Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hugo Caves=Predsednik Venecuele~neograniceno~tiranija  (Pročitano 20961 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
како рече Феанор маскота ... а ниси чак ни занимљив  Smile
Требало би да промени форум, имамо ми наше маскоте пицајзлу, клиториса, мокија муџахида, данила и друштво..

edit:
kako bre gde sam cuo jesi ti normalan covek otvore podrzava komunizam koji je nastao od marksizma a marksizam ima za cilj da svi budemo jednaki i da milioneri ne postoje!!
Smile Smile Smile
Постајеш занимљивији, остани још малкице..
« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 16:49:36 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N97
@srkich

ti si neshto pomeshao. ja samo kazhem da ni jedan narod ne zasluzhuje diktaturu. o Kusti imam odredjeno mishljenje. ne slazhem se sa njim ali mislim da je pametan obrazovan i kreativan chovek koji ima plemenitu ideju ali malo naopak nachin da je sprovede.

@rinaka

pomeshao si uzrok i posledicu.
jedno je reci - ej vidi i maradona je antiglobalista ... svaka chast diego ... pravi si car

potpuno drugo je reci - aha, maradona je protiv globalizma, pa cu biti i ja ... maradona voli Uga Cavesa pa cu i ja

prva situacija ocrtava da ti je drago shto se maradona i ti slazhete u nechemu, a druga da ti pratish Maradonu u svakom segmentu zhivota.
mada jesi u pravu. da mi je on uzor, verovatno ne bih ni bio svestan koliki sam debil ... slazhem se.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 16:53:30 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ne zasluzuje do odedjenih granica ali najnormalniji narod mnogo lepse zivi u diktaturi nego u anarhiji preost primer jedna favela iz rija kako tamo obican covek zivi u demokratiji??
a kako bi zivero u diktaturi da ti mladi sa 18 god idu u vojsku jedno 4 mozda bi bilo drugacije da se razumemo ja u vojsci nisam iso niti cu da idem ali jednostavno za takve divljake nemozes drugacije tamo se puca gore nego u sarajevu za vreme rata policija ulazi u oklopnim vozilima kad nekog treba da hapsi a inace ovako uopste i ne ulaze e sad meni sa 2000-3000 hiljade evra u dzep verovatno je dobro na kopakabani a kako je obicnim i postenim ljudima koji zive u favelama i koji cine 70 posto populacije pitaj njih dali bi vise voleli kod caveza u diktaturu ili tu gde jesu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
prva situacija ocrtava da ti je drago shto se maradona i ti slazhete u nechemu, a druga da ti pratish Maradonu u svakom segmentu zhivota.
mada jesi u pravu. da mi je on uzor, verovatno ne bih ni bio svestan koliki sam debil ... slazhem se.
Nisam idolopoklonik bio niti cu biti imam svoje stavove i njih dvojica nisu kreatori mojih stavova , Maradona i Kusturica su pomenuti onako kao poznate licnosti  , prvog cenim iskljucivo zbog fudbala a drugog zbog filma i odredjenih stavova , sve u svezi antiglobalizma i protivljenja Americke politike koja se i nama obila o glavu ...
« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 17:20:50 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Hugo je covek koji je uspeo za kratko vreme da izvuce zemlju iz bede u kojoj je bila do njegovog dolaska.I danas ima dosta sirotinje ali ce uz novi mandat Hugo moci da zavrsi transformaciju zemlje i vojske i nedozvoli da Amerika kroji sudbine malim drzavama.Steta sto nema vise tako velikih ljudi poput Cavesa,nek mu je sa srecom i da jos 100 godina vlada. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung neki
Sjebace Amere k'o Kastro!
Procvetace Venecuela k'o Kuba!
Ne lipsi magarce do zelene trave!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ne shvatam kako neko moze da poredi zemlju koja se razvija od sopstvenih resursa i ameriku, englesku, italiju koje kradu tudju naftu, pa nije venecuela kao amerika ili engleska satanisticka zemlja koja ubija druge narode i krade im naftu kao sto se desava u iraku, avganistanu, nigeriji i ostalim africkim zemljama.
zille naravno venecuela ima siromasnih dosta ali sigurno je bolje raditi i ziveti tamo nego u ovoj nasoj zemlji!
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung neki
Plasim se da ce zbog emigracije u Venecuelu nekim strankama u Srbiji opasti biracko telo na nulu!  Smile

P.S.
Skoro svugde je bolje nego ovde, ali se bojim da Cavez nema mnogo veze s tim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Skoro svugde je bolje nego ovde, ali se bojim da Cavez nema mnogo veze s tim.

У туђем дворишту трава зеленија...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung neki
Nije da volim da citiram B92 ali:
ako je tebi dobro - onda nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.