Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: И име мењају да би избегли плаћање алиментације  (Pročitano 14793 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Samsung 111111
Pa bilo bi mi..ali ako je za visi cilj ..jebiga  Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
Detetu bih kupovao stvari ne bih davao njegovoj majci pare. Doduse ako bi ostali u dobrim odnosima i ako bih joj verovao onda bih joj davao pare na poverenje Smile Al mora da zna da mene niko nije zajebo dva puta Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
a zašto bi ti bio za*ebana strana? ovdje se govori o onim roditeljima koji su neodgovorni i loši,nedovoljno posvećeni. bez globalizacije. čim tako pričate,znači da vam je stalo do tog djeteta  i to je dobro..a odnosi  izmedju do juče 2 voljena bića su druga pjesma.
znam čovjeka koji je sjajan otac. jednostavno se nije slagao sa ženom(koristoljubiva da ne kažem šta i mnogo loš čovjek). razvedu se,odvede mu ćerku i nauči je da ga koristi maksimalno. ne samo što je i ona gad,nego je ova zapustila do te mjere da je jedna od istaknutih droca Smile a čovjek je divan,dobrica prava
« Poslednja izmena: 14. Mar 2011, 18:27:07 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
Zato sto zena moze da uzme te pare i da ih trosi na razna sranja a ne na moje dete Smile Zene imaju obicaj upravo to da rade.

PS: naravno u ne daj Boze takvoj situaciji voleo bih i da ucestvuje u zivotu svog deteta najvise sto mogu  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2011, 18:28:50 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
da,neke žene i to je žalosno.
ali ovdje je riječ o onima koje trpe nečiju neodgovornost Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
iskustvo mi govori da su zene te koje u vecini slucajeva dete uce kako im je otac olos i slicne stvari cak i ako je covek sasvim na mestu u svakom pogledu... Mozda je to samo moje okruzenje ali znas kako kazu ne mozes rezonovati van svog iskustva Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Detetu bih kupovao stvari ne bih davao njegovoj majci pare. Doduse ako bi ostali u dobrim odnosima i ako bih joj verovao onda bih joj davao pare na poverenje Smile Al mora da zna da mene niko nije zajebo dva puta Wink

Pa dobro, majku mu...to dete treba da jede, da ide na ekskurzije, kod zubara..to košta.Zar nije logično da i ti, kao otac, snosiš deo troškova?
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133

Pa dobro, majku mu...to dete treba da jede, da ide na ekskurzije, kod zubara..to košta.Zar nije logično da i ti, kao otac, snosiš deo troškova?
Platio bih mu ekskurziju i zubara i knjige Smile Ne vidim razlog zasto bih ja morao te pare da dajem njegovoj majci pa ona da placa to isto, iliti da odlucuje sta ce raditi sa tim parama potpuno nezavisno od naseg deteta.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Pa dobro, ne moraš, naravno, davati njoj na ruke...ali obaveze moraju da se ispoštuju.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
istina Brano,koliko se može,ali da se vidi da su oboje uz to dijete Smile
Orfe..pa da,znam toliko slučajeva,ne mislim da loših roditelja ima samo na jednoj strani Smile i taj tvoj stav je ok baš jer se držiš  toga da je dijete prioritet. samo,mama i upravlja novcem,treba joj u toku mjeseca i ne možeš na licu mjesta sve da obezbjediš. znam i slučaj gdje su dvoje razvedeni,imaju dvoje djece,čovjek maksimalno pomaže,ali samo jednu ćerku. ova druga ne zna za oca,znaš kako mi je žao Smile
a vjerujete li da mi je muka od onih slučajeva u Sve za ljubav  i sličnim emisijama,koji djavo se nakon 20 i kusur godina pokreće priča o novom početku,blabla pomirenja i ono-lagali su te da nas rastave Smile šta će kome da laže tada Smile Smile ili ono.kretao/la sam odavno,ima 10-ak godina,ali nešto me je sprječavalo. a udaljenost par sati vožnje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.