je vecina srba, hrvata...nas sa balkana pa je najnormalnije da pricaju srpski medju sobom. e sad zamisli da na 30km okolo nema ni jenno naseljeno mesto..pa normalno da bi svi pricali srpski.ili srpsko-hrvatski sta vec...naravno da se ljudi tamo medjusobno pomazu. moj kum se zaposlio tako sto je dobio broj fona nekog srbija koji mu je odmah nasao posao -preko veze...tako je u celom svetu. nisu madjari nista posebni po tome.
Nije to smesno vec veoma interesantno. Nisam znao da si bolestan, onda te donekle razumem. Ne razumem zasto bih bio ljubomoran. Vidis moji su trebali da se sklone kod rodbine u nemackoj pa nisu hteli da podju. Ja sam rekao bolje da me zakopaju nego da bezim kao pic**** i da se bojim nekih zlikovaca koji se iskaljuju na 100 puta slabijoj i manjoj drzavi od svoje. ALi dobro razumem te...

Nemam ja nista protiv da ti govoris kod kuce svoj maternji jezik ali ti zivis u jednoj drzavi pa moras znati i taj jezik. Pa i nasi ljudi u australiji moraju znati i engleski jer gde god rade i idu moraju ga koristiti a tek onda kod kuce i naselju govore Srpskim. Moji rodjaci iz australije svaki dan kod kuce govore Srpski ali cim negde idu odmah predju na engleski. Ipak znaju gde zive i cene hleb koji zaradjuju u toj drzavi. Ti nepoznavanjem jezika koji je u drzavi se suprotsavljas ili bolje reci nepriznajes tu drzavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Tako je Zeljko,treba postovati onu zemlju gdje zivis.Ja zivim u njemackoj u kuci pricam Hrvatski a vani Njemacki,nezelim da smetam ikome i da se derem na nasem jeziku nego se treba prilagoditi mjestu gdje zivis....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa eto Tiger ti si najbolji primer. Sta dodati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa to bi po meni trebalo biti normalno sve ja razumijem i kada ljudi zele ici u svoje skole ili sta ja znam kao ti madjari,ali brate mili pa kada si u Zemlji drugog jezika moras ga nauciti....meni najvise smetaju stranci naprimjer koji nezele da pricaju ili nezele da uce Njemacki a to su pogotovo turci,marokanci opcenito arapi,veoma se tesko prilagodjavaju okolini a bogami i ja na njih....Ja zelim da pripadam tome kraju gdje zivim da mogu da razumijem ljude da oni mene shvataju i da mogu sebi prijateljstva na tome da gradim....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.