Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I gradjaninu Karadjordjevicu isecena struja pred slavu :(  (Pročitano 14051 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
ma sta su im uzeli? da nisu zaradili to ''sve'' na otvorenom trzistu boreci se sa konkurencijom? narod dao - narod uzeo. ende.
nemoj srati vise molim te. evo kad ih bas toliko branis, uzmi ti taj racun pa plati zajedno sa svojim istomisljenicima. ja nemam nista protiv...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Citat
ali ovo "gradjanin Karadjordjevic" nije ok

Шта је ок? Smile

Краљ није, принц такође. Он је само престолонаследник а тај престол не постоји одавно а врло је вероватно да никад више неће ни постојати. Дакле...шта је ок? Волухарица Карађорђевић? Српскијетежакјезик Карађорђевић? Smile

Citat
аравно Мргуде да треба да плаћа. Не видим никакав проблем у томе што му је струја искључена због неплаћања.

Само ме то интересује.  Smile Све остало је твоја нека борба са имагинарним обожаваоцима лика и дела комуниста, Броза, Мике Шпиљка (знаш ли ко је Шпиљку био носач акт ташне и кувач кафа? Smile ) и осталих Смоговаца Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80

ja sam mislio da su oni malo imućniji, ovako ispadoše beda Smile
Zato se princevi jos uvek nisu ozenili.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
On nije moj kralj. Cak i ne prica istim jezikom kao ja. Ne vidim zasto bi mu bilo ko bilo sta placao. Ako je to njegovo vlasnistvo nek placa struju i komunalije za svoju imovinu.

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Све остало је твоја нека борба са имагинарним обожаваоцима лика и дела комуниста, Броза, Мике Шпиљка (знаш ли ко је Шпиљку био носач акт ташне и кувач кафа? Smile ) и осталих Смоговаца Smile

Хмм, чекај да погађам... Smile

Да то није овај лик:

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Na sve strane su ti ideoloska braca koja se i dalje kunu u doticnog i govore kako je on najveci Srbin Smile

IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Na sve strane su ti ideoloska braca koja se i dalje kunu u doticnog i govore kako je on najveci Srbin Smile

А чија су то идеолошка браћа? Коме је твоја констатација упућена?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Pa tebi valjda Smile Ti si valjda promonarhisticki opredeljen? Smatras da je monarhija prava stvar i da je treba vratiti. Ako sam nesto pogresno razumeo onda me ispravi.

E znam nekoliko ljudi iz blizeg ili daljeg okruzenja koji su monarhisti i koji Vuka i dalje izdizu kako je on veliki Srbin i jedini posten politicar Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Sramota je zbog toga sto sve drzave izdvajaju i to dosta novca za kojekakve gluposti a ovi nasi ne mogu ni struju da im plate. Engleska izdvaja 44 miliona, ej 44 miliona i ponose se tim. Sramota.

A sto stati na struji?

Sramota je sto im se naplacuje voda, komunalije, sto placaju porez, sto im drzava ne placa svakodnevno pedikire, manikire, crnce da im masu lepezama. Pa onda svakom meseca da ih salje negde na egzoticna putovanja o nasem trosku...

Jer zaboga, sramota je da monrahijski paraziti sami placaju kao svi mi drugi...

Sine, ti si taj koji kaki.

Naravno da ne treba stati na struji.Treba im bar obezbediti pristojan zivot da se posle ne bi zgrazavali kao sa Jovankom Broz. A 5 000 000 za Srebrenicu moze...

Da se razumemo, ni meni se ne svidjaju Karadjordjevici ali ovo "gradjanin Karadjordjevic" nije ok. Koliko je Brozovih vila izdrzavano?

Ostala je vidimo stara komunisticka metoda da se za vreme najvecih svetkovina, slava, sluzbi u crkvama ljudima namerno iskljucuje struja i da se na taj nacin gradjani omalovazavaju .Ti isti, koji im iskljucuju struju su oni koji su im oduzeli sve, samo sto danas vladaju crveni sinovi i unuci

Nemoj da me mesas sa komunistima. Ni Titovi naslednici ne smeju da imaju nikakve posledice kao ni Karadjordjevici,

Struju moraju da placaju, i sve ostale komunalije kao i svi gradjani. Kad budemo monarhija onda nek se promeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Bas tako Shone, mada sa druge strane ne vidim razlog zasto bi bilo koja drzava bila monarhija. Zasto bi neko bio postavljen na pijadestal neke vlasti ili moci samo zato sto je rodjen od odredjenog oca i majke. Meni je sam taj koncept los.

Nebitno da li su u pitanju Karadjordjevici ili Brozovi, princip po kome ti rodjenjem dobijas vlast nad drzavom je meni gnusna. Iz ove perspektive koju imam sada bio bih protiv svakog pokusaja uvodjenja monarhije.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.