Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 322262 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S7 Edge
Pa na ebay nigde nema iz amerike za te novce bate !!!
Ja nasao na craigslist, jest da sam trazio jedno mjesec dana i poslao desetine mailova ali se na kraju isplatilo!
Vecina polovnih se krece od 200-250$.
Pa cekaj,rekao si da si ga 120 eura platio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2, Nokia E72
Pa na ebay nigde nema iz amerike za te novce bate !!!
Ja nasao na craigslist, jest da sam trazio jedno mjesec dana i poslao desetine mailova ali se na kraju isplatilo!
Vecina polovnih se krece od 200-250$.
Pa cekaj,rekao si da si ga 120 eura platio  Smile
Hheheh pa jesam toliko platio (tacnije 175 dolara) ali sam i dugo vremena trazio da bih nasao takvu ponudu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy Nexus
Jel zna neko uputstvo kako tacno da updatujem kernel na hd2 android 2.2 ?
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S10 +
Dorid Explorer http://de.codeplex.com/ konektujes telefon

i zamjenis fajlove, mislim da se nalaze u system\lib\modules
promjenis ZImage restartujes Android i to je to.

Ustvari mislim da je to to Smiley radio sam al nisam odavno, imam desire HD za android, sad mi je na HD2 WM
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 19:19:04 od markoris »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2, Nokia E72
Mislim da bi bilo dobro kada bi svi oni koji imaju android na svom HD2 napisali koji wm rom i koju verziju androida koriste, koliko dugo vremena im traje baterija, i mozda cak i postaviti svoj log nekog od programa koji mjeri potrosnju baterije (npr. current widget).

Meni ne spada postrosnja ispod 16ma u stand by modu, a koristim energy rom od 19.novembra.

Pisem ovo jer citam na xda da ima onih kojima je potrosnja od 5-7ma pa ocigledno dosta zavisi od kombinacije wm roma-androida-i samih postavki na mobitelu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy Nexus
Mislim da bi bilo dobro kada bi svi oni koji imaju android na svom HD2 napisali koji wm rom i koju verziju androida koriste, koliko dugo vremena im traje baterija, i mozda cak i postaviti svoj log nekog od programa koji mjeri potrosnju baterije (npr. current widget).

Meni ne spada postrosnja ispod 16ma u stand by modu, a koristim energy rom od 19.novembra.

Pisem ovo jer citam na xda da ima onih kojima je potrosnja od 5-7ma pa ocigledno dosta zavisi od kombinacije wm roma-androida-i samih postavki na mobitelu.  Smile
To je zato jer koristis Energy Rom...

Ja koristim :
CleanEx OzDroid 2.0 rom ( go rom ).
Radio : 2.14 ( bolja baterija sa mojim android romom)
Android rom : Mdeejay FroYo Sense Matted v. 1.4 [kernel: MDJ S6.1]

to je po meni najbolji kombo za bateriju, stabilnost, brzinu , animacije itd.. MAda opet, to je od coveka do coveka.. moras da isprobas mnogo android romova da bi nasao onaj koji ti se svidja Smiley
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 67
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
ljudi treba mi pomoc, stavio sam android MCCM SE V3.4 sa pretprosle strane, i sve mi da kazem radi... imam problem sa wifi-em ne moze da se nakaci ni na jednu mrezu ida vuce net odatle jer se odma diskonektuje, i imam jos jedan glup problem koji je verovatno do mene jer nisam koristio android do sad... Kako da ubacim neki svoj mp3 kao zvono, probao sam da stavljam mp3 i u android-ov folder gde se nalaze ostala zvona, i jednostavno ne nalazi ih u listi :S Ako moze neka pomoc bio bi zahvalan Smiley
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 16:01:41 od pantelija1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Shiretoko 3.5.16pre
mob
LG G2
ljudi treba mi pomoc, stavio sam android MCCM SE V3.4 sa pretprosle strane, i sve mi da kazem radi... imam problem sa wifi-em ne moze da se nakaci ni na jednu mrezu ida vuce net odatle jer se odma diskonektuje, i imam jos jedan glup problem koji je verovatno do mene jer nisam koristio android do sad... Kako da ubacim neki svoj mp3 kao zvono, probao sam da stavljam mp3 i u android-ov folder gde se nalaze ostala zvona, i jednostavno ne nalazi ih u listi :S Ako moze neka pomoc bio bi zahvalan Smiley
sto se zice tonova za android preporucio bih ti shufle tone,moze da postavis melodije u bilo kom folderu program ce ih pronaci + mozes da podesis da se pri svakom zvonjenju telefona moze da se automatski promeni melodija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Nepoznat
Browser
Android 4.0
mob
HTC HD2, Nokia E72
Pusti pjesmu da pjeva, pritisni windows tipku i idi na set as ringtone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Sagem S6 & Lumia 9
ljudi treba mi pomoc, stavio sam android MCCM SE V3.4 sa pretprosle strane, i sve mi da kazem radi... imam problem sa wifi-em ne moze da se nakaci ni na jednu mrezu ida vuce net odatle jer se odma diskonektuje,

Ja koristim MCCM SE V3.4 i nemam nikakav problem sa Wi-Fi ,sta li je problem kod tebe ne bi znao  Smile
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.