Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 322319 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2, Nokia E72
Znaci hd2 kao wm uredjaj je sasvim solidan aparat, a android na njemu je uglavnom radi "pokazivanja"  Smile
A i sam volim da eksperimentisem sa telefonima pa je i to jedan od razloga sto sam se odlucio za kupovinu, a uz cinjenicu da svi hvale kvalitet izrade, i da je u americi mnogo jeftin, nisam mogao propustiti priliku a da ga ne uzmem Smile

Inace nikad nisam bio pristalica dual boot-a, bas iz razloga koje si naveo, jer sto imas na jednom sistemu, nemas na drugom, tako da na kraju opet moras da odaberes jedan s kojim ces da zivis Smile

Uglavnom za par dana cu imati priliku da se intenzivno druzim sa hd2, xperia x10 i e72, pa cu da vidim razliku izmedju svih tih operativnih sistema i mobitela, pa vam prenesem utiske  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Citat
Uglavnom za par dana cu imati priliku da se intenzivno druzim sa hd2, xperia x10
I vrlo lako moze da se desi da ti Android na HD2 bolje radi nego na X10.  Smile Ozbiljan sam. SE softverski upropasti svaki smartphone. Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2010, 00:34:40 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy Nexus
Znaci hd2 kao wm uredjaj je sasvim solidan aparat, a android na njemu je uglavnom radi "pokazivanja"  Smile

Nikako.. To sam cak i ja mislio do pre par dana.. a onda kada sam se stvarno potrudio da namestim sve kako treba, i kada je izasao stabilan build, android mi je main system.. Jos kad izadje NAND...  Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2, Nokia E72

Nikako.. To sam cak i ja mislio do pre par dana.. a onda kada sam se stvarno potrudio da namestim sve kako treba, i kada je izasao stabilan build, android mi je main system.. Jos kad izadje NAND...  Smile
Na koji si build mislio, i sta se treba podesavati?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Evo mog misljenja baziranog na:

a) cackanju HD2 sa Androidom i iskustvima poznanika koji ga imaju
b) mom prethodnom telefonu koji je bio WinMo i za koji je takodje postojao ozbiljan Android port
c) cinjenici da trenutno koristim Android telefon.

1. Ako zelis da ti WM bude primarni OS, a da se cesto prebacujes na Android/probavas/eksperimentises, HD2 je fenomenalan izbor. Ako zelis da ti Android bude primarni OS a spreman si da ga punis dvaput dnevno (zbog neoptimizovanih drajvera i cinjenice da se OS dize sa memo kartice) i ne smeta ti da se povremeno zakoci, zabaguje i sl.,

Na ovo se ne Slazem jer To Kocenje se desava ako koristi Rom isti kao HTC Desire HD,,ali sa Rom koi koristi Desire evo na primer
[BUILD]UPD(20.11.2010)MCCM SE V3.3(FroyoStone Sense)[kernel Hastarin r8.4] Nikada Telefon nece da ukoci ili da baguje ovaj rom je Identican kako Desire i nema nikakve razlike ,i Baterija je Poboljasnja ali nemoze da Izgura kao Desire
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ja koristim Android Rom : Mdeejay FroYo Sense Matted v. 1.4 [kernel: MDJ S6.1] (Based on official RUU HTC Desire (Bravo)) a Wm : OzDroid 2.0 ( cist rom za bootovanje androida).
Da kucnem u drvo radi perfektno..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Bravo
Na ovo se ne Slazem jer To Kocenje se desava ako koristi Rom isti kao HTC Desire HD,,ali sa Rom koi koristi Desire evo na primer
[BUILD]UPD(20.11.2010)MCCM SE V3.3(FroyoStone Sense)[kernel Hastarin r8.4] Nikada Telefon nece da ukoci ili da baguje ovaj rom je Identican kako Desire i nema nikakve razlike ,i Baterija je Poboljasnja ali nemoze da Izgura kao Desire
Istina, nisam čačkao fon sa ovim ROMom, ali sad prelistah poslednjih nekoliko stranica i vidim da se dosta ljudi žali, i to na iste stvari:

Citat
I have run this for the last 2 days without any hiccups. However, today I just powered it off and restarted it. Now, its stuck with the HTC screen only after click 'launch android'. I have tried multiple times to restart with no avail.

Any ideas on solution please?

Citat
Hmmz think something went teribelly wrong here after i rebooted and wanted to start up clrcad.exe i get the eror message file clrcad.exe can't be opend it is not signed with a confidentinal certificate ore 1 of the components can't be found.
you probelly have to reinstall or fix it if this problem keeps returning.

I think i have to format my sd card and try it all over.
But before i going to do that i want to coppy my save file for angry birds

Does any1 know where to find the save file from angry birds?

