Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Имају ли Срби своја права у Србији  (Pročitano 22070 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Da to sam i ja cuo od jednog prijatelja,da su madjari bas rigorozni oko toga,da neki cak nezele ni da pricaju Srpski a zive tu neshvatljivo po meni....i da vecinom oni ako su u nekoj poziciji samo zaposljavaju svoje madjare...

izvor tih informacija je jedan veoma dobar prijatelj iz Subotice!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Постаћемо мањина у својој рођеној земљи.Десиће се са Србијом,недај Боже као и са Косовом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
moram da ti kazem da mnogo pricas o stvarima u koje se ne razumes ni najmanje.
npr. ja sam za vreme bombardovanja bio u Bukurestu.
vojni atase srbije u bukurestu(tadasnji-sad je gneral ja mislim) je mojima najbolji prijatelj vec 30 god pa smo mi izbegli kod njih za vreme rata...
u bukurestu imas skole na francuskom, ruskom, nemackom a za ostale ne znam pouzdano pa cu zato navesti samo ove.
deca tog naseg prijatelja(radulac se preziva ako vam nesto znaci) su isla na FAX na ruskom. upoznao sam dosta srba koji idu u skole na francuskom i nemackom. naravno da imas i faxove na engleskom. to je najnormalnije za svaku drzavu.
O kojim stvarima? O tome da nema skola DRZAVNIH koje dozvoljavaju skolovanje na drugim jezicima. Nesto mi je to cudno to su mozda skole ali privatne. A to mislim narocito zbog toga sto neki ljudi (citaj madjari) ne znaju Srpski a imaju 22 godine a tesko da ce ga ikad i nauciti.
Pobegao si '99, moram reci stvarno smesno ali nema veze.
pa bas lepo sto se smejes tudjoj nesreci.
btw. ziveo sam u pancevu- gradu sa industrijskom zonom koju su svakodnevno, danonocno bombardovali. ziveo sam blizu ind zone, a imam astmu. da li znas koje boje je sve nebo menjalo u toku jednog dana?
rat je rat, i nikad ne mozes da znas sta ce sutra da se desi. ne razumem tvoj komentar, jedino bi mi bilo jasno da osecas neku vrstu ljubomore, ali mi je i to nekako glupo. al ono, ima nas raznih.

naravno da u bukurestu imas dosta DRZAVNIH skola na ruskom jeziku.

ja znam lika sa faxa koji jeeedva prica srpski,(citaj ne prica).
on zvi u jednom selu kod subotice. u tom selu, je 95-98% madjara. sto je on kriv? svi su madjari i svi pricaju svoj maternji jezik. u skoli imaju 5 odeljenja 4 na madjarskom a u petom je pola srba-pola madjara pa se prica srpski. sto su ti ljudi krivi sto u selu nema srba...nisu se doselili i kraj...

