Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 07:43:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: II (druga) kuca  (Pročitano 66356 puta)
Clan u razvoju

ljubitelj astrologije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Moja druga kuca pocinje na samom pocetku device.Merkur je retrogradan u lavu u prvoj kuci i u konjukciji je sa Suncem, Merkur konjukcija ascedent,Merkur trigon Neptun.U drugoj kuci nemam planeta.Kako stoje stvari?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
e kad bi ti znao koliko ljudi ima pluton u 2,a tek koliko ljudi ima isti taj sekstil sa neptunom...pogledaj,imamo topic Pluton-Neptun generacijski aspekt
Jasno mi je da mnogo ljudi ima sextil Pluton Neptun,da je to generacijski aspekt,al isto tako znam,da vrlo malo ljudi ima egzaktnu konjukciju Plutona i vrha druge kuce Smile
pa nije u egz konjukciji sa nekom planetom,a vrh druge kuce ne spada u ugaone
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Moja druga kuca pocinje na samom pocetku device.Merkur je retrogradan u lavu u prvoj kuci i u konjukciji je sa Suncem, Merkur konjukcija ascedent,Merkur trigon Neptun.U drugoj kuci nemam planeta.Kako stoje stvari?

Vladar druge u prvoj,dobar znak za sticanje para.Tebi je Merkur vladar i XI kuce,shto znachi,da si jako drustvena i druzeljubiva da imash puno prijatelja.Ovaj kvadrat Merkura i Urana,mogao bi donositi ili nagli preokret u novchanoj situaciji ili iznenadni gubitak prijateljstva.
Merkur 120 Mjesec,koji je vladar XII vrlo blizu st egzaltacije u Biku,kao i 120 Neputn,hm,novac dolazi nekako cudnovato,Neputn-tajna,voda,nafta,ljekovi...mediji,novac je kroz simboliku Neptuna...
Dispozitor Merkura, je Sunce,koje je ponovo 120 Mjesec,vladar XI kuce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
na vrhu druge Jarac(vladar Saturn je u jedanaestoj),umetnuta Vodolija i zavrsava se Ribama,a tu su i Mesec,Venera i Merkur.
recite mi da ovaj Jarac ne donosi neko siromastvo?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Jarac na vrhu druge kuće sam po sebi nije najsrećniji znak za materijalni dobitak, ali kao kardinalni znak može ukazati na nagle dobitke i gubitke, sve to kasnije u životu. Novac se stiče preko starih stvari, preko starih ljudi, pa i kroz nasledstvo od oca ili dede. Jedan od pokazatelja za štednju Smile

Vladar druge (Saturn) u jedanaestoj - osoba koja daje novac prijateljima. Ovde ponekad i prijatelji mogu pomoći osobi finansijski, iako to više govori o pomoći koja ide od osobe. U dobrom aspektu, govori o ulaganju u dobrotvorne svrhe. Dobra penzija. Kada je loše postavljeno, može doći do sbadja sa prijateljima zbog novca.

Najbolje da postaviš svoju natalnu kartu u Indekst natalnih karata kako bi mogli da sagledamo celu situaciju.Mnogo je lakše kada se pogleda karta nego kada se karta zamišlja  Smile Ako se ne snadješ prilikom postavljanja karte, slobodnomi pošalji podatke na p.p. ja ću je postaviti
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Može pitanjce? Smile
Vladar prve i druge je Merkur u 10. kući (koja je u Vodenjaku).
Znam da Blizanci nisu baš nešto za sticanje para, ali ovaj vladar prve i druge u 10 koji pravi lijepe aspekte bi  možda mogao donijeti novce?
A još više me zanima koji aspekti označavaju sreću na lutriji. Koji bi to bili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Vrh druge u Blizancima - novac može dolaziti kroz trgovinu, podučavanje ili pisanje. Saradnja sa braćom ili sestrama je obično povezana sa novcem a jedno od njih je prilično imućno.  Smile
Vladar tvoje druge kuće (Merkur) jeste u desetoj kući što je odličan položaj za sticanje novca. Dobra zarada kroz posao. Ovo je odlična kombinacija za ekonomiju.
Onda gledamo vladara desete kuće (Uran) on je u sedmoj u Strelcu - što je dobro za sve ljude koji sebave javnim poslovima. Čest položaj za političare i sve poznate ljude.

Pa sad nadji sve ono što sam ti pisala za Merkur u istoimenoj temi...to važi u ovom slučaju  Smile

Vrh osme u Strelcu - nasledstvo iz inostranstva...partner zaradjuje u inostranstvu... Smile

Mesec konjukcija Jupiter - ukazuje na kuću u inostranstvu, ili veliku kuću...u lošem aspektu - želje veće od mogućnosti... već sam ti pisala o ovome u temi o Mesecu. Ne umem da procenim da li je dobar ili loš aspekt. Smile

Jupiter kvadrat Venera - moraš manje trošiti novac, bacaš i kapom i šakom  Smile

Naravno ovo moje pisanije nemoj uzimati kao 100% precizno jer sam početnik  Smile

O igrama na sreću smo nešto pisali u ovoj temi, pa malo prelistaj... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala ti, stvarno svaka čast.
Studiram ekonomiju, razmišljam o nekom poslu u struci, ali me neodoljivo privlači pisanje (ranije sam studirala književnost, ali nažalost nisam završila). Partner mi je strahovito ambiciozan i ima planove za neki biznis vezan sa inozemstvom, a inače radi u zdravstvu (6. kuća-Mars i hrpa drugih planeta tamo). Ima još nekih detalja koje si pogodila. Uglavnom, ako bude sve kako si napisala bit će super. Smile
I jako sam rastrošna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
pisces starbright, samo sam čitala tvoju natalnu kartu... Smile ma sve ti je tamo zapisano.
Sad si mi baš dala nadu da sam ipak na pravom putu što se tiče učenja astrologije.   Smile
Nadam se da će i Andjela ili neko ko zna više od mene baciti pogled na tvoju kartu, da slučajno negde ne grešim...

Mislim da ćeš biti izuzetna u svom poslu. Imam osećaj da si sjajna osoba  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Bravo za pocetnicu
Makishon Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 07:43:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.224 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.