Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:29:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: II (druga) kuca  (Pročitano 66455 puta)
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je druga kuća u strijelcu na 24 stepenu,jupiter je u raku u 8 kući,na 1 stepenu.Jupiter mi je retrogradan.Posao koji sad obavljam ne pričinjava mi zadovoljstvo i ne nalazim se u njemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
9 stepeni škorpije u njoj uran Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Druga kuca mi je na 27* Skorpije, Neptun i Mesecev cvor u Strelcu. Jel ovo neka lazna nada, iluzija u vezi novca i uopste materijalnog?
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
9 stepeni škorpije u njoj uran Smile

Uran u drugoj kući

Dramatične promene sa novcem. Ako je povezan sa V poljem daje položaj za lutriju, kocku i igre na sreću, rizična ulaganja, nagli preokreti. Nema stav o novcu i brz protok. Potreba za finansijksom nezavisnošću.
Negativno aspektovan - prijatelji koji odnoser novac, iznenadn troškovi, neočekivani.
Negativno aspoektovan kombinacija Venera - naglo otimanje novca

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
marye Hvala od srca
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile Smile       Smile     Smile      Smile Smile                            Smile

Meni je druga kuca u Jarcu, unutar nje su Venera i Jupiter u konjukciji.
Medjutim, da li ima sanse da se sa ovakvom drugom kucom dodje nezavisno do para?
Imam li jos nekog izbora osim umetnosti i religije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
Smile Smile       Smile     Smile      Smile Smile                            Smile

Meni je druga kuca u Jarcu, unutar nje su Venera i Jupiter u konjukciji.
Medjutim, da li ima sanse da se sa ovakvom drugom kucom dodje nezavisno do para?
Imam li jos nekog izbora osim umetnosti i religije?

Venera u drugoj kući

Osobe sa Venerom u drugoj kući imaju sreće sa finansijama. Materijalno su zbrinuti i često zarađuju od umetnosti, prodaje umetničkih predmeta, nakita, parfema i drugih luksuznih stvari. Vole da troše novac na zadovoljstva i ugodan život. Muškarci troše na žene i često žive boemskim životom, vole igre na sreću i kockanje.

Novac im puno znači u životu i dosta su angažovani da ga što više zarade. Svoje materijalno stanje poboljšavaju ulaskom u brak. Šarmantne su i privlačne osobe. Vole erotiku i seks i znaju da uživaju u njima. Partner treba dosta da se trudi da bi ih zadovoljio. Inače, to su osobe zadovoljne sobom i svojim životom.

Jupiter u drugoj kući

Prisustvo Jupitera u drugoj kući ukazuje na vrlo dobre finansijske aspekte. Ove osobe nemaju problema sa materijalnom stranom života. Novac se za njih prosto lepi. Ostvaruju prihode i dobitke od javnih poslova, spoljnje trgovine, izdavaštva i banaka. Često imaju sklonost ka preteranom trošenju para i potrebno je da nauče da obuzdavaju ovu osobinu jer mogu zapasti u finansijske probleme. Ali i tada se nekim čudom izvuku iz svega toga.

Venera i Jupiter :

Ako je dobar , aspekt govori o sreći i uspehu u vezi / braku . Veze sa strancima , bogatim i obrazovanim ljudima . Ljubav i novac ovde skoro uvek idu zajedno . Ukazuje na poklone od strane voljene osobe . Ozbiljne veze koje vrlo brzo vuku u brak . Naročito dobro u ženskomhoroskopu . Dovoljno je samo da Venera se Venera nasmeši i Jupiter već nudi svet na dlanu . Naravno i u muškom horskopu ova pozicija govori o tome da ljubav , brak i novac idu zajedno , pa je to često i razlog sklapanja veze / braka , tj. miraz ( naročito sa extra postavljenim Jupiterom ) . moguće je naići na ljubav u inostranstu ili na putu . Ljubav "na daljinu" još više produbljuje odnos .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pls može li meni netko pogledati 2.kucu..jako me zanima upravo zato što je prepuna planeta koji tvore uglavnom konjukcije pa pretpostavljam da bi mogla imati značajan utjecaj na moj život..eto ako netko može dati detaljnije tumačenje posebno kad je riječ o aspektima u 2.kući bila bi jako zahvalna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a kada nema planeta, kao kod mene?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

chart1.jpg
(93.02 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:29:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.