Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 322318 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Da ljudi se zale na sve i svasta  Smile a niko da ispostuje sve sto treba uraditi pre ubacivanja Androida tj niko ne formatira karticu, niko nece da mu telefon napravi IMG fajl tj da ceka 15-ak minuta nego uzimaju gotov i naravno da imaju probleme  Smile .

Mozda i da si upravo ja nikada nisam koristio ponugeni .img fajl  ili da koristim moi .img Fajl za razlicit Rom ,,.img Fajl koristim samo kada se nadograguje jedan isti Rom...

IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy Nexus
ja nisam ni koristio .img fajl... u najboljim tutorijalima nisam mogao da ga nadjem ( tj da pronadjem gde se spominje tako da ...)

@wayfaringpilgrim:

nije da ciganin svoga konja hvali, ali stvarno, bez problema radi sve.. imao sam problem samo ali samo sa baterijom, i to se resilo... znaci sve radi apsolutno.. A zapamti, ovo jos nije NAND verzija androida.. kad to dodje, kuku... Smiley
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S10 +
Neznam uopste cemu rasprava o tome kako radi Android na HD2, oni koji su instalitali i posjeduju HD2 to najbolje znaju.  Smile

Lagati ovdje da je ustvari laganje samoga sebe Smile

Ja sam imao Android na HD2 al nisam mogao tvrditi kako radi jer nisam imao prilike da probam isti na Android telefonu.
Sad imam DHD i mogu tvrditi da HD2 ima potpuno funkcionalan Android.

Clanovi koji nisu probali ni jednu verziju i neposjeduju HD2 nek netruju temu  Smile
Takodjer clanovi koji hoce da kupe HD2 nek ga kupe zato sto ima WM i pretpostavkom da mozda moze i Android

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Sagem S6 & Lumia 9

Clanovi koji nisu probali ni jednu verziju i neposjeduju HD2 nek netruju temu  Smile
Takodjer clanovi koji hoce da kupe HD2 nek ga kupe zato sto ima WM i pretpostavkom da mozda moze i Android

Ja sam nekoliko puta rekao da Svako ko je kupio HD2 prije izlaska Androida za Njega Dobili su JekPot i srecu da se upoznaju sa Androida pa i da ga koriste kao primarni OS.Isto kao sto si ti rekao i ja potvrgujem da svako ko nije kupio dosad HD2 a zeli Android kao primarni OS onda ne bi mu preporucio da uzme HD2 samo zbog trajanje Baterije,
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Evo jedan video koi sam ga ja uradio za vas da pogledate kako radi  jer mnoge kazu da zakocuje ponekad ,a ja to demanujem da nije tako i da Android sa Rom od Desire radi Perfektno...

« Poslednja izmena: 24. Nov 2010, 09:37:39 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2, Nokia E72
Evo jedan video koi sam ga ja uradio za vas da pogledate kako radi  jer mnoge kazu da zakocuje ponekad ,a ja to demanujem da nije tako i da Android sa Rom od Desire radi Perfektno...
Super ovo radi, moracu i ja skinuti ovu verziju rom-a  Smile
I pitanje, ako u folderu androida imaju dva data.img fajla, jedan od 512mb a drugi od 1gb, koja je razlika ako koristim jedan a koja drugi?
I jesu li oni uopce potrebni, jer sam ovdje procitao da treba pustiti android da sam sebi napravi taj image fajl?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Sagem S6 & Lumia 9
obrisi oba fajlova i pusti da sam on napravi .img fajl
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2, Nokia E72
Konacno sam dobio HD2 iz Amerike, kostao me 120evra, kao nov sa rezervnom baterijom od 2400mah  Smile
Android radi super na njemu, sve sto sam probao radi, baterija drzi solidno, jedino nisam probao 3g mrezu jer je telefon jos uvijek zakljucan pa cekam kod da otkljucam.
Uz njega je stigla i Xperia X10, sa androidom 1.6 pa sam je apdejtovao na 2.1, sad dosta bolje izgleda, ali se ne moze porediti sa hd2 i MCCM SE V3.3(FroyoStone Sense) (hvala Aco).

Hvala svima koji su mi pomogli svojim odgovorima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S7 Edge
Pa na ebay nigde nema iz amerike za te novce bate !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2, Nokia E72
Pa na ebay nigde nema iz amerike za te novce bate !!!
Ja nasao na craigslist, jest da sam trazio jedno mjesec dana i poslao desetine mailova ali se na kraju isplatilo!
Vecina polovnih se krece od 200-250$.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.