Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect. Morpheus: Everything begins with choice. Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Ti samo lažeš Kristal. Ja do sada nisam vidio negde da se masturbira na paradama. Ako nađeš obavezno stavi ali da se radi o paradi ponosa.
Evo linkovi, nisam uspeo da pogledam sve, jer mi stomak ne dozvoljava ali tacno pamtim lika koji je masturbirao na prozoru, pa je onda finalni proizvod bacio na odusevljenu masu:
Glupo je da nađeš neki izolovan primer grupe budala.
Nije to "izolovan slucaj", to se ponavlja iz godine u godinu. Pa i sama "gej parada" je nekad bila izolovan slicaj, a znamo sta je danas, sve se otima kontroli ako se dopusti.
Citat
Jer ja isto mogu staviti ovakve slike
Ne znam zasto meni pokazujes te slike? Ja sa doticnima nemama dodirnih tacaka, a ti se izjasnjavas kao "peder", zar ne?
Citat
Mogao bi i ja reći da se na slikama vidi kakvi smo mi Srbia kao nacija.
A iz tvojih poruka se moze reci da se tacno vidi propaganda gej ideologije, srbofobija i heterofobija. Ja cak ni ne tvrdim da su svi homoseksualci isti. Vrlo je perverzno da prema par slicica sudis citavoj naciji, to je ves problem ksenofobije, mozda i pritajeni rasizam! Slicno tome, ja mogu da mapisem "Vidis kakvi su Amerikanci, kada dopustaju da im ono seta ulicama u onakvom stanju?", sto je glupo, vecina Amerikanaca jesu zombirani ali ne svi.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2015, 07:14:58 od 85Kristal »
Znao sam šta ćeš da staviš tako da sam unapred sve rekao!
Vrlo je perverzno da prema par slicica sudis homoseksualcima o njihovom ponašanju iako to nema veza sa Gay Prideom što si stavio. A nema veze ni sa svim homoseksualcima.
Zato sam i rekao da bih i ja mogao da generalizujem kakvi smo mi prema onim budalama na slikama. A nisam rekao da kažem već da bi mogao.
Ignorišeš šta kažem, okrećeš i teraš svoje. Generalizuješ na izolovanim slučajevima.
Dobro pregledaj video sa pravog Pridea Kristal i ako nađeš nekog da masturbira javno javi nam. Nije fer da budeš licemer sa nečim što nema veze sa prideom.
Znao sam šta ćeš da staviš tako da sam unapred sve rekao!
Dakle, znao si ali si i dalje pitao "o cemu ja to pisem"?
Citat
Vrlo je perverzno da prema par slicica sudis homoseksualcima o njihovom ponašanju iako to nema veza sa Gay Prideom što si stavio. A nema veze ni sa svim homoseksualcima.
Ne sudim homoseksualcima, vec navodim sta je tendencija homoseks. propagande. Ovo nisu homoseksualci, ovo su pokondirene tikve i idioti. Ja sam rekao da nema veze sa svim homoseksualcima. Pa Dolce i Gabana su primer za to, protive se gej lobiju i usvajanju dece od strane homoseksualnih "parova". Ako nije gej prajd, sta je to bilo? Na slici su bili samo gejpederi, koliko ja vidim?
Citat
Zato sam i rekao da bih i ja mogao da generalizujem kakvi smo mi prema onim budalama na slikama. A nisam rekao da kažem već da bi mogao.
Ja ne vidim na tim slikama nista toliko sokantno, koliko na slikama gde se javno masturbira, onanise, urinira covek po coveku i sl.
Citat
Ignorišeš šta kažem, okrećeš i teraš svoje. Generalizuješ na izolovanim slučajevima.
Nisu to izlovani slucajevi, to se ponavljalo iz godine u godinu, sad su valjda stavili zabranu na to...ne znam.
p.s. Nemojte vi misliti da se "gej paradom" "osvaja sloboda". Gej NVO su samo deo sire slike ideje Novog Svetskog Poretka. Vi ste korisni idioti.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2015, 08:30:49 od 85Kristal »