Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Idem iz Srbije i ne vraćam se  (Pročitano 9002 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Jbt , kako da mi bude oduzeto državljanstvo kad sam u vojsci rizikovao da izgubim život boreći se za dupe nekog Beogradžanina koji se krio po hotelima. Sad ne baš za njegovo   Smile  Smile

Neko da mi spomene da ja nisam Srbin , mogu da izvadim vojnu knjižicu i ubijem ga na mestu.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2015, 22:59:43 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung 111111
@raven

Ne govorim ja zbog toga sto mislim da oni koji odu ugrozavaju one koji ostanu Smiley
Ja mislim da sam lepo napisao "Moralno pravo" .
Srbija nije autobuska stanica..a ljudi koji ostanu u Srbiji nisu radnici na toj stanici Smiley

Ali mnogo je lakse da sednes u bus,avion ili voz i odes gde je standard veci nego da sa ostalima pravis standard.
I po svemu sudeci,Srbija za sad mora da trpi seljakanja pojedinaca ..koji jelte ako se zajebu mogu uvek da racunaju da imaju gde da se vrate.

Ja bih im samo to pravo ukinuo.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Jbt , kako da mi bude oduzeto državljanstvo kad sam u vojsci rizikovao da izgubim život boreći se za dupe nekog Beogradžanina koji se krio po hotelima. Sad ne baš za njegovo   Smile  Smile

Neko da mi spomene da ja nisam Srbin , mogu da izvadim vojnu knjižicu i ubijem ga na mestu.  Smile
Cim napustis Srbiju ti vise nisi Srbin. Ja sam eto naucio nesto novo.

@raven

Ne govorim ja zbog toga sto mislim da oni koji odu ugrozavaju one koji ostanu Smiley
Ja mislim da sam lepo napisao "Moralno pravo" .
Srbija nije autobuska stanica..a ljudi koji ostanu u Srbiji nisu radnici na toj stanici Smiley

Ali mnogo je lakse da sednes u bus,avion ili voz i odes gde je standard veci nego da sa ostalima pravis standard.
I po svemu sudeci,Srbija za sad mora da trpi seljakanja pojedinaca ..koji jelte ako se zajebu mogu uvek da racunaju da imaju gde da se vrate.

Mogu samo reci da mi je drago da se ti ne pitas po pitanju imanja tog prava ili ne, i kao sto rekoh, kompletno nazadno razmisljanje.  Samo se pitam da li bi isto tako postupio kada bi sutra dobio papire za neku stranu zemlju  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
LG Nexus 5

Ne vredi ti to nista. Pa koliko je samo izbeglica po Srbiji koji godinama pricaju kako je kod njih u Kninu bilo sve bolje nego ovde. A tek nase predivno Sarajevo, taj zrak, ta raja, ma nigdje tako neceg nema na kugli zemaljskoj, a ovaj pisljivi Bjeograd je sranje. Nema nigdje djeset upola slukom pojest i kakav tulum ciniti.

Ravene, jasikasi misli za moralno pravo uredjivanja Srbije iz inozemstva. Smiley
« Poslednja izmena: 29. Apr 2015, 23:06:17 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Kažu da dijaspora takođe svake godine u Srbiju pošalje po nekoliko stotina miliona evra...  Smile
To je notorna laz, mi "lazni Srbi" koji ne zivimo u Srbiji smo najveci izdajnici SrBskog naroda i Srbije, samo pitaj odredjene forumase ovde, osim naravno ako ne zivimo u Rusiji ili tako nekoj drugoj zaledjenoj lokaciji, e onda smo ok.

Ovo je samo pokazatelj koliko je Srbija otisla u kurac, i koliko smo mi kao narod generalno pukli.  Jeste, ne slazem se da je ova mala trebal da bude u novinama, ali isto tako je i trebala da bude u novinama, jer treba ljudi malo da razmisle o buducnosti, ali to se ne radi.

