Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte
"Najčešća
pitanja korisnika" i
ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog
ponašanja igrača možete obavljati na način opisan
ovde.
Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek
nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte
pravilnik foruma, jer
svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Molila bih vas da na bilo koji nacin poboljsate server jer dolazi do cestih blokada i naravno nakon drugog puta sam server ne dozvoljava sda se udje u igru. . Zahvalna Rusna Novcic
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora SerbianFighter (Vreme: 02. Feb 2010, 15:54:17)
Problem nije do naseg servera vec do loseg kvaliteta veze koju vam vas provajder daje. Brzina je irelevantna, ono sto je bitno je stabilnost, a to je ono, sto je u jako malom broju slucajeva na zadovoljavajucem nivou, a svakako nesto na sta ne mozemo uticati.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
поштовани, треба ми одговор на једно специфично питање, дакле. . . зашто је мој резултат - дневни ранг по броју освојених поена (ПИ) данас избрисан са листе? јуче сам био на листи, као и сваког дана до сада и догурао сам до. . . око 30-ог места на листи по ПИ рангу. нисам играо игрицу више дана, да ли је то разлог да се мој ранг брише или је нешто друго разлог?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
kad u toku igre primetim pogrešan odgovor obeležim pitanje (greška)...kasnije proveravam da li jeste ili mi se učinilo tj. da je odgovor tačan. e, sad pitanje: zašto neka pitanja ne mogu da se obeleže sa "greška" odnosno tamo gde bi trebalo to da piše nema ničega??? druga stvar...da li postoji šansa da pitanje koje nisam stigla da obeležim sa "greška" mogu kasnije nekako da nađem i proverim da li je bila greška, pa da ako jeste pošaljem ispravan odgovor? to su neke dve sitnice koje me interesuju. inače ima dosta pitanja koja su tako nebulozna a često se ponavljaju. baš se ponavljaju.