Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:08:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ideja za sopstveni biznis  (Pročitano 54063 puta)
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
  Ideja nije loša , pošto si je sigurno razradio u glavi molim te daj još nekoliko podataka :
- Koliko košta mašina ? I koliko je velika?
- Gde ima sirovina da se nabavi ?
- Šta misliš kolika je potreba našeg i susednih tržišta za tim proizvodom.?
- Koliko je proizvođača na evropskom tlu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
1. imas sajt u mom prethodnom postu.
sa sve cenama, velicinom, sa automatizovanim merenjem debljine i elasticnosti pa do onih kojima licno moras da meris i ispravljas.
oprema je velika toliko da moze da stane u jednu sobu 4x4

2. moras da se raspitas od kojih legura se tacno prave zice(ima neka varijanta sa hromom i sl) odes do neke zelezare u srbiji ili bilo cega drugo i pitas koliko bi kostalo jedno 200 kg zice debljine:
podaci za sve vrste.
sve naravno uzmes na veliko(bar za godinu dana) i nece izaci skupo.
prvo naravno uzmes uzorke iz vise fabrika, testiras ih, nudis muzickim skolama na testiranje besplatno, pa ako im se svidi, dobijaju po promotivnim cenama.
tako bar na pocetku.
posle, kada budes osvojio trziste, ato bi trebalo da bude za godinu dana teskog rada, dizes cenu.
konkureecnija na balkanu ti je 0.

3. ako budes prodavao komplet za 100 din, ubrzo ces biti bogat.
moras da obidjes drzavu.
prvo na netu pogledas spisak svih muzickih skola u srbiji.
kontaktiras ih preko fona, i kazes im cime se bavis, trazis od direktora da te primi.
napravis ugovor sa svim zainteresovanim.

naravno, imaj na umu da ne pravis zice samo za el gitaru, vec i za akusticnu, tamburice, violine ,kontrabase....sve zicane instrumente, ali za svaki je posebna prica..
bitno je da birkmajerova masina(sa sajta sa prethodne strane) sve to pravi!
dakle, u pitanju je samo materijal!

dakle, mozemo nesto da izracunamo, ali to bi bilo ofrlje.
ne mozemo sa sigurnoscu da tvrdimo kolika bi potraznja bila, jedino znamo da bi bila velika.
u svakom slucaju, trziste od nekoliko desetina miliona.
jbg. malo je otezavajuca okolnost sto su rumunija i bugarska u EU, pa imaju pristup nemackoj robi bez carine, ali, nemcima su plate vece, pa je verovatno i proizvodnja skuplja tako da mozes tu nekako i ti da se ugajbis.
za sada, sigurno trziste ti je sve okolne neEU drzave, grcka, rumunija, bugarska...nije malo!
mozda ti i djelic da neke benificije na ovako maestralnom planu.  Smile
pa ti izvoz bude po posebnim pogodnostima...sto nije malo verovatno.
zemlja vapi za izvozom!

4. mnogo.
dovoljno da ceo svet snabde zicama.ali to apsolutno nista ne znaci.
oni imaju milionske prihode, ti si sitna zverka koju oni nece ni osetiti.
neki nemacki prozivodjaci zica menjaju opremu s vremena na vreme, pa 'stare' masine za zice prodaju povoljno.
treba se raspitati, zanm samo da su masine normalno ocuvane, rade posao isto kao i nove, samo sporije.veliki proizvodjaci proizvode na milione zica, pa im je potrebno ono sto tebi nije-enorman brzina proizvodnje.

eto.
plan je 100% ostvariv, samo je potreban neko ko ima nesto kesa za pocetak, i mnogo vremena. ja sam student, palim uskoro preko, tako da prepustam ovo nekome ko je zainteresovan.
poz! Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
 Hvala , sretan put nadam se da ćeš uspeti . Ako nešto poradim po ovom  tvom planu javiću se preko  foruma , jer gde da odeš forum će te pratiti Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 449
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung X 160

Jel si razmisljao da prodaješ diskove na buvljacima ,samo pazi da te inspekcija ne ćapi  Smile

IP sačuvana
social share
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 800
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Plantaza lesnika, ja o tome mastam otkad znam za sebe Smiley
zavisno gde zivis ali verujem da u srbiji juzno od beograda moze da se nadje solidan plac za 2000 evra ili da se iznajmi za te pare na  10tak godina... a lesnici prve godine od sadjenja imaju oko pola kile na drvetu ... posle se okaleme i prinos za 2 godine bude oko 30 kila na stablu tj u toj krosnji... pa racunica je jasna ako imas 100 stabala, po najmanje 20kila Smiley 2 000 kila, cena je negde oko 200 po kili a mozes i da ih ljustis i sta znam sve ... dodje do nekih 400 000 dinara ... tako ja sve kontam ...
ja podigao 3 hektara lesnika prosle jeseni i ove jos 1... bice para  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ovo je skroz zanimljiva tema i ja dugo razmisljam da pocnem nesto svoje, mimo porodicnih poslova... ali vrlo tesko je naci pravu stvar. Sto se tice lesnika jedan moj prijatelj je iz nekih evropskih fondova, nekih donacija i uz dva partnera napravio nepreglednu plantazu lesnika u Simanovcima. On je prodao 2 stana kolko ja znam i ulozili su mnogo velike pare(ako kazem sve ukupno njih trojica i te donacije mislim da to ide preko pola miliona eura), oni vec 3 godine cekaju rezultate al kolko ja znam jos uvek nista konkretno se ne desava u smislu nekih velikih prihoda. Mozda i ja ovde nadjem neku ideju, a uzimajucu u obzir da su mi sredstva prilicno ogranicena, ko zna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dali neko zna kako se prolazi sa tovnim pilicima?Dali postoji mogucnost otkupa celog turnusa oko 1 000 komada. Kakvo je trziste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
BlackBerry bold
moj savet ti istražiš situaciju sa ćurkama.
ima nekih lepih primera izvoza u ameriku i neke druge zemlje, naravno do 25 kg težine.
kada je reč o domaćem tržištu mislim da je to malo zapostevljeno, ali ako prodje kroz sušaru....
to može biti pogodak!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Najbolje je kad radis za drugoga, ne razmisljas o propasti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Tema je "Ideje za sopstveni biznis" a vi ovde o pilicima i curkama.
Kao sto je par ljudi vec pomenulo berza je najbolji(doduse sporedni biznis).
Vazno je ne zaletati se nego krenuti od pocetka i snimiti kako to sve funkcionise, prouciti analize. za pocetak se "igraj" trgovanja dok ne skontas kako, zasto i kad. I kad se napokon krene ulagati pametno i naravno(najvaznije) ne biti pohlepan.
Berza je posao koji nikad nece propasti i uvek imas sansu da se izvadis, naravno ako se drzis onog dela "ne biti pohlepan".
Ali kao i svaki drugi posao ni berza nije 100% siguran profit ali sta je kod nas sigurno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:08:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.