Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I Trans parada za vruću jesen u Srbiji  (Pročitano 6249 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Sony 
Ove slike iz zadnjeg posta mnogo normalnije od onog klipa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.118
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
"zemlja bi nam bila gora od Saudi Arabije"

a sta njima fali

Sta njima fali? Lopov ukrade, seku ruku. Zena prevari muza, kamenuju je javno do smrti. Serijatski zakon.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
"zemlja bi nam bila gora od Saudi Arabije"

a sta njima fali

Sta njima fali? Lopov ukrade, seku ruku. Zena prevari muza, kamenuju je javno do smrti. Serijatski zakon.

pa kako ti mislis da drukcije mogu da se zauzdaju arapi mungosi

a ovde lopov ukrade nagrade ga funkcijom,zena prevari muza jos ga odere za alimentaciju

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Ti samo lažeš Kristal. Ja do sada nisam vidio negde da se masturbira na paradama. Ako nađeš obavezno stavi ali da se radi o paradi ponosa.
Evo linkovi, nisam uspeo da pogledam sve, jer mi stomak ne dozvoljava ali tacno pamtim lika koji je masturbirao na prozoru, pa je onda finalni proizvod bacio na odusevljenu masu:

18+

http://americansfortruth.com/2008/09/29/nudity-is-illegal-but-nudity-was-everywhere-at-folsom-street-fair/
http://americansfortruth.com/issues/homosexual-meccas/san-francisco/
http://barbwire.com/2014/08/05/san-francisco-public-nudity-ban-aftah-exposes-depraved-nudity-filled-alley-street-fair/
http://americansfortruth.com/2008/10/09/slavery-makes-a-comeback-in-progressive-san-francisco-headed-for-a-city-near-you/
http://americansfortruth.com/2008/07/30/nudity-fills-san-francisco-streets-again-as-cops-look-on-and-do-nothing-at-up-your-alley-street-fair/
http://americansfortruth.com/2010/11/09/more-public-sex-in-san-francisco-folsom-street-fair-2010/
http://americansfortruth.com/2007/10/03/tolerance-gone-wild-in-san-francisco-as-cops-stand-by-amidst-folsom-street-fairs-public-perversions-and-widespread-nudity/

Citat
Glupo je da nađeš neki izolovan primer grupe budala.
Nije to "izolovan slucaj", to se ponavlja iz godine u godinu. Pa i sama "gej parada" je nekad bila izolovan slicaj, a znamo sta je danas, sve se otima kontroli ako se dopusti.

Citat
Jer ja isto mogu staviti ovakve slike
Ne znam zasto meni pokazujes te slike? Ja sa doticnima nemama dodirnih tacaka, a ti se izjasnjavas kao "peder", zar ne?

Citat
Mogao bi i ja reći da se na slikama vidi kakvi smo mi Srbia kao nacija.
A iz tvojih poruka se moze reci da se tacno vidi propaganda gej ideologije, srbofobija i heterofobija.
Ja cak ni ne tvrdim da su svi homoseksualci isti.
Vrlo je perverzno da prema par slicica sudis citavoj naciji, to je ves problem ksenofobije, mozda i pritajeni rasizam!
Slicno tome, ja mogu da mapisem "Vidis kakvi su Amerikanci, kada dopustaju da im ono seta ulicama u onakvom stanju?", sto je glupo, vecina Amerikanaca jesu zombirani ali ne svi.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2015, 07:14:58 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Znao sam šta ćeš da staviš tako da sam unapred sve rekao!

Vrlo je perverzno da prema par slicica sudis homoseksualcima o njihovom ponašanju iako to nema veza sa Gay Prideom što si stavio.  A nema veze ni sa svim homoseksualcima. Smile

Zato sam i rekao da bih i ja mogao da generalizujem kakvi smo mi prema onim budalama na slikama. A nisam rekao da kažem već da bi mogao.

Ignorišeš šta kažem, okrećeš i teraš svoje. Generalizuješ na izolovanim slučajevima. Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Dobro pregledaj video sa pravog Pridea Kristal i ako nađeš nekog da masturbira javno javi nam. Nije fer da budeš licemer sa nečim što nema veze sa prideom. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Znao sam šta ćeš da staviš tako da sam unapred sve rekao!
Dakle, znao si ali si i dalje pitao "o cemu ja to pisem"?

Citat
Vrlo je perverzno da prema par slicica sudis homoseksualcima o njihovom ponašanju iako to nema veza sa Gay Prideom što si stavio.  A nema veze ni sa svim homoseksualcima. Smile
Ne sudim homoseksualcima, vec navodim sta je tendencija homoseks. propagande. Ovo nisu homoseksualci, ovo su pokondirene tikve i idioti.
Ja sam rekao da nema veze sa svim homoseksualcima. Pa Dolce i Gabana su primer za to, protive se gej lobiju i usvajanju dece od strane homoseksualnih "parova".
Ako nije gej prajd, sta je to bilo? Na slici su bili samo gejpederi, koliko ja vidim?
Citat
Zato sam i rekao da bih i ja mogao da generalizujem kakvi smo mi prema onim budalama na slikama. A nisam rekao da kažem već da bi mogao.
Ja ne vidim na tim slikama nista toliko sokantno, koliko na slikama gde se javno masturbira, onanise, urinira covek po coveku i sl.

Citat
Ignorišeš šta kažem, okrećeš i teraš svoje. Generalizuješ na izolovanim slučajevima. Smile
Nisu to izlovani slucajevi, to se ponavljalo iz godine u godinu, sad su valjda stavili zabranu na to...ne znam.

p.s. Nemojte vi misliti da se "gej paradom" "osvaja sloboda". Gej NVO su samo deo sire slike ideje Novog Svetskog Poretka. Vi ste korisni idioti.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2015, 08:30:49 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Citat
Ja ne vidim na tim slikama nista toliko sokantno, koliko na slikama gde se javno masturbira, onanise, urinira covek po coveku i sl.

Није ти шокантно да дегенерици имају ватрено оружје на неким вашарима? Па кад се понапијају и крене решетање Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Evo šta se dešava ako uriniraš javno ...   Smile

Mogu misliti šta bi bilo za javni seks u dekadentnim državama.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.