Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hugo Caves=Predsednik Venecuele~neograniceno~tiranija  (Pročitano 20940 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Nije da volim da citiram B92 ali:
ako je tebi dobro - onda nista.

Само се ти угледај на Б92...  Smile
Али моја је старија и доста паметнија од тог себичног, комплексашког става да је свугде боље него у рођеној земљи... Ја таквима обично пожелим сретан пут...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N97
Ako neko kazhe da je negde bolje nego ovde to ne znachi da ne voli Srbiju.
Skoro sve evropske zemlje su sredjenije od nashe. To ne znachi da ja hocu da bezhim odavde, vec da hocu da i Srbija bude sredjena. Isto tako u nekim stvarima mnogu i oni na nas da se ugledaju. Bolje se zezamo, ne spavaju kloshari po plochnicima u sred grada u tolikom broju, bolje i odgovornije radimo kad smo adekvatno placeni. Medjutim oni imaju odgovornije ljude koji upravljaju drzhavom, a i konstruktivniju opoziciju.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Skoro sve evropske zemlje su sredjenije od nashe. To ne znachi da ja hocu da bezhim odavde, vec da hocu da i Srbija bude sredjena. Isto tako u nekim stvarima mnogu i oni na nas da se ugledaju. Bolje se zezamo, ne spavaju kloshari po plochnicima u sred grada u tolikom broju, bolje i odgovornije radimo kad smo adekvatno placeni. Medjutim oni imaju odgovornije ljude koji upravljaju drzhavom, a i konstruktivniju opoziciju.

Он је рекао да је скоро свугде боље него у Србији...

Стање у Србији је такво какво је... Условљено објективним околностима...
Свако нормалан жели боље... Поента је то боље желети због себе а не зато што си комплексаш и гледаш у туђе двориште као што већина ради... Значи, нешто ти смета у Србији и то промениш... А не да се чешеш тамо где те не сврби јер то раде у западној Европи...

Притом тврдити да је у Србији горе него свугде је јадно и безобразно пре свега према земљи која је прелепа и која пружа много више него 80 % држава на свету...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
nije skoro svuda bolje. Nije bolje u najmnogoljudnijim zemljama sveta. Nije bolje u celoj Africi, i velikom delu Azije. Naravno to ne menja činjenicu da želim bolje za sebe i svoj narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N97
Fora je shto je u Evropi bolje, a ona nam je geografski najblizha. Naravno, nije bolje u svim segmentima zhivota. Srbija je sjajna, samo smo mi u njoj moroni i necu reci neradnici, vec inertni. Sporo se prilagodjavamo. Ja sam video i bolje i gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Е ја кад пролазим Дедињем видим оне виле и кажем ау што је њима боље него мени...  Smile
И онда ја то пожелим свом снагом...  Smile

Е на том нивоу ви причате и за такве примере је она "трава зеленија у туђем дворишту"...

Већ сам рекао да је природно да желиш боље али се границе и апетити морају знати... Ми Срби наравно не познајемо границе и све би дали да живимо у вилама... Кад оно, није то за свакога... Неко је вилу добио пљачком и продајом образа а то није мој циљ у животу...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N97
Da, ali negde mozhesh i da je zaradish, a ovde je to malo tezhe.
Lichno, boli me coshe za vilu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E50
Čavez potpisao ustavni amandaman
20. februar 2009. | 03:24 | Izvor: Beta

Karakas -- Predsednik Venecuele Ugo Čavez potpisao je amandman na Ustav, potvrđen na referendumu, kojim mu je omogućeno da ponovo bude biran na izborima 2012. godine.

"Pišemo novu istoriju. Svim srcem obznanjujem ovaj amandman i zaklinjem se narodu da ga neću izdati. Živeo narod!", izjavio je Čavez na ceremoniji potpisivanja dokumenta na Savetu ministara.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 20. Feb 2009, 15:03:24 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E50
Čavez: Nafta i socijalni programi
21. februar 2009. | 09:55 | Izvor: B92

Beograd -- Predsednik Venecuele Ugo Čavez upozorio je da cena nafte, koja je na svetskom tržištu u stalnom padu, šteti Venecueli.

Ipak, on je u govoru na svečanosti kojom je obeležena 150. godišnjica revolucije naglasio da vlada neće smanjivati budžetska sredstva namenjena socijalnim programima.

"Garantujem da ćemo uspeti, čak i sa svetskom ekonomskom krizom koja pogađa čitav svet, naravno uključujući i Venecuelu. Cena nafte je suviše niska - 30 ili 35 dolara za barel, a mi smo naš budžet sačinili kao da će cena nafte biti duplo viša", kaže on.

"Veoma je teško, ali vam kažem i držaću se toga: mi nećemo smanjiti budžetska sredstva namenjena socijalnim davanjima. Socijalna pomoć je svetinja", rekao je on.

Inače, Čavez je na referendumu održanom prethodne nedelje, kojim je izmenjen venecuelanski ustav, dobio mogućnost da se neograničeno puta kandiduje za predsednika te zemlje.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung neki
Citat
Nije da volim da citiram B92 ali:
ako je tebi dobro - onda nista.

Само се ти угледај на Б92...  Smile
Али моја је старија и доста паметнија од тог себичног, комплексашког става да је свугде боље него у рођеној земљи... Ја таквима обично пожелим сретан пут...
Citat

Он је рекао да је скоро свугде боље него у Србији...

Стање у Србији је такво какво је... Условљено објективним околностима...
Свако нормалан жели боље... Поента је то боље желети због себе а не зато што си комплексаш и гледаш у туђе двориште као што већина ради... Значи, нешто ти смета у Србији и то промениш... А не да се чешеш тамо где те не сврби јер то раде у западној Европи...

Притом тврдити да је у Србији горе него свугде је јадно и безобразно пре свега према земљи која је прелепа и која пружа много више него 80 % држава на свету...

Sad sam tek video ove postove pa da ne ostanem duzan odgovor:

Dakle, volja da se covek ili zemlja promeni na bolje pociva u njegovoj svesti o samom sebi, prema tome, kad sam napisao da je skoro svugde bolje nego u Srbiji, nisam pljuvao po svojoj zemlji i lecio svoje komplekse, kako ti kazes, vec konstantovao da bi stanje u ovoj zemlji, u odnosu na njene mogucnosti, trebalo da bude mnogo bolje i da se zivi mnogo lakse.
E, sad, Srbi su poznati po tome da ce lakse da prihvate lepu laz nego ruznu istinu, a istina je da propadamo, i kao drzava i kao narod, ne zato jer ovakvi kao ja "gledaju u tudje dvoriste", vec zato sto takvi kao ti ne vide istinu.
Sto se tice toga ko ce kome da pozeli srecan put, imam samo jedno pitanje:
Jesi li ti gazda u svojoj kuci, ili ovde na forumu lecis komplekse sto te tamo niko ne zarezuje?
Ako imas problema, kazi, a ja vise necu da ti stajem na muku, ali pravo da nekom zelis srecan put iz zemlje u kojoj zivi trideset godina nemas ni ti ni bilo ko drugi.
Ovo je moja zemlja i kad je pljujem i kad je hvalim, i ja ne moram, kao neki, da lazem sebe da je Srbija najbolja na svetu i da su Srbi nebeski narod, da bi voleo svoju zemlju i svoj narod.
Toliko.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.