i u australiji imas naselja u kojima je vecina srba, hrvata...nas sa balkana pa je najnormalnije da pricaju srpski medju sobom. e sad zamisli da na 30km okolo nema ni jenno naseljeno mesto..pa normalno da bi svi pricali srpski.ili srpsko-hrvatski sta vec...naravno da se ljudi tamo medjusobno pomazu. moj kum se zaposlio tako sto je dobio broj fona nekog srbija koji mu je odmah nasao posao -preko veze...tako je u celom svetu.  nisu madjari nista posebni po tome.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ma daj Joco,neludiraj.....morate jedino drzavu kao cjelinu da uvedete u red,da se zna sta se smije sta nesmije koja prava imaju ljudi koja ne...pa tko zna u Srbiji sta se smije sta ne....Srbija bez granica Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Kraljevicu Marko У правс и кад кажеш да мађари нису криви што нас нема и т си у прав.Треба они да имају своја права али шта је са мањином Срба оних 2%.Имају ли они своје право.О томе треба размишљати.Шта је у Црној Гори,на Косову,сад у Војводини.А срби ћуте неђе да се множе.Ми смо Срби криви што нам иде овако нико други.Данас сам био на сајму књига а и иначе имамо свој штанд тамо.Хтео сам да пстим неке српске песме и опет су ми забранили,забранили су ми да делим летке на којима пише Српски.... Зашто несмем да се поносим оним што сам.Моји дедови су гинли за Србију а ја несмем њих ни да споменем.Где је ту слобода.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa ko tebi brani da se ti osjecas kao Srbin,ali ako pustas neke pjesme koje bi mogle uznemiriti ljude ili tome slicno pa gdje je tu onda zakon...sve ima svoje granice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Pa ko tebi brani da se ti osjecas kao Srbin,ali ako pustas neke pjesme koje bi mogle uznemiriti ljude ili tome slicno pa gdje je tu onda zakon...sve ima svoje granice!
А шта је са онима који узнемиравају мене.Већ једном сам реко ја могу да поштујем дрге и да их трпим а чим ја почнем нешто своје они одма се буне.За њих има слобода а за мене нема.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Kraljevicu Marko У правс и кад кажеш да мађари нису криви што нас нема и т си у прав.Треба они да имају своја права али шта је са мањином Срба оних 2%.Имају ли они своје право.О томе треба размишљати.Шта је у Црној Гори,на Косову,сад у Војводини.А срби ћуте неђе да се множе.Ми смо Срби криви што нам иде овако нико други.Данас сам био на сајму књига а и иначе имамо свој штанд тамо.Хтео сам да пстим неке српске песме и опет су ми забранили,забранили су ми да делим летке на којима пише Српски.... Зашто несмем да се поносим оним што сам.Моји дедови су гинли за Србију а ја несмем њих ни да споменем.Где је ту слобода.
ama covece. u kom ti svetu zivis?!
ne mozes pustati "tamo daleko" rejvu ili rock svirci.
postoji vreme i mesto za to i ti treba da ga prepoznas.
ne mozes na sajmu knjiga pustati "ne volim te alija"....zato sto si balija....

a za srbe. naravno da imaju svoja prava. imaju veca prava od madjara sto znaci da su madjari potlaceni ako dobro razmislis.
pazi. svi imaju prava na skolovanje na maternjem jeziku. kako srbima, tako i madjarima, ali gle. onaj razred sa srbima ima i 15 madjara kojima je ocigledno uskraceno to pravo cim moraju da slusaju na srpskom. postoji i ta strana. niko nije terao srbe da slusaju madjarski, ali jeste madjare da slusaju srpski...sto meni licno i ne smeta, samo kazem  da mozes na mnogo nacina da pogledas situaciju da bi spoznao pravu istinu.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
ne mozes na sajmu knjiga pustati "ne volim te alija"....zato sto si balija....
А може турска музика да се пушта?По целом граду само турска музика и страна.А мађари не морају али требају да слушају на Српском јер је Српски званични језик.Онда би морали да уводимо нове новине,дневник на Мађарском,школу на Мађарском.Они морају да схвате да је ово Србија и да треба да знају да се они требају прилагођавати нама а не ми њима.Наравно треба да говоре свој језик али не под свак цену да буде по њиовом.Онда мог да траже свој новац јер незнају шта пише на нашем и сл.Све се понавља.Косово,Црна Гора,сад ВОјводина.Али они имај права више него што ми имамо.Ако смо ми мањина а јесмо и у војводини а и у целој Србији онда се сада ствари окрећу.Веђина врши притисак на мањин.А мањина смо ми Срби.Нажалост.Неможемо направити државу у држави.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Republika Srpska i Srbija su po meni drzave koje u ustavu imaju normirano najvise ljudskih prava i sloboda... Medjutim pitanje je kolikko se ta prava postuju, kada aparat drzavne prinude nije u najboljem stanju! Pre svega mislim na korumpiranost, a onda sve ostalo...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.