Ako neko ode, daleko mu krasna kuca, samo da ostavi Srbe i Srbije na miru i da ne kaze ista sta valja i sta ne valja, jer Srbi u Srbiji najbolje znaju za koga glasaju i sta valja i ne valja u Srbiji, sto se da videti iz godine u godine u masovnoj rasprodaju svega postojeceg, jebanja u mozak sto se tice 'zlatnog doba' ili cene struje, tv pretplate, jednog poreza, druge inflacije, privatizacije, tranzije i suvereniteta  i integriteta.

Sta je po vama bilo najbolje? Da neko sedi i osedi u Srbiji bez posla sa zavrsenom diplomom, i samo ce na taj nacin pokazati da je "PRAVI" Srbin ili "PRAVA" Srpkinja.  Treba se zapitati zasto deca masovno beze iz Srbije, da rade kojekave poslove po svetskim vukojebinama, ali ne, ajd da pljujemo dijasporase, (barem dok se ne desi neko vece sranje i trebaju pare za poplave, hranu, odecu itd) jer tako je najlakse skrenuti paznju sa onih koji su odgovorni.

Ovamo se zalazemo za Srpstvo, drkamo na Putina, svrsvamo na Rusiju, kukamo za "Srpsko Kosovo" i nadamo se nekom vecem sranju da ga vratimo u nase ruke, ali bez vojske ili ikakve opreme.  Pri tome slusamo vladu koja laze li laze, i to je sve ok, jer su svi ubijeni u pojam osim kada treba da se pljuje po onima koji su pobegli glavom bez obzira, e onda imamo snage nesto da kazemo, ali da li je to zbog toga sto je tako lakse, ili je u pitanju zavist, to cu ostaviti na vama da odlucite, posto vi sve najbolje znate, i umete da prezivite sa 25000 mesecno, da platite sve racune i bog da vas vidi do sledeceg poskupljenja svega postojeceg.

Da je ova drzava bila pametna pa stvorila sistem nostrifikacije, pa barem tu decu i radnu snagu sto su se skolovali da vrati kuci da rade u svojoj zemlji, ali nije jer boli ih kurac, vazno je da se igramo sa helihopterima i da ubijamo ljude zarad politickih problema, pri tome sisajuci Americki tuki, i prodavati dushu za shaku dolara.

Inače, ova tema (ne mislim na burek temu, nego na celokupnu večitu debatu oko odlaska mladih) se najbolje može opisati onim poznatim vicom o Srbima kada bog obilazi pakao sa đavolom pa naiđu na kotao gde se kuvaju ljudi u govnima, ali pored jednog kotla, za razliku od ostalih, nema đavolčeta :

- A zašto ovde nema đavolčeta da spreči ljude da pobegnu iz kotla?
- Pa zato što su tu Srbi. Kod njih čim jedan proba da se spase, ostali ga odmah povuku nazad.
  Smile  Smile

E to je najbolji opis Srbije, ili barem ove večite debate o odlasku iz nje. Ili ćeš uz nas da budeš glupa zatucana Srbenda koja će da svršava na ________ (dopisati ime omiljenog uništitelja zemlje) i radosno se brčka u blatu i bedi sa svima ostalima ili ćeš da digneš ruke i probaš da odeš (pa kako ispadne, nek ispadne, tvoje je dupe, tvoj izbor) i odmah da budeš etiketiran kao izdajničko govno koje treba ili sprečiti u tome ili ekskomunicirati zauvek.  Smile Bez obzira što ćeš ti kad odeš, najverovatnije nastaviti da pomažeš i izdržavaš Srbiju više nego jebena Skupština i Vlada i sva govna u njoj zajedno.  Smile

