Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC HD 2  (Pročitano 322432 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S10 +
je imam neki univerzalni i sluzi ( naravno nemoze se pokrenuti car panel al siste mi j...)

I jos nesto Car Panel-ova aplikaziaj za navigaciju je copilot , mada se moze promjeniti da bude bilo koja druga uz malo cackanja po windows folderu Smile

Sve u svemu monogo je 80 evra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S7 Edge
Pa cackacemo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S10 +
Znaci kupujes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S7 Edge
Pa ono sam ja slikao inace ... Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2010, 20:51:24 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Sagem S6 & Lumia 9
pa vidise drzac i na sliku gde si pokazao Tri telefona HD2 ali kada si pitao dal vredi pomislio sam da nije to tvoje ,,ali sada sa srecu da ga koristis Vrhunsko je i svigamise
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S7 Edge
Hehehe fala Aco !!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 820
Zastava Kotor
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.503.0
mob
HTC One X
Poz svima  Smile
Imam jedan problem, pa ako neko iskusio nešto slično da mi pomogne. Koristim Android MDJ Froyo 1.7, i dešava mi se kad se dopisujem sa nekim, da jednostavno odjednom mi ne stigne poruka koja mi je poslata. Tek kad ja toj osobi pošaljem novu poruku, onda mi stigne stara  Smile Ovo mi se počelo dešavati od kad sam prešao na MDJ Froyo. Prije sam korisito MDJ Evo 2.3 i nisam imao te probleme. Da li ima nekog rešenja, pošto ne bih da prelazim da ovog build-a, perverzija je? Smiley
IP sačuvana
social share
BU!
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2, Nokia E72
Uskoro cu postati vlasnik t-mobile htc hd2 mobitela, tj.nadam se da cu biti osim ako neko od postara ne odluci da ga mazne Smile jer je vec na putu pa imam par pitanja:

1. koliko je koristiv android na hd2 za svakodnevnicu, i jel stvarno toliko bolji od wm-a?
2. moze li baterija izgurati 24h?
3. poruke, programi i sl., ostaju li sacuvane ako se telefon restarta?

Nesto od ovoga sam vec citao po forumima ali su uglavnom stariji komentari od prije par mjeseci pa me interesuje trenutno stanje na tom polju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Evo mog misljenja baziranog na:

a) cackanju HD2 sa Androidom i iskustvima poznanika koji ga imaju
b) mom prethodnom telefonu koji je bio WinMo i za koji je takodje postojao ozbiljan Android port
c) cinjenici da trenutno koristim Android telefon.

1. Ako zelis da ti WM bude primarni OS, a da se cesto prebacujes na Android/probavas/eksperimentises, HD2 je fenomenalan izbor. Ako zelis da ti Android bude primarni OS a spreman si da ga punis dvaput dnevno (zbog neoptimizovanih drajvera i cinjenice da se OS dize sa memo kartice) i ne smeta ti da se povremeno zakoci, zabaguje i sl., HD2 je takodje odlican izbor. Posebno jer ce 90 % vremena odlicno raditi.

Ukoliko pak hoces da koristis Android kao jedini OS i hoces da ti sve savrseno radi i da baterija gura ceo dan uz neku normalnu upotrebu, onda HD2 nije tako dobar izbor. U tom slucaju kupi neki "pravi" Android telefon. Jednostavno, moje visegodisnje iskustvo sa "skuvanim" ROMovima govori mi da samo i jedino HTC oficijelni ROM radi bez greske, a HTC nikad nece izbaciti Android ROM za HD2.

E sad, da li je Android bolji i koliko je bolji od WM-a, diskutabilno je - za prosecnog korisnika mnogo je bolji jer je UI mnogo lepsi i logicniji, a i sam OS je drasticno optimizovaniji od WM. S druge strane, WinMo jos uvek bolje stoji kada su u pitanju ozbiljni programi poput GPS navigacije, PIM i sl. U svakom slucaju, WM je mrtav (vise ne postoji) a Android je sve bolji i bolji iz dana u dan, pa ti sam proceni sta ti treba. Smile

2. Moze uz odgovarajuca podesavanja ali ne ako koristis Android OS.

3. Soft reset - da, hard reset - ne. Naravno, postoje backup programi.

Edit - sta jos predstavlja problem prilikom koiscenja dva OS na jednom telefonu, barem je meni smetalo kad sam butovao Android na WinMo aparatu: primis SMS na Androidu i nemas ga kad se vratis na WM; podesis podsetnik na WM, butujes Android i nema podsetnika, pa propustis da uradis nesto bitno; i tako blize i tako dalje.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 23:19:48 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S10 +
potpisujem sve ovo gore navedeno, samo se ne bih složio sa baterijom, meni je gurala na HD2 Androidu 24 sata i nije bas blagovalo kao sto si naveo.
HD2 je po meni top telefon za onoga ko voli da experimentise  Smile a i za one koji vole WM

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.