Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:25:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ima li Boga....  (Pročitano 107999 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat

Pa zato sto ni oni sami ne znaju sta je ona zapravo bila Isusu...inace ona nije bila prvi Apostol ti si se zapalio za nju...

Citat

Они знају,али неће да признају.
Била му је жена и имала је троје деце са њим:два сина - Јосипа и Јустуса и кћерку Тамар

Druzem i ovo mislim najdobronamernije (mada je verovatno kasno i negiraces) ali mislim da si upao u zescu sektu, i to ne u smislu kako nasa crkva to dozivljava vec bas u organizaciju koja ljudima ispira mozak i mnogo lose utice na njih.

Koliko ti nju znas, koliko vremena provodis sa njom, i koliko ima ljudi koji sa njom provode vreme svakodnevno ili na redovnoj osnovi a u vezi sa ovim o cemu pricamo.

Ako treba i uvredi se mojim pisanje, ali bezi ti odatle ako ima i 1% sanse da se dekodiras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Видиш да се слажеш са мном,а сложићеш се још око много тога,само мало буди стрпљив,још није време да се неке ствари изнесу.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Видиш да се слажеш са мном,а сложићеш се још око много тога,само мало буди стрпљив,још није време да се неке ствари изнесу.

sta se ceka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
Aufklarung Smile ili državni i verski teror. to je pitanja. Nije tu nauka koja ide protiv ljudskog slobodu, to je samo alat, koju sa istim veštom rukom koristi obe strana(ljudi koji veruju u budućnost(Aufklarci, ateisti) i masovni ubici(koji sukod istim profesorom su morali položiti ispit n.p. iz evoluciji)
« Poslednja izmena: 23. Maj 2009, 16:58:33 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia No kašlje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
ja sam dark Vatter sine moj!
nisi nisi ćale moje medeno, samo naše preci potiče iz indiju

Smile Smile Smile

otac koga kastracijom ubio svog sin, a sin posle je zbog toga imao grižu savesti i izmislio je Boga.... Smile
al sigurno poznajete i evolucijski psihološki svaćanja kako su postale vere Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2009, 17:09:10 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Baš me zanima da vidim ko je toliko hrabar da na teološkim raspravama i poreklu čoveka i života iznese dokaze nepromenjve, neoborive i 100% sigurne poput 2+2=4  Smile

Hmmm....

2+2=4

Onda je i
4-2+4-2=4

2x2-2+2x2-2=2+2

22-2+22-2=2x2

2x22-2-2=22

2x22-22=2+2

22=2x2

22=22

...

Vidi... ovo stvarno tacno... Smile Smile

Ajde...?  Smile

Smile

Citat
Sistem disanja kod čovjeka može da funkcioniše isključivo ako je u stanju u kojem je danas. Nije se mogao mijenjati tokom vremena. I najmanja izmjena u sistemu bi dovela do toga da ne možeš da dišeš, a shodno tome ni da živiš duže od 3 minuta.

Čovjek pored svoga razuma i velikih intelektualnih sposobnosti nije u stanju da upravlja većinom svojih organa od kojih mu zavisi život, organa čiji nepravilan rad uzrokuje mukotrpne bolesti, a često i smrt. Pogledaj srce koje radi danonoćno bez tvog utjecaja na njegov rad, bez dogovora s tobom, usmjereno je svojoj funkciji i određena mu je uloga i ti nisi u stanju mijenjati zakonitosti po kojima ono radi.

Naravno da nisam, nije ni većina ljudi... jer su se ljudi suviše okrenuli materijalnim vrednostima zanemarajući svoju unutrašnjost.

Šta kad bih ti rekao da postoje ljudi (zaboravih tačan naziv, žive na severu) koji su sposobni da menjaju svoju telesnu temperaturu?!
Kao i da ubrzavaju i usporavaju rad srca?

Da li su i oni mala božanstva?  Smile

Da se nadovežem na ovaj post na koji si me podsetio.

Evolucija je veoma spor proces.

Bio je naučnik koji je prihvatio evoluciju ali veoma precenio. Veoma.
Izneo je na nekom seminaru pred grupom naučnika svoju terorija da kad bi... kravi sekli levo uvo i generacijama njenih potomaka... to uvo bi se vremenom smanjivalo i jednog dana potpuno nestalo.
Nakon muka neki genijalac je konačno presekao tišinu i postavio očigledno pitanje: Pa kako to da se današnje žene rađaju nevine?  Smile

Kao što postoje ljudi koji svojom voljom mogu uticati na neke automatske, prirodom predodređene stvari, ono što bi ti rekao Bogom dane... tako se na neke esencijalne i neophodne stvari ne može drastično uticati jer su nastale posledica okruženja u kojem su se razvijali.

Postoje naučnici koji su određivali kako bi izgledao život na planetama za koje postoji šansa za razvitak istog.
Gravitacija, atmosfera, raznolika količina supstanci, gasova u vazduhu, zemlji, površini, temperatura, itd... ceo taj koktel utiče na razvoj živih bića i njihovih organa, njihovu visinu, širinu pa i ponašanje, način reprodukcije, ishrane.

Tebi je to sve verovatno jasno, samo što ti to pripišeš bogu... Smile
Bog je komunjara... ukrade sav tuđ rad. Smile

@slobadidi
Ma samo ti piši, pusti druge.
Čitam te.  Smile

@Coolrunner
Znam, okrutno... ali treba mi malo zabave. Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Neko pokusava da objasni abstraktni koncept  Smile

2+3=5  kako je 5?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
Kant uvek sa 5+7-mom se mučio Smile kod sukcesivni sinteza Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Пошто се припрема почетак краја Господ Бог Исус Христ је послао своје изасланике међу нас.
Зашто се на крају свог живота човек каје?
Зато да оде чист пред Богом,да поништи негативан запис,да се душа припреми за нови живот.
Зашто је остало у народу да се "душа вије 40 дана"?
Зато што је то очитавање записа и то је потпуна истина.
Да ли верујете?
То је,пријатељи моји ваша слобода избора.
Ја знам да Господ Бог Исус Христ постоји,а у то ћете се и ви сви а и цео свет уверити.
Kako je Isus Hrist mogao da bude "Gospod Bog" kada je imao svog Boga, dok je bio ziv ?!?
Jovan 20:17 " Reče joj Isus: Ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k Ocu svom; nego idi k braći mojoj, i kaži im: Vraćam se k Ocu svom i Ocu vašem, i Bogu svom i Bogu vašem. "\

Jel' Isus bio sam svoj Otac ??

Ako znas da Isus iz Nazareta postoji, gde su dokazi njegovog postojanja ?
Ako ne znas gde je Isus iz Nazareta, zasto se blamiras govoreci apsolutne neistine ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:25:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.