Inače, ja još uvek čekam odgovor na moje pitanje - šta to pomenuti talentovani mladi treba da urade da nastave da se bave time čime su dobri, a da ostanu u Srbiji?
« Poslednja izmena: 29. Apr 2015, 23:10:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Koliko znam ljudi koji od sopstvenog rada zive veoma dobro i nikada niko ne potegne da napise naslov tipa: Cudo u Srbiji - U zemlji dembeliji neko i zaradi nesto.
Ljude ne zanima to, uvek je bitno patetisanje i kmecenje na sve strane...znam dosta ljudi koji su otisli zbog boljih uslova a znam i dosta koji su se vratili svako se pronalazi tamo gde mu odgovara.
Ali je tuzno koliko smaraju sa ovim pricama...terajte se u kurac svi zajedno u Nemacku gde ne kasne autobusi i gde mirise cvece samo ne silujte ljudima mali mozak.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0

Ravene, jasikasi misli za moralno pravo uredjivanja Srbije iz inozemstva. Smiley
A ha, pa lepo, lepo.

@hkj
Tako je brate. Meni isto tako nije niko rekao sta sam ja predlagao za sve ove godine da bi unazadilo i ostetilo Srbiju, osim sto sam rekao istinu kao i uvek, svidjalo se to ljudima ili ne.  A odgovor na tvoje pitanje je verovatno na nivou, eto im njive i nek kopaju i bave se zemljoradnjom sa svojim diplomama, jer Srbiji trebaju zemljoradnici vise nego neke druge profesije (sto ono, ima neke logike jer smo mi ipak zemlja za agrikulturu ali to sve ima svoju granicu).

@cg_ac
Brate ima posla da se nadje, ali da li je taj posao dovoljan da se zivi od njega, da imas penziju, da imas normalne uslove? Sa kojim god sam prijateljem pricao svi su mi rekli isto, rade po 60-70 sati ako ne i vise nedeljno za neku bednu platu bez beneficija, ni to nije zivot za neku buducnost na duze staze.  Fizikalija uvek moze da se nadje, ali zar ne bi neko pokusao da zivi bolje a ne da radi ko stoka do kraja zivota?

Uostalom i sam vidis koliko je sve skupo po Srbiji i da su uslovi ocajni, u tome je problem, prvi i najveci.  Imamo deficit u svakom sektoru osim Politike i Policije, i umesto da se radi na tome, oni ruse i ono malo sto je ostalo. Na 100 radnickih mesta imas 10000 da ide na konkurs, to nije normalno.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Najiskrenije, mene daleko više smaraju budalaštine iz SNS sekte koje svakog dana iskaču gde god se okrenem, nego ovi tekstovi o ogorčenim mladima koji izađu u novinama jednom mesečno. Čak i ako je tekst o nekom menadžeru iz Novog Sada koji ne može da nađe posao.

Jer menadžera i slične ću da vidim jednom i zaboravim, a smrdljivi otpad iz političkih stranaka i njihove mongoloidne sledbenike moram da trpim svakog dana. Da ne pričam o tome da menadžer i slični kukumavci osim što umeju da smaraju, ne čine nikakvu štetu zemlji, dok otpad u skupim odelima (nebitno koji, zna se da su za mene sve to ista govna) svakog dana još više gura zemlju u blato a ovamo mi pričaju kako im je stalo do zemlje i kako se žrtvuju za nju. A njima puuuuucaaaa kuuuraaaac onako žešće im puca da se čuje čak i u Albaniji...   Smile

Al ne, naravno, nije problem otpad u odelima i glupava masa koja drka na njih, problem su mladi naučnici, talenti i mladi radni ljudi koji pokušavaju da naprave nešto od sebe i koji opet, čak i kad je napuste, ne zaboravljaju na Srbiju nego je izdržavaju i pomažu kad god mogu. Naravno, svi su krivi i svi su problem sem otpada u odelima!  Smile

Citat
Tako je brate. Meni isto tako nije niko rekao sta sam ja predlagao za sve ove godine da bi unazadilo i ostetilo Srbiju

Nisi hteo da ostaneš da praviš braći društvo u bazenu blata i da malo fap fap na ________ (dopisati po želji). Sram te bilo.  Smile  Smile Sad ko te šiša, ne trebaš nam ni ti ni ostali preko ni vaše pare. Ide nam odlično bez vas i ići će nam još bolje.

