Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Idem iz Srbije i ne vraćam se  (Pročitano 9034 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Govnjiva motka
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Ja to prenemaganje po novinama vidim kao poziv nekom poslodavcu da izađe u susret mladom obrazovanom čoveku i pruži mu šansu da ostane ovde gde je završio školu i nastravi da radi i živi normalan život. E sad fora je u tome što je naša država totalno uništena i ovde mladi nemogu da se osamostale, u smislu da se odvoje od roditelja pa zatim zasnuju porodicu i krenu normalno da žive. To mu dođe neki normalan put , i ja samo savetujem klincima da ako već odluče da idu da to urade po završetku srednje škole.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ljudi stvarno moramo malo manje da se ložimo... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
U vezi čega manje da se ložimo ....... , nemojte da se zavaravate , vreme prolazi  Smile  , neće ovde biti bolje u skorije vreme , čuj skorije ...... mada svaka čast mazohistima.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2015, 22:11:31 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Nisam mislio na tvoj post nego čitah temu...generalno...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Ok , nema frke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ja to prenemaganje po novinama vidim kao poziv nekom poslodavcu da izađe u susret mladom obrazovanom čoveku i pruži mu šansu da ostane ovde gde je završio školu i nastravi da radi i živi normalan život. E sad fora je u tome što je naša država totalno uništena i ovde mladi nemogu da se osamostale, u smislu da se odvoje od roditelja pa zatim zasnuju porodicu i krenu normalno da žive. To mu dođe neki normalan put , i ja samo savetujem klincima da ako već odluče da idu da to urade po završetku srednje škole.  
Ma ne to je u redu, tako treba, ziveti od roditelja i babine penzije, jer smo onda na nivou.  Po zavrsetku srednje bi bilo mnogo tesko prebaciti se na faks u stranoj zemlji. Dakle ili idi kada si klinac, pa te onda briga odakle dolazis jer kako vidim nema Srba van Srbije i nikoga nije briga ni za koga pa sto bi onda nekoga boleo tuki za Srbiju, i onako braca Srbi su braca do prve krivine, ili idi po zavrsetku studija  da pri tome ucis jezik.

Ja kazem, mogu da se pljuju studenti, i da se nerviraju oni koji nisu otisli pa zavist otkida, ali to ne menja pravi problem u drzavi, a to je vlada i rusenje svega pozitivnog u drzavi.

Citat
Sta je po vama bilo najbolje? Da neko sedi i osedi u Srbiji bez posla sa zavrsenom diplomom, i samo ce na taj nacin pokazati da je "PRAVI" Srbin ili "PRAVA" Srpkinja.  Treba se zapitati zasto deca masovno beze iz Srbije, da rade kojekave poslove po svetskim vukojebinama, ali ne, ajd da pljujemo dijasporase, (barem dok se ne desi neko vece sranje i trebaju pare za poplave, hranu, odecu itd) jer tako je najlakse skrenuti paznju sa onih koji su odgovorni.

Smile

Najjaca fora je u tome sto vi odete iz licnih interesa a Srbija je majka koja treba da vas cuva i ceka ako vam iskrsne da se zajebete Smiley

Necu da ulazim ponovo zasto sam van Srbije, ali kako se meni cini svi rade sve iz licnih interesa. Dakle ti ne ides u skolu ili radis iz tudjeg vec iz sopstvenog, dakle toliko o tome. I ja se nesto ne secam da sam spominjao da Srbija majka treba da me cuva? Ali dobro kod tebe u glavi boga pitaj sta se dogadja.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung 111111
Ma ne radi se o tebi licno , govorim uopsteno Smiley

Meni je logicno i ispravno razmisljanje .. da ljudi koji odu odavde nemaju moralno pravo da se bave ni Srbima ni Srbijom Smiley
Lako je da budes Srbin u Svedskoj sa njihovim drzavljanstvom .. za ciji standard i normalan zivot su se borile generacije i generacije Svedjana.

Da je ikako moguce ja bih bio za to da onima koji odu bude oduzeto drzavljanstvo i mirna Backa.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
SonyEricsson xperia m2
Ja bih voleo i ti da odes odavde al' jebiga, ne mere sa tom tvojom skolom.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ma ne radi se o tebi licno , govorim uopsteno Smiley

Meni je logicno i ispravno razmisljanje .. da ljudi koji odu odavde nemaju moralno pravo da se bave ni Srbima ni Srbijom Smiley
Lako je da budes Srbin u Svedskoj sa njihovim drzavljanstvom .. za ciji standard i normalan zivot su se borile generacije i generacije Svedjana.

Da je ikako moguce ja bih bio za to da onima koji odu bude oduzeto drzavljanstvo i mirna Backa.
Tvoje misljenje koliko imalo neke logike je kontraproduktivno, jer svaki revolucionar je morao da napusti svoju zemlju da vidi kako je van i da se vrati da popravi ono sto ne valja, sad sto mi tretiramo intelekt i dobru zelju kao "petljanje" to je nasa greska.  Ja bih umesto oduzimanja drzavljanstva stvorio uslove da se vrade studenti i da rade u svojoj zemlji, a Srbija to ne radi uopste. Meni kada su rekli da sva moja skola koju sam stekao van Srbije ne znaci nista, i da bih morao ponovo da pohadjam Srednju skolu, verovatno i faks, pri tome da ispolazem sve u roku i da cekam bog zna koliko dugo da bih radio, sta da ti pricam. Vec sam pricao da mi imamo Doktore koji su otisli dobili Doktorat i vratili se u Srbiju samo da bi saznali da moraju da cekaju godinama ako i tad dobiju nostrifikaciju.

Da je Srbija normalna zemlja, sa normalnim uslovima niko ne bi odlazio, ali nije. I ovde se opet ne obraca paznja na uzrok vec na posledicu, sto nikako ne moze da pashe.

Uostalom, mi koji smo van ovde pricamo o Srbiji, i mi ne uticemo na unutrasnju politiku ili bilo sta, tako da ne moras da se brines o tome. Drugo, samo sto smo mi van, ne znaci da nemamo porodice o kojima brinemo, dosta nas je van bas zbog porodice da bi oni preziveli i imali sta im treba.  

Da su tako Srbi razmisljali nekada davno, mi bi jos ziveli u Srednjem veku, svi nepismeni jer je Crkva tako zelela, i zaludjeni religijom koja nije nasa.  Sad sto jes jes, uticaj Zapada je mogao biti smanjen, ali jebi ga, sta ces da smanjujes kada ljudi to grabe sada i shakom i kapom a ovamo su protiv Zapada. Apsurdistan potpun.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Srbije Idem vra

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.