Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hugo Caves=Predsednik Venecuele~neograniceno~tiranija  (Pročitano 20982 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Zato sam ja po difoltu protiv uvodjenja socijalizma. Uvek se nadje neki koji to iskoristi za sebe. Cush neograniceno puta se kandidovati. Sta je sledece, ustavna odredba da je nezamenljiv?!
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N97
@ srkich

I ? Je l pomogla diktatura da se stanje popravi ? Naravno da nije ... I ta Latinska Amerika nije jedan entitet. Tu postoje velike razlike u mentalitetu. U Kolumbiji se namerno odrzhava haos zbog droge a u Venecueli zbog nafte. Kad si chuo da je u Urugvaju izbio neki veliki konflikt ? Dovedi poshtene i odluchne ljude na vlast, obrazuj stanovnishtvo i daj im nadu i videcesh kako ce da procveta.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ti zmaju verujes coveku koji je za jednakost i protiv globalizma a ima milione stvarno interesantno ko dragan palma kad vice dfa svi imaju sto vise dece a on ima 2 sina!
prosto neverovatno kako ljudima je ispran mozak!!
da se razumemo ja nemam nista protiv emira sto gradi ravnu goru svaka cast za to i svaka cast i draganu sto je uradio ali mi se od nekih takvih izjava gadi koje su cist paradoks i nemaju veze sa mozgom!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Ali da nekom uzor bude polupismeni narkoman to mi bash ne ide u glavu. Simpatichan je on i meni, uz to ga smatram za najboljeg fudbalera svih vremena. Meni je barem omiljeni. Medjutim, da mi je on uzor za bilo shta u zhivotu osim fudbala, bacio bih se s' mosta.
Prvo , da ti je on uzor ne bi se bacio s mosta , još ne znam da se neko bacio s mosta zbog toga što mu je neko uzor , isto i ja mogu da kažem da mi je recimo Cedo uzor ja bih se zapalio , dalje , Maradona je antiglobalista i po tome osim po fudbalu je itekako poznat , dakle niko nije ulazio u njegvo obrazovanje i da li je ili nije pismen ,zbog eventualne nepismenosti i droge sigurno da nije i ne treba da bude ikome uzor alio kao št osi sam rekao u fudbalu a i u antiglobalizmu može da bude itekako uzor , mnogo puta do sad je davao podršku kako Kastru tako i  Cavesu sa kojima je i licno prijatelj , svakom na svetu bi godila njegova podrška  tako da kome god je on idol nema ama baš nikakav razlog da se baca s mosta ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako nije pitaj bilpo kog sitnog privatnika u venecueli dali mu je bolje sada ili pre caveza pa da vidis sta ce da ti kaze bande gangovi pljackaju i kurta i murta udaraju reket sad platis drzavi reket i miran si!
pa da bas je lepo u urugvaju stadion prima 120000 ljudi a ogradjen vodenim kanalom bodljikavom zicom i tu stoji antiteroristicka jedinica a kod nas kad se njih 200 izbodu dizemo dzevu kako to samo u srbiji ima e vidi se koliko ne poznajes juznu ameriku i njihov mentalitet!
zasto svi najozloglaseniji kriminalni gangovi u americi poticu i latinske amerike i ako su rodjeni tamo zasto kristijan golubovic nije kao nemci a rodjen je u nemackoj i zasto je nova generacija balkanskih lopova po zapadu rodjena upravo na zapadu a nisu kao svedjani zato sto je mentalitet cudo i da bi se mentalitet promenio treba 5 generacija da se promene pa i tada je pitanje dali bas sve moze da se promeni!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Скрич у чему је проблем што Куста има милионе? Зарадио човек поштено, не видим проблем..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ko kaze da ja imam problem sa kustom zaradio posteno i nikakav problem nije!
problem je u tome sto se covek bori protiv sveta milionera a sam je milioner ko kad bi se ja borio nprotiv cigareta a usim 1 kutiju dnevno problem je u paradoksu u nicemu vise!
meni nije problem ni miskoviceve milijarde ni kustini milioni ali problem je u tome sta milioner sere protiv milionera!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
problem je u tome sto se covek bori protiv sveta milionera a sam je milioner
Smile  Где си ово чуо??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
читам сада ове твоје постове ... па одакле ти образ мајке ти да после таквих бљувотина ти кажеш

Citat
ali mi se od nekih takvih izjava gadi koje su cist paradoks i nemaju veze sa mozgom!!

рекао сам што сам рекао и стојим иза тога ... а ти ако стојиш иза ових својих постова имаш неке кратке спојеве у глави  Smile

како рече Феанор маскота ... а ниси чак ни занимљив  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako bre gde sam cuo jesi ti normalan covek otvore podrzava komunizam koji je nastao od marksizma a marksizam ima za cilj da svi budemo jednaki i da milioneri ne postoje!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.