Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:32:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: II (druga) kuca  (Pročitano 66526 puta)
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Meni II kuća počinje u Vagi na 29°44´53˝, ali je cela u Škorpiji do 0°20´57˝Strelca i prazna je Venera mi je u 7. kući u konjukciji sa Suncem i sekstilu sa Marsom, Jupiterom i Saturnom kako ja stičem materijalna dobra brakom?
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Meni II kuća počinje u Vagi na 29°44´53˝, ali je cela u Škorpiji do 0°20´57˝Strelca i prazna je Venera mi je u 7. kući u konjukciji sa Suncem i sekstilu sa Marsom, Jupiterom i Saturnom kako ja stičem materijalna dobra brakom?

Vrh duge kuće u Vagi govori o novcu koji dolazi kroz brak, partnera ili rad sa ortakom kao i na promenljivu finansijsku situaciju.
Sad je bitno u kom je znaku Venera, i bitno je koje planete imaš u drugoj kući..
Ako je Venera dobro postavljena to što je iz druge otišla u sedmu potvrdjuje gore napisano da novac dolazi preko partnera i to ne samo bračnog već i svakog partnerskog rada i ortakluka. 
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Zaboravila sam da kažem da je Venera u Ovnu u 7. kući, a da u II kući nema planeta ali venera ima lepe sekstile sa Marsom, Jupiterom.
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Jupiter monika

Dakle ovako...

Vrh duge kuće u Vagi govori o novcu koji dolazi kroz brak, partnera ili rad sa ortakom kao i na promenljivu finansijsku situaciju.
Vladar druge otišao u sedmu potvrdjuje gore napisano da novac dolazi preko partnera i to ne samo bračnog već i svakog partnerskog rada i ortakluka.
Venera sekstil Jupiter govori da se kroz lepe stvari dobija novac, govori o dobicima sa brakom.

Jupiter u četvrtoj pokazuje uspeh u privatnom, porodičnom biznisu. Opisuje veliku i lepu kuću.
Sunce sekstil Jupiter: život u izobilju, slava i novac (dobar aspekt za advokate i ljude od ugleda). Dobra udaja, i uopšte osoba brakom može dobiti položaj, ugled, čast. Muž je obrazovan i bogat.
Jupiter trigon Saturn opet odličan aspekt za pravnike i sudije. Sa ovim aspektom se mogu pokrenuti najveći poslovi tipa osnivanje univerzitete ili velike fabrike. Smile
Jupiter trigon Pluton donosi veliki novac...

Au, ja neću tebi nadalje da gledam... rezime: udaćeš se za nekog bogatog tipa i imaćeš para, ništa ne brini  Smile

(eno ga  Smile, Sunce u Ovnu~egzaltacija...u sedmoj kući to je tvoj mužić...ali o tome u temi o VII kući )
« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 16:00:50 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Venera u ovnu je u padu,cuvaj se "ratobornih",mada ima taj sekstil sa svojim dispozitorom,ipak ces mozda i ti biti ljuta malo zbog tog novca
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
moze li neko da mi kaze sta daje ova kombinacija planeta u drugoj kuci koja pocinje na 9st strijelva i u njoj su neptun  na 9 st, i  mjesec na 25 st,jupiter je otisao u 6 kuci u ovnu i u trigonu sa mjesecom,a mjesec sekstil uran u vagi koji je u 12,neptun kvadrat venera u djevici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je 2. kuca u Ribama (pocinje na 10-tom stepenu) i nema planeta.

Neptun je u Strelcu, u 11. kuci i u sekstilu je sa Plutonom, koji je u 8.kuci u Vagi.

Inace, ne znam bas pametno da trosim novac....
Odakle bih mogla da ocekujem parice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
II kuca mi pocinje na 22* device a nastavlja se u vagi.
Imam Plutona,a malo dalje  severni cvor u konjukciji sa fortunom na samom kraju 2 kuce .Sta to predstavlja , i da li je snaga ovih planeta umanjena zato sto su na kraju 2 kuce?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je pluton uskorpiji u prvoj kuci,saturn na kraju druge kuce,retrogradan u strelcu;uran u strelcu u 3 kuci,venera u blizancima u osmoj kao i sunce u biku u osmoj;saturn sextile ascendant,sun quincunx saturn,venus opposition saturn,sun sextile jupiter...interesuje me kakvi ljudi bi mogli da unaprede moje finansijsku situaciju,posto studiram ekonomiju -medjunarodno poslovanje jel ima nekih izgleda za uspesan biznis,i bilo sta sto ti padne na pamet sto je interesantno? Smile   Smile  Smile malo me Smile na svakoj temi se ja cujem u poslednje vreme..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
Meni je 2.kuca u ribama na 16°, a neptun u jarcu u 12.kuci na 4°, a suvladar  jupiter u ribama u 1. kuci  na 13° Smile ???
Neptun ima inace sekstil sa venerom(-venera je inace u skorpiji 9.kuci na 5°), sa marsom(-on je u vodoliji u 1.kuci na 29°) i plutonom(- u skorpiji u 9.kuci na 8°) i trigon sa mesecom(-u devici u 7.kuci na skoro 11°).
Sta to znaci  Smile ???
« Poslednja izmena: 11. Feb 2007, 21:10:19 od philomela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:32:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.