Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Имају ли Срби своја права у Србији  (Pročitano 22294 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.5
mob
SonyEricsson k800i i D820
Po cemu mislis da imaju RS i  Srbija najveca ljudska prava kada u RS jos uvijek se tesko izbjeglice vracaju...nekazem da je u Federciji bolje ali nije ni RS cvijece...
U Srbiji nije nista bolje,to pokazivaju i izvjestaji o  manjinkim pravima,nije nigdje na balkanu bas ljepo pa tako da nebi znao da kazem gdje ima neka manjina najveca prava.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Mislio sam prava unavedena u ustavu, po broju i velicini...
Sto se tice izbjeglica, svuda je isto... Cinjenica je da se u HR vratilo najmanje izbjeglica jer ih je najvise bilo. Niko izbjeglicama ne brani da se vrate na svoja ognjista, nigdje ni u HR ni u RS ni u SRB ni u FBiH... S tim da postoji razlika u docekivanju izbjeglica od strane naroda drzave u koju se vracaju. Po tom pitanju mislim da je HR bez premca. Tamo se non stop desavaju neki incidenti ili cak proslave o tome sto je narod protjeran...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Opet on...

Ajde reci - kako je to "Hrvatska bez premca" i da se "non-stop" dešavaju neki incidenti...

U usporedbi s kojom zemljom? Srbijom? Pa iz Srbije nitko nije bježao. U usporedbi sa Republikom Srpskom? Koliko se izbjeglih Hrvata i muslimana vratilo u Republiku Srpsku? Koliko je njihovih srušenih i oštećenih kuća obnovljeno o državnom trošku?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
poslednje upozorenje pred lock
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Pa iz Srbije nitko nije bježao.

Da li si siguran da iz Srbije niko nije bezao? Upravo su Srbi najvise bezali iz zemlje matice, a mi moramo da se zapitamo ko onda tu nije normalan. To je jos jedan dokaz da smo mi sami sebi najveci neprijatelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Mislio sam prava unavedena u ustavu, po broju i velicini...
Sto se tice izbjeglica, svuda je isto... Cinjenica je da se u HR vratilo najmanje izbjeglica jer ih je najvise bilo. Niko izbjeglicama ne brani da se vrate na svoja ognjista, nigdje ni u HR ni u RS ni u SRB ni u FBiH... S tim da postoji razlika u docekivanju izbjeglica od strane naroda drzave u koju se vracaju. Po tom pitanju mislim da je HR bez premca. Tamo se non stop desavaju neki incidenti ili cak proslave o tome sto je narod protjeran...  Smile

Ali stani Vlado,nabroj mi ti ijednu zemlju ili pokrajinu u Bivsoj Jugi gdje se prave onome narodu sa kojem je se ratovalo kuce ili im se renovira...ja kako znam to je samo Hrvatska ucinila,i nemoj zaboraviti da su se 130.000 izbjeglica vratilo u Hr od ukupno 220.000(od tih 220.000 je bilo 35.000 RSK vojnika). A od 356.000 Bosnjaka zive jos samo 37.000 a od 180.000 Hrvata zive samo jos 30.000 u RS a Srba je 15 % vise,cinjenica je zapravo da je se u Hrvatsku najvise izbjeglcia vratilo jer je to vise od 50% a u RS se koja se veoma malo trudi za ljudska ili manjinska prava skoro nitko nije vratio....

Ja mislim da Srbi izbjeglice u Srbiji imaju veoma malo prava iako su domaci,oni su odgurani od drustva i nije im se nikakva podrska davala ni kada su dosli 95. a ni sada....njima je sigurno teze u Srbiji nego kada bi se vratili u Hr da zive dalje tamo i gdje su zivjeli prije.

I sto Anea odma prijetis sa Lockom,pa ovo su pitanja o stanju Srba i u Srbiji kao i u RS....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
RS nije drzava. prvo treba da se osamostali pa ce onda da brine o raseljenima.
navcedi mi jednu drzavu koja je tako uspesno i brutalno uspela da izvede etnicko ciscenje.
nisam upucen, ali mislim da vam je zapad 'naredio' da se pozabavite tim problemom. nisam bas siguran da to radite iz ciste ljubavi.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nije Drzava naravno ali je se u Federaciju mnogo vise ljudi vratilo a u RS skoro nista....eto to ti je...a da ti navedem jednu drzavu..Srbija...
Pa i da je uradio covjece kako neshvatas opet smo mi TO URADILI,i vama je naredio pa opet nista.Koju glupost meljes!
I kada usporedis sada prava tih izbjeglica Srba u Srbiji pa to je ocajan i zasto im draga Srbija onda nepomogne,pa tu se ni svojima nepomaze a kako ce tek drugima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
koliko kontradikcije u postovima hrvata na ovom forumu.
prvo tvrdite kako niste mogli da renovirate srpske kuce jer jos niste svoje-hrvatske, a onda se zalite sto imate mala prava u SRbiji, a imate ista prava kao i srbi . znaci trazite veca prava hrvata u srbiji od srba, a srbima dajete manja u hrvatskoj.Smile
a ovo da je srbija etnicko ciscenje vrsila, pa ne bi imali mi 2 miliona siptara i jos milion pripadnika drugih naroda. bas si smesan.
znas kad cemo i mi to da uradimo??? tacno onog momenta kada zapad bude vrsio na nas pritisak isto koliko i na vas! to treba da ti bude jasno. ni mi ni vi ne bismo bez razloga renovirali kuce stranih drzavljana
dakle, poenta je ista. prvo trebavoje da obezbedimo, pa cemo onda vas.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ojjjjjjj a ja price!Gdje smo pricali da nismo mogli Srpske kuce da renoviramo jer nismo ni nase...pa nase ni dan danas nisu renovirane jer nema tko da nam plati,kao sto je naprimjer trebala Srbija jer je ipak se i ona igrala u proslom ratu keka-ma!Srbi u Srbiji imaju najveca prava to je normalno,i to je svugdje u Svijetu tako ali bas svugdje...i tko trazi veca prava!Hahahaha ovo ti je najbolje ovo zasto imate 2 miliona Siptara....pa sta je onda bilo sa ciscenjem na Kosovu zasto su vas bombardirali nego radi toga sto ste dole cinili etnicko ciscenje kao i u RS i RSK...to svugdje mozes procitati ako nevjerujes ko ti je kriv kada neces da shvatis dalje od svog TV-a.

Pa kakav to pritisak Srbima u Srbiji treba da se opamete,jedna od najsiromasnijih zemalja u Europi,vize cak i Afganistanci dobijaju lakse,Srbi sami nemaju prava u Srbiji koji bi htjeli imati jer na vas pritisak samo drzi vasa vlada nitko drugi.A veci pritisak Europa od ovoga sto cini na vas nemoze da uradi ili sta ti mislis,kakav to pritisak treba da bude....sve su vam ljepo objasnili kako se sve radi ali gdje nema volje nema ni puta!To treba da ti bude jasno.I ja nista nekazem naravno da trebate prvo vasu Situaciju da obezbjedite,da dajete Srbima u Srbiji prvo normalne uvijete za zivot pa onda tek manjinama ali ni tu nema formule neke dobre!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.