Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 13:30:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ideja za sopstveni biznis  (Pročitano 54056 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Plantaza lesnika, ja o tome mastam otkad znam za sebe Smiley
zavisno gde zivis ali verujem da u srbiji juzno od beograda moze da se nadje solidan plac za 2000 evra ili da se iznajmi za te pare na  10tak godina... a lesnici prve godine od sadjenja imaju oko pola kile na drvetu ... posle se okaleme i prinos za 2 godine bude oko 30 kila na stablu tj u toj krosnji... pa racunica je jasna ako imas 100 stabala, po najmanje 20kila Smiley 2 000 kila, cena je negde oko 200 po kili a mozes i da ih ljustis i sta znam sve ... dodje do nekih 400 000 dinara ... tako ja sve kontam ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
A jel ima organizovan otkup ili .....?
Kolko kosta jedno drvo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
dobra ti je ideja ja vec imam jednjo njivce koje dajem da ga radi drugi a mogu da posadim lesnike,samo neka neko napise ima li posla oko njih i sta dalje sa lesnicima i dal zahtevaju prskanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
buducnost je u smecu i reciklazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
BlackBerry bold
dobra ti je ideja ja vec imam jednjo njivce koje dajem da ga radi drugi a mogu da posadim lesnike,samo neka neko napise ima li posla oko njih i sta dalje sa lesnicima i dal zahtevaju prskanje
ma samo ti njih posadi. kod njih je jedino bitno da se prime.
kada rode, pokupi ih, deo izmelji, deo samo oljušti i kreni polako od poslastičare do poslastičare (prodavnice zdrave hrane, palačinkarnice i td).
ako ti krene kako treba, registruj radnju, kupi mašinu za zatvaranje kesa i počni da ih pakuješ u njih.
registracija ti je potrebna ako želiš da prodaješ solidnu količinu i da širiš posao (drugim radnjama je prioritet da kupe robu preko računa), a ako želiš da ostaneš samo na proizvodnji sirovina onda možeš da se baviš proizvodnjom kroz registrovano seosko domaćinstvo (ovaj potez bi ti doneo neke benificije u odnosu na status quo).

lešnike u velikoj meri uvozimo na prvom mestu iz turske i oni su deficitarna sirovina u srbiji!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
razmisljala sam o reciklazi flasa ali ne isplati se jer masina je skupa i placaju 1oo eura jednu tonu . A da bi otplatio masinu i sve ostalo treba ti dosta vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
eto, posto cu studrati jos par godina, a do tada ce neko vec da se seti, neka taj neko budes ti,  odacu ti moju tajnu:

podigni kredit i uvezi iz nemacke string winging machine.
bices jedini na balkanu, imaces trziste od oko 50 miliona ljudi od kojih oko svaki 200ti svira neki zicani instrument.
posao je lak,samo ti treba pocetni kapital od 40k eura. prodaj stan i
bices milioner za 15 godina.

nema na cemu.

kada uspes, javi se dobrom starom Kraljevicu i casti ga pice u tvom novom hotelu Smile
srecno!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
naravno da zahtevaju brigu oko njih kao i svaka poljoprivredna kultura.. zavisi od vrste tj prohteva iste za vlagom i priharanom tako da se u mnogome razlikuje... ali i strucna pomoc od nekog nije mnogo skupa znaci 3 strane kucanog teksta o sistemima zalivanja i prihrane, orezivanja i slicno...
Iako mi je to struka, nista poblize ne mogu da ti kazem jer bi trebao da otimam neku literaturu koja mi je jako tesko dostupna gotovo nedostupna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
hvala procitacu na nekom sajtu. Volela bi da se ukljuci jos neko u idejama jer nas toliko ima koji smo ostali bez posla i da se malo vise komentarise na tu temu,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ja sam bio mrtav ozbiljan kada sam pominjao pravljenje zica za gitaru.

koristan sajt:
http://www.birkmaier.com/musik-02.htm

cak sam se raspitao u nasem zavodu za statistiku na trzistu i rekli su mi da nema nigde u srbiji niko ko pravi zice za gitaru.

ima sajtova na kojima je mapa evrope i sve manufakture(fabrikice) koje prave zice i sve su rasporedjene u EU(najvise nemacka, pa francuska i sl...)

dakle, tu su najcistije pare.
ako je neko zaiteresovan, ali ozbiljno, mogu da pomognem sa jos nekim informacijama...
tu je kapital, ogroman kapital
100% neces moci da proizvedes koliko ti trziste bude trazilo.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 13:30:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.