Citat
i have the same problem. when i rebooted my hd2 in android for second time it remains stuck in htc logo. i love this release but please help me with this problem.

Citat
For me after using it now for 3 days the problem comes with rebooting. If I keep Android running after the first install, it works fine. But when I reboot, things go messy. Everything else works but once I reboot it gets stuck and I have to format the SD card and re-install android.

This I guess is the only bug at my end.

BTW, am using a 512 data.img instead of 1GB.

Citat
awesome built i must say but i have issues with freezes which causes me to shut off phone just to get the screen back. is there any alternatives that can fix this issue so i want have to restart phone each time it freezes. i just get a black screen but my phone buttons lights up but still have black screen. plz help.:confused:

Citat
has any one found a failure on g-sensor after calibrating.?

Citat
I keep asking the same question, but no answer....does anyone know how to enable the g-sensor?

Citat
Installed and tried this morning and testing for several hours already..
The build is simply amazing. Everything works,even the camera zoom  Smile:D:D
This is the first build I use with camera zoom fully functioning. The only smaaaallll
issue is data drops here and there but it is OK,I can live with that. Wi Fi works great,internet,MMS and everything else.

To whom it may concern:
I am running stock 3.14 WWE ROM,no HSPL,and stock Radio 2.15.

Congratulations for your great work. I think this is the best build so far.

Keep doing such a good work.

Citat
Yes, please integrate this fix in your build.

Your build is really near perfection, only the data drops are sometimes frustrating Wink but everything else works just like a charm, so please ad this fix (if possible) Smiley

Many thanks in advance...

Citat
I have been running this rom for a few days. everything works, internet (faster than with wm6.5), camera, mms, market, and angry birds. My only two problems are battery drain (probably because of angry birds) and infrequent data drops. Other than that everything works great, keep up the amazing work.

T-mobile stock 3.14 rom, radio 2.15

Citat
in my battery quickly disappears ;/

Citat
Dear all, I had setup this build which look and work very beutiful and useable but batery drain is very considerable not less then 50-60 mA per hour it not allow use this build daily. Before I had used a build  Supersonic v0.6 from Sergio76 with hastarin kernel 8.0 and had have batery consuption at level 5-6 mA in standby. I'd like to stay at this build but consuption enforced me left it. My be any ideas?

Citat
mccm i just love your builds man,was using v1.5 and i loved it but when i switched to this v3.3 the battery gets super duper hot during idle.I cant understand why.Anyway nice work

Citat
Dunno what's going on but after a little while my battery drain goes from 8ma standby, up to nearly 70ma even if I don't use the phone. Shame cos everything else about this build is great for me.

Citat
According to me this is surely the best android version for Leo, but something is to be improved yet...
In fact 3G data often drops (also if by switching off and on again you can easily recovery it ...).
Then it often happen that the full-screen HTC widgets (i.e. friendstream, meteo, email, favourite phone numbers) freezes at all!

Sent from my HTC HD2 using XDA App

Šta je poenta - moje je mišljenje da će uvek biti ista situacija, odnosno "samo još ovo da se ispravi" i biće savršeno. Drugim rečima, kao što već rekoh, Android ne može da radi identično na HD2 (uz istu potrošnju baterije, bez ikakvih bagova...) kao na pravom Android telefonu sa oficijelnim ROMom. Slično važi za Desire sa "skuvanim" ROMom u odnosu na oficijelni. Ako se ispostavi da sam pogrešio u proceni, biće mi veoma drago. Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2010, 12:58:55 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Samsung S7 Edge
Pa meni trenutno bas sad sve radi kako treba,pogotovo sto  sad nemam bas nikakva zamrzavanja ,a rezervnu bateriju sam i pre morao da nosim i kad nisam imao Android ,tako da je sve pod kontrolom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S10 +
Da ljudi se zale na sve i svasta  Smile a niko da ispostuje sve sto treba uraditi pre ubacivanja Androida tj niko ne formatira karticu, niko nece da mu telefon napravi IMG fajl tj da ceka 15-ak minuta nego uzimaju gotov i naravno da imaju probleme  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2, Nokia E72
Da ljudi se zale na sve i svasta  Smile a niko da ispostuje sve sto treba uraditi pre ubacivanja Androida tj niko ne formatira karticu, niko nece da mu telefon napravi IMG fajl tj da ceka 15-ak minuta nego uzimaju gotov i naravno da imaju probleme  Smile .
Sta mislis pod ovime da niko nece da seceka na img fajl, jer sam skinuo sam dvije verzije androida koje ste spomenuli kao najbolje, i u direktoriju android postoje 2 data.img fajla, jedan od 500mb a drugi od 1gb, pa koja je razlika medju njima i jel svejedno koji da koristim na t-mobile hd2?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.