Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: И име мењају да би избегли плаћање алиментације  (Pročitano 14769 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Samsung 111111
iskustvo mi govori da su zene te koje u vecini slucajeva dete uce kako im je otac olos i slicne stvari cak i ako je covek sasvim na mestu u svakom pogledu... Mozda je to samo moje okruzenje ali znas kako kazu ne mozes rezonovati van svog iskustva Smile

+1
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
Mene su jos kao klinca naucili vaznu lekciju o tome Smile Nikad nemoj zeni dati da barata parama  Smile

Ima jedan primer iz moje bas bliske okoline gde je covek poginuo(ubijen nazalost Smile ) i koji je sve sto je imao osim kuce i stana ostavio burazeru Smile Kucu i stan je ostavio zeni i deci. Naravno burazer ih je izdrzavao, njegovu decu i dan danas osigurava za buducnost itd. Da je on te pare ostavio zeni danas bi stvari po tu porodicu mnogo drugacije izgledale Smile

jbg tako je kako je ....

@Sofi verujem da bih umeo da balansiram i da dajem koliko je potrebno... Ako nesto mrzim u zivotu to je kad me neko vuce za usi Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
tako i treba Smile
ali ne generalizujmo...čovjeka neko povrijedi tako da ga zaboli do 16-og koljena,pa ne misli da su svi ljudi loši ili takvi  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
SonyEricsson C902
Lepo po 200e nek izdvoje i majka i otac nebitno gde je dete,dati mu na ruke(podrazumeva se dete starije od 13 godina) ovako pare ipak treba davati majci što se mene tiče,doduše ima onih nesavesnih što bi pre kupile šminku nego detetu igračku. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
По нашем закону мужу могу да натоваре алиментацију за дете које чак није и његово. Тј. није да могу него аутоматски приписују очинство мужу чак и када постоје медицински докази да дете није његово. Није то баш тако редак случај. Једини начин да се извуче јесте да отац призна дете.

Očinstvo
Član 45.
(1) Ocem deteta koje je rođeno u braku smatra se muž majke deteta.
(2) Ocem deteta koje je rođeno u roku od 300 dana od dana prestanka braka smatra se muž majke deteta iz tog braka ako je brak prestao smrću muža i ako majka nije sklopila novi brak u tom roku.
(3) Ocem deteta koje je rođeno u novom braku smatra se muž majke deteta iz tog braka.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2011, 23:58:50 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S24
А ако нема брака, нема ни обавеза и ником ништа?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Postoje brojna resenja kako oca ili majku naterati da placa alimentaciju, jedna od njih je i administrativna zabrana, plus mogucnost da se na istu svaka 3 meseca vrsi korelacija sa kursem evra, recimo. Iako je dosta cesta pojava, meni je razvod nenormalna stvar. Uzmete se, resite da pravite decu, dodju na svet bebci i tek onda skapiraju da nisu jedno za drugo?! Smiley

Kako se objasnjava rapidno rastuci trend razvoda braka?  Smile

iskustvo mi govori da su zene te koje u vecini slucajeva dete uce kako im je otac olos i slicne stvari cak i ako je covek sasvim na mestu u svakom pogledu...

Ovo je nazalost tuzna istina. Mnogi propali brakovi i u mom okruzenju su takvi, skoro da ne postoji normalan razvod, ako izuzmemo filmove. Majka po pravilu uvek prica sve najgore o ocu, cak i ako on daje alimentaciju redovno. To dete ne bi trebalo da slusa jer je veliki hendikep kad neko odrasta od malena bez oca ili majke.

По нашем закону мужу могу да натоваре алиментацију за дете које чак није и његово.

Ovo je jos jedna tuzna cinjenica na koju se mozes zaliti ali zalba ne odlaze izvrsenje. Dok se ti sibas na sudu, prodje par godina, a alimentacija pici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Citat
meni je razvod nenormalna stvar. Uzmete se, resite da pravite decu, dodju na svet bebci i tek onda skapiraju da nisu jedno za drugo?

+ 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Recima Denija De Vita iz filma "Rat Rouzovih" - "Civilizovan razvod je kontradiktoran izraz"

Detetu trebaju oba roditelja, ne u smislu finansija nego u smislu pravilnog vaspitanja i odrastanja. To je mnogo bitnije nego da li ce otac odvajati deo plate za alimentaciju ili nece

Ne razumem ljude koji je ne placaju pa cak i ne daju pare deci makar u vidu kupovine necega sto tom detetu treba. Ipak su to njihova deca i to nema veze sa time kome je dete pripalo sudskom odlukom tj ko je dobio starateljstvo
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
А ако нема брака, нема ни обавеза и ником ништа?
Да. Осим уколико мајка не гони оца преко центра за социјални рад/суда али је потребан медицински доказ.

Ovo je jos jedna tuzna cinjenica na koju se mozes zaliti ali zalba ne odlaze izvrsenje. Dok se ti sibas na sudu, prodje par godina, a alimentacija pici.
Нема ништа од жалбе. Жалба ће бити одбијена чак и ако постоји медицински доказ да дете није његово. Напросто дете је рођено у браку и тачка. Једини излаз је да прави отац захтева очинство.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2011, 02:03:08 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.