Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 07:02:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igrica konkvistador  (Pročitano 133799 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
LG g5
Najnebitnija stvar o kojoj je iko ikada raspravljao. Sta je 20 ili 40 zlatnika naspram 1000 koliko je potrebno za neku pomoc, da ne govorimo o onim skupljim. Smiley

I bar malo je lakse podeliti sa 5 nego mnoziti sa 0.2, ali ajde.

bolje je množenje  Smile

vjeruj mi iz iskustva ti kažem   Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Jel to iz glave ili digitronom? Smile Ako je ovaj drugi nacin, kucas 0, tacka i 2, a onako samo broj 5. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Benq 6969
Sigurno je izvodljivo a mislim da bi bilo interesa da se kod prijateljskih patija uvede dodatna opcija da se igra bez pomoći (mislim na pomoći koje se kupuju zlatom), pa predlažem da se to uvede.
IP sačuvana
social share
Nisam mnogo pametan ali imam dobro pamćenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Sigurno je izvodljivo a mislim da bi bilo interesa da se kod prijateljskih patija uvede dodatna opcija da se igra bez pomoći (mislim na pomoći koje se kupuju zlatom), pa predlažem da se to uvede.
A u cemu je problem, neko te rusio ciljanom oblascu? I tebi je taj poraz tako tesko pao? Prvo bi trebalo shvatiti da je sve to igra (i pobede i porazi su sastavni deo nje), a u toj igri svi imaju iste opcije na raspolaganju, ko ima brdo zlata moze da radi sta hoce s tim, kao i ti. Najbolje je da se interno dogovoris sa nekim da to ne koristite u prijateljskim partijama i sve ce biti u redu, ili bas ako vidis da to neko ne zeli da ucini onda izbegavaj igru sa tim igracem, ima drugih. Ne verujem da mnogo ljudi to koristi u prijateljskim, sigurno je bas mali broj.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 18:03:24 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Benq 6969
Evo, večiti kontraš mora uvek da se oglasi.
Razumem da je odgovor bio ne može jer programere mrzi da to rade, ili ne može zato jer će to opteretiti sistem sa dodatnih 1%, ali šta je problem da igrači koji to sami izaberu izbace mogućnost da ih zasvrbi dlan i bezveze kliknu na pomoć ili da eliminišu mogućnost da umesto na C ili D greškom kliknu da polje za pomoć i straće 1.000 zlatnika.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2011, 08:00:38 od Macellaio »
IP sačuvana
social share
Nisam mnogo pametan ali imam dobro pamćenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ti si vecito smesan. Najgluplji predlog koji sam ikada procitao. Svrbi te dlan ili ti to brines zbog drugih?
Aj da zatvore onda i aukcije ili u pravom zivotu kladionice, ako nekog svrbi dlan glupo je da padaju u iskusenje i da trose. Smile
Svako to moze sam da kontrolise, ne treba ti opcija, zabrana.
Ustvari ne znam da li je gluplje ovo ili ono sto ti u duelu igrica ukrade 10 zlatnika.  Smile
Da imas 10 godina pa i da te razumem. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Ericsson t10
Razumem donekle Macellaia. meni se par puta desavalo da u brzini kliknem na glas naroda a isto tako i gradio kule na nekim nebitnim poljima u pokusaju napada  Smile Smile, ali ionako se predlog ne bi mogao uvaziti jer je na nekoj ranije temi svasta predlagano pa su SerbFigh i amini odgovarali da nista nije do njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ionako je glupo kukati za 1000 zlatnika Smiley  Recimo ti nisi predlozio to, nije toliko tesko opet zaraditi to zlato. A da ne pricamo o 10-20 zlatnika.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Izuzetno razocaravajuca igra za one koji je duze igraju.  Imam preko 1000 odigranih partija ali me sistem bodovanja ubija .  Mislim da je komplikovaniji i od obracuna struje ( angazovana snaga itd.  ) .  Kada budem drugi skida mi 20-tak bodova a kada budem prvi skine mi 5 .  Ukoliko dobijem lobanju skida mi i po 40 bodova .  Ne znam sta treba da uradim da bih dobio 100+ .  Vidim da mnogi takmicari otvaraju nove naloge i igraju na njima posto je nemoguce stici ni do zelenog krsta. Mislim da je necu jos dugo igrati . Samo je gubljenje vremena sa ovim nacistickim sistemom bodovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
baci pogled na rang listu po broju odigranih takmicarskih igara
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 07:02:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.