Samo sačekajte 2017. i videćete. Najebali ste. Ima mi vama da šaljemo pare! 
« Poslednja izmena: 29. Apr 2015, 23:31:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Najiskrenije, mene daleko više smaraju budalaštine iz SNS sekte koje svakog dana iskaču gde god se okrenem, nego ovi tekstovi o ogorčenim mladima koji izađu u novinama jednom mesečno. Čak i ako je tekst o nekom menadžeru iz Novog Sada koji ne može da nađe posao.

Jer menadžera i slične ću da vidim jednom i zaboravim, a smrdljivi otpad iz političkih stranaka i njihove mongoloidne sledbenike moram da trpim svakog dana. Da ne pričam o tome da menadžer i slični kukumavci osim što umeju da smaraju, ne čine nikakvu štetu zemlji, dok otpad u skupim odelima (nebitno koji, zna se da su za mene sve to ista govna) svakog dana još više gura zemlju u blato a ovamo mi pričaju kako im je stalo do zemlje i kako se žrtvuju za nju. A njima puuuuucaaaa kuuuraaaac baš baš onako...    Smile

Al ne, naravno, nije problem otpad u odelima i glupava masa koja drka na njih, problem su mladi naučnici, talenti i mladi radni ljudi koji pokušavaju da naprave nešto od sebe i koji opet, čak i kad je napuste, ne zaboravljaju na Srbiju nego je izdržavaju i pomažu kad god mogu. Naravno, svi su krivi i svi su problem sem otpada u odelima!  Smile

Citat
Tako je brate. Meni isto tako nije niko rekao sta sam ja predlagao za sve ove godine da bi unazadilo i ostetilo Srbiju

Nisi hteo da ostaneš da praviš braći društvo u bazenu blata i da malo fap fap na ________ (dopisati po želji). Sram te bilo.  Smile  Smile Sad ko te šiša, ne trebaš nam ni ti ni ostali preko ni vaše pare. Ide nam odlično bez vas i ići će nam još bolje.

Samo sačekajte 2017. i videćete. Najebali ste. Ima mi vama da šaljemo pare! 
+100
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Brate slatki ajde malo da pricamo realno...ortak mi ima oko 6700 evra platu u Nemackoj njemu su izlazci luksuz npr. radi kao elektroinzinjer u nekoj fabrici. A rabajta poprilicno...i znam jos par ljudi iz mog veoma bliskog okruzenja koji su se manje vise dobro snasli Norveska/Svedska i isto Nemacka...i svaka zemlja ima prednosti i mane.
Daleko je da se uporedjujemo sa njima, ali da li je i realno uporedjivati se sa istima....uporedjivati zemlju koja je u kurcu 30 godina...
I Island je bio oaza pa su preko noci pukli, i skoro je bio tekstic koliko je veliki odliv stanovsnistva bio tokom krize.
I ta prica odes preko i odmah zivis kao car...moze ali kada odes tamo, stekas pare i dodjes u Srbiju i zivis kao lord par meseci ili isteras kera jedno nedelju dana...
Moj dobar ortak otisao u SAD, zaradio lovu, vratio se ulozio u svoj biznis zeni otvorio kozmeticki salon sebe zadovoljio firmom za obradu prohroma i obrce odlicnu lovu.

E sada ako stavljamo na tas kvalitet zivota naravno da je kvalitetniji u razvijenim zemljama...da se vratimo opet...uporedjivati 30 godina sjebanu zamlju sa kvalitetom zivota u Norveskoj ili Svedskoj  Smile
Ali i ovde se moze zaraditi i ziveti lepo iako je sve sjebano do bola.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: vra Srbije Idem

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.