Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I gradjaninu Karadjordjevicu isecena struja pred slavu :(  (Pročitano 14223 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Svi monarhisti u Srbiji na jednom mestu... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Али боли тебе туки за доследност, важно је да ти самом себи делујеш либерално и просвећено, ко шиша логичну конзистентност, моралну доследност и остале реакционарне и заостале будалаштине.  Smile
ne bih rekao fasizam, pre nekakav rasizam ili kulturni sovinizam ako tako nesto postoji

rusi su pijandure, finci jos vece, nemci su organizovani do besmislenosti, francuzi znatno opusteniji od njih, spanci tek, sa italijanima uopste emotivniji od severnjaka, nordijaca i britanaca koji su ocigledno najsposobniji da stvore funkcionalne drzave, pa zato i moralniji od emotivnih juznjaka, mada je to verovatno stvar samodiscipline elite i onih koji bi da budu elita. mnoge male nacije istocne evrope su iskompleksirane, korejanci su sovinisti, japanci zavisnici od drustvene organizacije, srbi su poltroni.

i pri svemu tome sam i dalje za to da se svaki pripadnik svake od ovih nacija posmatra nezavisno, kao osoba za sebe.
i da su zakoni isti za sve. i liberalni
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0

rusi su pijandure, finci jos vece, nemci su organizovani do besmislenosti, francuzi znatno opusteniji od njih, spanci tek, sa italijanima uopste emotivniji od severnjaka, nordijaca i britanaca koji su ocigledno najsposobniji da stvore funkcionalne drzave, pa zato i moralniji od emotivnih juznjaka, mada je to verovatno stvar samodiscipline elite i onih koji bi da budu elita. mnoge male nacije istocne evrope su iskompleksirane, korejanci su sovinisti, japanci zavisnici od drustvene organizacije, srbi su poltroni.

i pri svemu tome sam i dalje za to da se svaki pripadnik svake od ovih nacija posmatra nezavisno, kao osoba za sebe.

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
o da. sta god mislili, opravdano ili neopravdano o nekoj velikoj grupi ljudi, to nista ne govori o pojedinom nasumicno odabranom clanu.

ako je veliki deo amerikanaca gojazan, da li je gojazan ovaj amerikanac koji stoji pred nama? moracemo da pogledamo
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
200 godina 155 godina robovlasnistva...

srbija 2000 godina interegalakticke transmisije...
« Poslednja izmena: 15. Dec 2015, 21:48:46 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.83
mob
Nokia krntija
@WSeeker

Ne znam koliko institucija monarha koji nema ni zakonodavnu ni sudsku ni izvrsnu vlast zaista cini zemlju stabilnom i siroke narodne mase pod kontrolom i na koji to nacin. Svi znaju da je monarh samo reprezentativna figura i da on nema nikakav uticaj na njihov zivot, ali uprkos tome ga i dalje cuvaju na prestolu i bukvalno nagradjuju koje cime samo zato sto postoji. Naravno, sigurno su u igri i interesi razlicitih grupa, ali bez podrske naroda to ne bi bilo moguce. A zasto to narod radi, da li je ocuvanje visevekovne tradicije, ma koliko ona bila u danasnje vreme prevazidjena, cak besmislena, toliko bitna stvar... to je sigurno kulturoloski fenomen u cije proucavanje ja ne bih da ulazim. Vec sam rekao da ga ne kapiram.

Sto se tice Engleske, nije da nesto zakeram, jer nije toliko ni bitno za moju poentu, ali to da je monarhija restaurirana kako bi Parlament uz pomoc njega lakse vladao... ne, restaurirana je zato sto je kralj imao veliku podrsku, kako u plemstvu, tako i u narodu. Carls II i brat mu Dzejms su imali i dalje velike ingerencije. Tek je posle Slavne revolucije i donosenja Povelje o pravima vlast kralja znacajno ogranicena.

No, kao sto sam pomenuo, totalno druga prica i ne toliko bitna za moju poentu, a poenta je da bi Englezi medju prvima trebali da shvate taj paradoks, jer su izmislili moderno narodno predstavnistvo. Istina, to nije kao ono u Francuskoj, ali bi opet ta ideja Englezima trebala biti bliska, pogotovo danas, kada je drustvo dostiglo vrhunac svog civilizacijskog razvoja. Umesto toga, oni jos uvek mole Boga da cuva kraljicu.

@ganderoleg

Nije ti dobra analogija. Komunisticka deca ovde i aristokratska deca drugde su mozda dobila status i privilegije, ali taj njihov status ne stiti nijedan ustav.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2015, 00:31:14 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Odoste daleko, nije tema ko je za monarhiju a ko nije...Tema je da li je lepo da jedan prestolonaslednik slavi slavu bez grejanja i u mraku. Opet kazem, nisam ljubitelj Karadjordjevica da ne bi Anea penila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
On nije prestolonaslednik pošto nema prestola koji bi mogao da nasledi.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2015, 16:59:32 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Chrome 47.0.2526.73
mob
Apple 15
Pa, nemoj tako... on je u naslednom redu, ali britanske monarhije.... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Onda bi kraljica Elizabeta trebalo da mu plaća račune, a ne naša država... mada, pitanje je i tamo koji je po redu Smile Nek neko javi Tomi da mu napiše pismo povodom priznavanje Kosova.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.